Anniken Jørgensen:

Derfor vil hun ikke ha barn

Influenser Anniken Jørgensen åpner seg om at hun ikke ønsker seg barn i fremtiden.

ÅPEN: Anniken Jørgensen sier at det siste hun vil er å føle seg presset til å få barn. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
ÅPEN: Anniken Jørgensen sier at det siste hun vil er å føle seg presset til å få barn. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I februar valgte blogger og influenser Anniken Jørgensen (26) å være åpen om et tema som står mange nært, nemlig om hva hun tenker om barn i fremtiden.

Det var under en spørsmålsrunde, eller en såkalt «Q & A» på Instagram, at følgerne spurte henne om hun ønsker seg barn. Da var hun rask med å svare på hva hun egentlig tenker om det.

«Nei, jeg har alltid sagt at jeg ikke vil ha barn. Jeg kommer ikke til å la folk overbevise meg om at jeg er ung osv.», svarte hun innledningsvis på Instagram-story.

BÅND: Anniken Jørgensen og Øde Nerdrum fant tonen inne på «Farmen»-gården - et vennskap «Annijor» ønsker å ha livet ut. Video: Rød Løper/TV 2 Sumo Vis mer

- Vil ikke ha barn

26-åringen skrev videre at hun er ganske klar på at hun ikke vil ha barn, i alle fall slik det ser ut nå. Likevel vet hun at det kan endre seg over tid, men det tar hun som det kommer.

«Hvis jeg sier at jeg ikke vil, så vil jeg ikke. Hvis jeg endrer tankesettet mitt når jeg er eldre, så endrer jeg det», skrev hun.

Influenseren fulgte opp med at det siste hun trenger er andre folk som skal presse henne til å ville få baby, bare fordi hun er kvinne.

VIL IKKE HA BARN: Anniken Jørgensen gjør det klart for følgerne sine at hun ikke vil ha barn. Foto: Skjermdump Instagram
VIL IKKE HA BARN: Anniken Jørgensen gjør det klart for følgerne sine at hun ikke vil ha barn. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Å få barn er ikke for alle, men hvis man er i et forhold er det ikke uvanlig at den ene parten kanskje har andre ønsker. Det er tilfellet for Jørgensen, som forteller nærmere:

«Kjæresten min vil ha barn og jeg har sagt til han mange ganger at hvis han vil forlate meg når vi blir eldre på grunn av det, så er det greit. Det er en legitim grunn som jeg må respektere», skrev hun videre, og la til:

«Jeg kommer ikke til å få et barn bare fordi at noen skal forlate meg. Absolutt ikke».

OVERRASKENDE: Mikkel Christiansen, kjent fra «Broiler», valgte å ha med eks-kjæresten, Anniken Jørgensen, i musikkvideoen til låten «Can't Get Over You». Det fikk fansen til å spekulere på om de har blitt sammen igjen. Video: Rød Løper Vis mer

Avslutningsvis fortalte 25-åringen at hun er mer trygg på adopsjon, dersom hun en dag skal bli mamma.

Anniken Jørgensen har hittil ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

- Eggstokkene mine sover

Influenseren er ikke fremmed for å være åpen og ærlig med følgerne sine. Mot slutten av fjoråret kunne hun nemlig fortelle at hun hadde blødd i over et halvt år - og mistenkte at coronavaksinen har skyld i plagene.

Blødningene har ikke bare påvirket kroppen hennes, men også den psykiske helsen. Til Se og Hør fortalte hun at blødningene fortsatt pågår, og at legen hadde gitt beskjed om at hun var i ubalanse.

- Eggstokkene mine sover, og jeg har ingen progesteron i kroppen. Jeg har rett og slett ingen eggløsning, syklus eller lignende. Jeg har bare «mensen», og kroppen klarer ikke å komme seg tilbake i syklus, fortalte hun.

TV-AKTUELL: Influenser og reality-profil Sofie Karlstad er aktuell i britiske «Celebrity Ex on the Beach», men kommer reality-eksen Mario Riera til å dukke opp der? Du får svaret. Reporter: Jonas Scheie Hammer / Thea Hope. Video: Discovery + / Paramount + / Rød Løper Vis mer

Jørgensen har over en lengre periode forsøkt flere ulike medikamenter for å stoppe blødningene, som minipiller. I tillegg har hun forsøkt å øke progesteron-nivået i kroppen.

Den første runden med medisinene stoppet blødningene for en periode, men de returnerte etter 14 dager.

- Vi prøver å få kroppen tilbake i syklus og vekke eggstokkene. Jeg håper andre runde hjelper meg, sa Jørgensen til Se og Hør.

LES OGSÅ: Derfor skal hun holde visning selv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer