Rachel Weisz:

Derfor vil hun ikke ha flere barn med «James Bond»-stjernen

- Vet med sikkerhet at vi ikke får et barn til.

UVANLIG ÅPENHJERTIG: Rachel Weisz og Daniel Craig gir nærmest aldri personlige intervjuer. Nå åpner førstnevnte opp om familietilværelsen. Foto: NTB Scanpix
UVANLIG ÅPENHJERTIG: Rachel Weisz og Daniel Craig gir nærmest aldri personlige intervjuer. Nå åpner førstnevnte opp om familietilværelsen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I september fikk skuespillerparet Rachel Weisz (48) og Daniel Craig (50) sitt første barn sammen. Den gang fortalte duoen sine nærmeste at de var «overlykkelige» over det nye familietilskuddet, men har ellers holdt kortene tett til brystet.

Selv tre måneder etter babynyheten, er det ikke kjent når barnet ble født, ei heller hvilket navn den lille jenta har fått. I et intervju med Mirror bryter imidlertid Weisz tausheten om familietilværelsen, der stjernen er uvanlig meddelsom i sine uttalelser.

Blant annet røper skuespilleren at datteren blir det første og siste barnet hun får sammen med ektemannen.

PÅ LUFTETUR: Rachel Weisz og Daniel Craig har vært sparsommelige rundt detaljer om sin nye datter. Her er de avbildet for første gang sammen med datteren i september. Foto: NTB Scanpix
PÅ LUFTETUR: Rachel Weisz og Daniel Craig har vært sparsommelige rundt detaljer om sin nye datter. Her er de avbildet for første gang sammen med datteren i september. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg vet med sikkerhet at vi ikke får et barn til. Da jeg fikk sønnen min, trodde jeg at jeg kanskje ville ha to eller tre barn til. Min sønn var et mirakel og det var en fantastisk opplevelse, sier 48-åringen.

- Veldig heldig

Weisz og Craig har nemlig begge barn fra tidligere forhold. Førstnevnte har sønnen Henry (12) med regissøren Darren Aronofsky (49), og Craig har datteren Ella (26) med ekskona Fiona Loudon.

48-åringen legger ikke skjul på at det på dette stadiet av livet ville vært spesielt krevende å oppnå drømmen om ytterligere ett eller to barn.

- Familie betyr så mye mer nå som jeg er eldre og mer moden. Å gå gravid nå som jeg er eldre, er veldig skjellsettende. Jeg er veldig heldig, sier hun, med referanse til datteren.

At 48-åringen trives godt i morsrollen, er det derimot ingen tvil om. Selv om en god oppdragelse veier tungt hjemme hos stjerneparet, innrømmer Weisz at også hun kan la seg rive med.

- Jeg lar meg bli litt herset med som mor. Jeg er ikke superstreng, men jeg elsker det og er en veldig lykkelig mamma.

SE TRAILER: Daniel Craig figurerer som James Bond i filmen «Spectre». Her er første smakebit av filmen, som kom i 2015. Video: Columbia Pictures Vis mer Vis mer Vis mer

Intim seremoni

Heller ikke nå ønsker skuespilleren å røpe navnet på datteren. At den britiske skuespillerduoen foretrekker en privat tilværelse, har vist seg tydelig fra tidligere av.

Da de to giftet seg i all hemmelighet i New York i 2011, var det kun fire personer til stede under seremonien. Bryllupet sto for øvrig bare seks måneder etter at de først begynte å date.

En talsperson for Weisz bekreftet den gang giftermålet overfor People.

- Daniel og Rachel insisterte på å ha et lite, rolig bryllup. De er hodestups forelsket og kunne ikke vente med å bli mann og kone - men de ønsket så lite oppstyr som mulig, delte en kilde, ifølge Daily Mail.

VERNER OM PRIVATLIVET: Daniel og Rachel er ikke kjent for å være utleverende om sitt privatliv. Her avbildet under Golden Globe Awards i Los Angeles i 2013. Foto: NTB Scanpix
VERNER OM PRIVATLIVET: Daniel og Rachel er ikke kjent for å være utleverende om sitt privatliv. Her avbildet under Golden Globe Awards i Los Angeles i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Utrolig dårlig

Selv om de forholdsvis nybakte foreldrene vanligvis verner svært godt om forholdet sitt, lettet «The Bourne Legacy»-stjernen på sløret om følelsene til den barske James Bond-agenten i et intervju med New York Times i april.

- Jeg er utrolig glad for å være gift. Jeg er veldig, veldig lykkelig. Vi er bare utrolig dårlig til å snakke om privatlivet vårt, innrømmet hun.

Ekteskapet med Craig er Weisz sitt første. Hun sverget nemlig lenge at hun aldri skulle stå brud.

- Det var aldri en ambisjon for meg å gifte meg. Heller det motsatte. Jeg klarte ikke å relatere meg til romantiske komedier, og ekteskap virker å være hele poenget med dem. Så skjedde det plutselig bare, i et lykkelig og modent øyeblikk, forklarte hun til Evening Standard tidligere i år, ifølge People.

LES OGSÅ: Ville ha Kanye West som James Bond

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer