Rachel Weisz:

Derfor vil hun ikke ha flere barn med «James Bond»-stjernen

- Vet med sikkerhet at vi ikke får et barn til.

UVANLIG ÅPENHJERTIG: Rachel Weisz og Daniel Craig gir nærmest aldri personlige intervjuer. Nå åpner førstnevnte opp om familietilværelsen. Foto: NTB Scanpix
UVANLIG ÅPENHJERTIG: Rachel Weisz og Daniel Craig gir nærmest aldri personlige intervjuer. Nå åpner førstnevnte opp om familietilværelsen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I september fikk skuespillerparet Rachel Weisz (48) og Daniel Craig (50) sitt første barn sammen. Den gang fortalte duoen sine nærmeste at de var «overlykkelige» over det nye familietilskuddet, men har ellers holdt kortene tett til brystet.

Selv tre måneder etter babynyheten, er det ikke kjent når barnet ble født, ei heller hvilket navn den lille jenta har fått. I et intervju med Mirror bryter imidlertid Weisz tausheten om familietilværelsen, der stjernen er uvanlig meddelsom i sine uttalelser.

Blant annet røper skuespilleren at datteren blir det første og siste barnet hun får sammen med ektemannen.

- Jeg vet med sikkerhet at vi ikke får et barn til. Da jeg fikk sønnen min, trodde jeg at jeg kanskje ville ha to eller tre barn til. Min sønn var et mirakel og det var en fantastisk opplevelse, sier 48-åringen.

- Veldig heldig

Weisz og Craig har nemlig begge barn fra tidligere forhold. Førstnevnte har sønnen Henry (12) med regissøren Darren Aronofsky (49), og Craig har datteren Ella (26) med ekskona Fiona Loudon.

48-åringen legger ikke skjul på at det på dette stadiet av livet ville vært spesielt krevende å oppnå drømmen om ytterligere ett eller to barn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer