Derfor vil hun ikke ha barn

Anne-Kat. Hærland styrer unna barn og samboer.

NYTT SHOW: Humordronning Anne-Kat. Hærland har 24. august i år premiere på sitt nye humorshow «Jakten på ærligheten». Der vil hun knuse mytene om den perfekte fasaden hun mener folk streber etter å vise på sosiale medier.  Foto: Stellapictures
NYTT SHOW: Humordronning Anne-Kat. Hærland har 24. august i år premiere på sitt nye humorshow «Jakten på ærligheten». Der vil hun knuse mytene om den perfekte fasaden hun mener folk streber etter å vise på sosiale medier. Foto: Stellapictures Vis mer
SEOGHØR.NO: Humordronning Anne-Kat. Hærland har 24. august i år premiere på sitt nye humorshow «Jakten på ærligheten». Der vil hun knuse mytene om den perfekte fasaden hun mener folk streber etter å vise på sosiale medier.

- Jeg tror ikke på de tilsynelatende lykkelige livene på Facebook. Man er altfor opptatt av den perfekte fasaden. den vil jeg utfordre, sier Hærland til magasinet Tara ifølge Dagbladet.


Hærlands eget privatliv har fått masse spalteplass i media. Like før jul i fjor gikk hun og samboeren Trond Kjørlaug fra hverandre. Om to uker fyller den erfarne komikeren 40 år, og Anne-Kat. sier nå at hun på ingen måte har planer om å få barn.

- Det er et bevisst valg, og det har jeg vært klar på hele veien. Jeg har ikke lyst på barn, rett og slett, sier Anne-Kat. Hærland til magasinet Tara.


Samtidig avslører humordronningen at hun tenker å holde seg unna samboerskap dersom hun skulle tre inn i et nytt forhold.

- Det finnes mange måter å leve livet på. Man bør ikke ta de valgene alle andre har gjort. Men hvis jeg hadde hatt barn - en tenåring - som kanskje tenker å begynne å blogge, ville jeg bedt ham lese dagboken min fra da jeg var på den alderen. Herregud, så grunn og dum jeg var. Jeg trodde at livet var slutt hvis noen hadde slått opp med meg.

- Det sies at livet leves i forkant og forstås i etterkant. Det er derfor det ikke er så lurt å legge ut alt på Facebook. Hva skal man snakke om hvis alt står på Facebook allerede? sier Anne-Kat. Hærland til Tara ifølge Dagbladet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  - Jeg har aldri vært kjæreste med Ari