Kris Jenner:

Derfor vil hun ikke gifte seg igjen

Til tross for at ryktene om en forlovelse svirrer, ser det ikke ut til at Kris Jenner vil stå brud med det første.

VIL IKKE GIFTE SEG: Kris Jenner har vært gift to ganger tidligere, og begge ekteskapene endte i skilsmisse. Nå avslører Kris at hun mest sannsynlig ikke kommer til å gifte seg igjen. Foto: NTB Scanpix
VIL IKKE GIFTE SEG: Kris Jenner har vært gift to ganger tidligere, og begge ekteskapene endte i skilsmisse. Nå avslører Kris at hun mest sannsynlig ikke kommer til å gifte seg igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kardashian-klanens overhode, Kris Jenner (62), fant i 2014 kjærligheten med Corey Gamble (38).

Det har flere ganger blitt spekulert på om de to har gått fra hverandre, men i august ble bruddryktene erstattet med forlovelsesrykter - da Kris ble observert med en stor diamantring.

Under et besøk hos talkshowet til James Corden (40) på samme tid, spurte talkshowverten om Kris hadde forlovet seg med Corey, under det faste innslaget «Spill Yout Guts or Fill Your Guts».

Leken går ut på at gjestene enten må svare på et spørsmål eller spise noe ekkelt, og Kris valgte å spise en bille fremfor å svare på spørsmålet.

Nå ser det derimot ut til at sjansene er små for at 62-åringen vil stå brud i fremtiden. Det melder Page Six.

KJÆRESTER: Kris har vært sammen med Corey Gamble siden 2014. Her er de avbildet sammen under Met-gallaen i 2016. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTER: Kris har vært sammen med Corey Gamble siden 2014. Her er de avbildet sammen under Met-gallaen i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Da Kris nylig gjestet skilsmisseadvokat Laura Wassers (50) podcast, avslørte hun nemlig at det ikke var sannsynlig at hun kom til å gifte seg igjen.

- Aldri si aldri, men jeg sier ofte at det ikke er noe jeg tror jeg trenger å gjøre igjen, basert på fortiden min, sa hun.

Kris har fra før også uttalt at hennes tidligere ekteskap spiller en rolle for avgjørelsen om hvorvidt hun vil gifte seg igjen, eller ei. Det fortalte hun blant annet da hun gjestet «The Ellen Show» i fjor.

- Jeg har gjort det to ganger, og det endte ikke så godt, sa hun den gang.

Har vært gift to ganger

Kris Jenner, som jobber som manager for alle sine berømte barn, har, som nevnt over, vært gift to ganger tidligere.

I 1978 giftet hun seg med advokaten Robert Kardashian, og sammen fikk de barna Kourtney (39), Kim (37), Khloé (34) og Rob (31). Kris har tidligere innrømmet at hun var utro en rekke ganger med sin personlige trener, Todd Waterman (53).

Kris har selv vært åpen om utroskapet i boken «And All Things Kardashian».

- Vill sex hele tiden. Vi hadde sex i biler, på tennisbaner, i basseng-hus, garasjer og opp og ned trappene. Vi hadde sex overalt hele tiden, står det blant annet i boken, ifølge The Sun.

I 1991 skilte Kris og den nå avdøde advokaten lag. Samme år giftet hun seg med Bruce Jenner (68), som de siste årene har gått gjennom et kjønnsskifte og nå heter Caitlyn.

Kris og hennes andre ektemann fikk døtrene Kendall (22) og Kylie (21) sammen, før de tok ut separasjon i 2013. Skilsmissen var et faktum i 2014.

SKILT: Kris og Bruce giftet seg i 1991, og skilte lag 23 år senere. Her er de avbildet i 2009. Foto: NTB Scanpix
SKILT: Kris og Bruce giftet seg i 1991, og skilte lag 23 år senere. Her er de avbildet i 2009. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Berømt familie

Siden 2007 har familiens liv blitt nøye dokumentert gjennom realityserien «Keeping Up with the Kardashians».

Da Kris fylte 60 år i 2015, reflekterte hun over familiens liv i rampelyset i et videointervju med CNN Style.

- Helt fra starten av bestemte vi oss bare for å være oss selv og la alt være avslappet og upretensiøst, for å ha et fantastisk nærvær i showet. Jeg tror at fokuset er, og alltid har vært, på kjærligheten, barna og barnebarna.

STORFAMILIE: Gjennom familiens realityserie har seerne fått være vitne til både opp- og nedturer. Her er Kris avbildet med alle døtrene sine, samt Khloés tidligere ektemann Lamar Odom, Kims ektemann Kanye West og Kris sin eksmann, Bruce - nå Caitlyn Jenner. Foto: NTB Scanpix
STORFAMILIE: Gjennom familiens realityserie har seerne fått være vitne til både opp- og nedturer. Her er Kris avbildet med alle døtrene sine, samt Khloés tidligere ektemann Lamar Odom, Kims ektemann Kanye West og Kris sin eksmann, Bruce - nå Caitlyn Jenner. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den tøffe forretningskvinnen har måttet tåle anklager om at hun kynisk utnytter barna sine. Til CNN Style fastslo Kris at hun alltid setter sine nærmeste først.

- Det finnes definitivt en balanse mellom det å være mor og det å være manager (...) Jeg vil slippe alt jeg har i hendene for å gjøre noe for barna mine. Det er personlig og hevet langt over alt som har med forretninger å gjøre, sa hun.

LES OGSÅ: Nå er de kjærester