Derfor vil hun ikke gifte seg med Brad

Selv om barna ønsker bryllup.

FORPLIKTET: Jolie forklarer at de ikke trenger å gifte seg fordi med seks barn er de uansett forpliktet. Foto: All Over Press
FORPLIKTET: Jolie forklarer at de ikke trenger å gifte seg fordi med seks barn er de uansett forpliktet. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Det har lenge blitt spekulert i om superparet Brad Pitt (47) og Angelina Jolie (36) kommer til å gifte seg, og flere ganger har det blitt skrevet at det snart vil skje.

Nå legger imidlertid Angelina den ballen død, i hvert fall for en liten stund. Under et TV-intervju med Christiane Amanpour forklarer stjernen at det ikke er behov for noe bryllup.

Det til tross for at parets seks barn, Maddox (10), Pax (7), Zahara (6), Shiloh (5), og tvillingene Knox og Vivienne (3), ønsker at foreldrene skal gifte seg.

- Jeg spør dem om det er fordi de har lyst på en stor kake. De vil at vi skal gifte oss, fordi folk gifter seg i filmer. Shrek og Fiona er gift, ikke sant? Vi har forklart til barna at da vi bestemte oss for å starte en familie, var det den største forpliktelsen vi kan ha i livet. Når man har seks barn er man forpliktet.

Likevel tror ikke alle at Angelina virkelig mener det hun sier.

«Vi tror nok at Angelina ikke ville hatt noe imot en seremoni og alt mulig. Det kan hende hun oppmuntrer barna til å spørre om sånt, og at det er Brad som egentlig ikke har lyst til å gifte seg.», skriver kjendisnettstedet Celebitchy.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Blir presset av barna til å gifte seg