Kylie Jenner:

Derfor vil hun ikke avsløre babyens nye navn

- Jeg har ikke noe imot Wolf.

FIKK EN SØNN: Travis Scott og Kylie Jenner ble foreldre for andre gang i februar. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB.
FIKK EN SØNN: Travis Scott og Kylie Jenner ble foreldre for andre gang i februar. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den 2. februar ønsket Kylie Jenner (24) og Travis Scott (30) sitt andre barn velkommen til verden.

Få dager senere avslørte også sminkemogulen at sønnen hadde fått navnet Wolf Webster.

Fra før av har stjerneparet også datteren Stormi (4).

En måned etter fødselen kom derimot en kontrabeskjed fra Jenner. Hun angret på sønnens navn.

«Til orientering så er ikke navnet til sønnen vår Wolf lenger», skrev tobarnsmoren til sine 320 millioner følgere på Instagram, og fortsatte:

REALITY-KLAR? Superstjernene Kendall og Kylie Jenner poserte på det som så ut til å være «Paradise Hotel». Sannheten viser seg med 99% sikkerhet å være en annen. Video: Rød Løper Vis mer

«Vi følte bare virkelig ikke at det var ham. Jeg ville bare dele det, siden jeg ser Wolf overalt».

Stod ikke på listen

Over to måneder etter fødselen avslører realitystjernen at hun og Scott har funnet et nytt navn til sønnen, men at de foreløpig vil holde det for seg selv.

- Vi har fremdeles ikke endret det på lovlig vis, så jeg vil ikke annonsere et nytt navn og så forandre det igjen, forteller tobarnsmoren i et intervju med Extra, ifølge Page Six, og legger til:

- Så ja, vi er ikke klare til å dele det nye navnet enda.

UTKLEDD: Kylie Jenner har kledd opp datteren Stormi i et ganske spesielt kostyme til Halloween. Video: Rød Løper Vis mer

Også til Entertainment Tonight innrømmer Jenner at navnet Wolf var et litt forhastet navn til babyen.

- Det sto aldri på listen vår. Det var bare noe Khloé foreslo, forklarer hun, hvorpå storesøsteren fleipende skyter inn:

- Ikke skyld på meg.

- Nei, jeg likte navnet. Jeg har ikke noe imot Wolf, men det var bare ikke han, forsikrer 24-åringen henne.

Ligner på storesøster

TV-stjernen har også til gode å vise frem familiens nyeste tilskudd. Foreløpig har hun kun postet et innlegg hvor armen hans kommer til syne.

MILLIARDÆR: I mars 2019 ble Kylie Jenner erklært som den yngste selvgjorte milliardæren noensinne. Slik reagerte de berømte Kardashian- og Jenner-søstrene på det. Video: Viaplay. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Bestemor Kris Jenner (66) har derimot røpet at barnebarnet lignet sin søster på en prikk.

- Jeg var på sykehuset da han ble født. Det var meg, Kylie og Travis for de har regler man må følge nå, så det er kun et visst antall som kan være i rommet. Da han kom ut var det som å se Stormi bli født igjen, har hun fortalt i et intervju med Ellen DeGeneres (64), ifølge E! News.

LES OGSÅ: - Jeg tar ikke lett på dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer