Aurora Gude:

Derfor vil hun ikke forlove seg

- Jeg er bare 27 år, og har et helt liv foran meg.

TILBAKE PÅ TV: Tv-profilen Aurora Gude (27) er igjen aktuell på tv. Privat har hun de siste fem årene vært sammen med Haakon Johan Lönner. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør
TILBAKE PÅ TV: Tv-profilen Aurora Gude (27) er igjen aktuell på tv. Privat har hun de siste fem årene vært sammen med Haakon Johan Lönner. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Aurora Gude (27) deltok i og vant «Paradise Hotel» i 2014, fikk hun naturligvis mye oppmerksomhet. De siste årene har det imidlertid vært rimelig stille rundt henne, men denne uka er hun klar for å innta tv-skjermen igjen.

Se og Hør møter Gude i forbindelse med premieren på den nye sesongen av «Camp Kulinaris», og 27-åringen legger ikke skjul på at det blir en spennende sesong av kokkekonkurransen.

Avslørte kjæreste

Gude forteller blant annet at hun har fått flere nye vennskap i forbindelse med deltakelsen, som hun vil ta godt vare på. På hjemmebane er det riktignok kjæresten, Haakon Johan Lönner, som gjelder.

- Vi har kjent hverandre en stund. Et halvt års tid. Men vi gjorde det vel egentlig offentlig nå i helgen. Det er først nå vi er blitt ordentlig enige om det, sa Gude til Se og Hør da hun bekreftet forholdet for snart fem år siden.

Paret er fremdeles sammen, men det betyr ikke at tv-profilen planlegger bryllup i nærmeste fremtid.

KRANGLING: Tidligere «Paradise Hotel»-vinner Aurora Gude har med seg søsteren og moren sin på «Charterfeber»-tur. Det ble alt annet enn en drømmeferie. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

- Jeg er bare 27 år, og har et helt liv foran meg. Jeg kan ikke bare forlove meg uten videre. Eller, jeg kan forlove meg, men da må det føles riktig, forteller hun.

Gude legger ikke skjul på at hun «tar livet som det kommer», og hver dag for det den er. Derfor synes hun det er svært vanskelig å svare på om hun kunne tenkt seg å gifte seg nå.

- Det er også noe med vår livssituasjon. Jeg skal på en måte være «ferdig» med livet, og være klar for å slå meg helt til ro.

Vil være sikker

Akkurat nå ønsker Gude altså ikke å love seg bort på den måten.

- Jeg har bare lyst til å være meg selv og nyte det, gjerne sammen med ham. Det å gifte seg er alvorlig. Hvis jeg skal gifte meg, så skal jeg ikke skille meg, konstaterer hun.

- Jeg skal være så sikker at jeg ikke er usikker, påpeker hun.

Gude og Lønner møtte hverandre i jobbsammenheng, og fant kjærligheten etter å ha kjent hverandre en liten stund.

NY UTFORDRING: Ann Marielle Lipinska og Aurora Gude, som var med i «Paradise Hotel» i 2014, blir denne høsten å se i «Charterfeber». Video: TV3 Vis mer

- Jeg har det absolutt bra. Det er mer en følelse av at det er veldig behagelig, enn at jeg løper rundt og er i lykkerus. Men jeg kjenner ham godt, og dette føles rett, sa Gude i 2015.

Aurora Gude ble for alvor kjent da hun vant «Paradise Hotel» sammen med Nicolai Bennis. 27-åringen slapp imidlertid kula noen hundredeler før partneren, og delte heller pengene med Ann Marielle Lipinska (30).

LES OGSÅ: - Derfor var ikke kona med

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer