AVHOLDS?: Anne Hathaway (36) har planer om å være edru så lenge sønnen bor hjemme, for hans skyld. Her er hun derimot avbildet etter en formodentlig fuktig etterfest i London i 2010. Foto: NTB Scanpix
AVHOLDS?: Anne Hathaway (36) har planer om å være edru så lenge sønnen bor hjemme, for hans skyld. Her er hun derimot avbildet etter en formodentlig fuktig etterfest i London i 2010. Foto: NTB ScanpixVis mer

Anne Hathaway:

Derfor vil hun droppe alkohol i 18 år

- Jeg kom snublende inn, bare ett øye åpent.

I 2016 kunne Hollywood-stjernen Anne Hathaway (36) og ektemannen Adam Shulman (37) juble over å få et nytt familiemedlem. Da kom nemlig sønnen Jonathan Rosebanks Shulman (2) til verden.

I likhet med norske «Ex on the Beach»-deltakere, har også Hathaway vært på Mauritius i løpet av det siste året.

Der har hun spilt inn film med skuespillerkollega Matthew McConaughey (49), som har fått navnet «Serenity».

I forbindelse med et intervju på «The Ellen DeGeneres Show» nylig kunne hun meddele at hun nå har tatt et litt uvanlig valg, både på sine egne - og sønnens - vegne.

GRAVID: I 2016 gikk skuespilleren gravid med sønnen sin Jonathan (2) som hun har sammen med ektemannen Adam Shulman (37). Foto: NTB Scanpix
GRAVID: I 2016 gikk skuespilleren gravid med sønnen sin Jonathan (2) som hun har sammen med ektemannen Adam Shulman (37). Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg kom snublende inn

«Les Misérables»-stjernen forteller at hun, i løpet av de fem ukene filmen ble spilt inn på Mauritius, var ute og drakk med McConaughey og hans kone Camila Alves (36).

- Matthew og Camila tok oss med på en fantastisk barrunde der vi fikk smake den beste rommen øya hadde å by på, sier skuespilleren i talkshowet.

HUSKER IKKE: Hathaway har ingen minner fra barrunden hun ble tatt med på av sin nye medspiller Matthew McConaughey. Her i en scene fra «Serenity». Foto: Aviron Pictures via AP/ NTB Scanpix
HUSKER IKKE: Hathaway har ingen minner fra barrunden hun ble tatt med på av sin nye medspiller Matthew McConaughey. Her i en scene fra «Serenity». Foto: Aviron Pictures via AP/ NTB Scanpix Vis mer

Når DeGeneres spør hvordan hun syns det var, svarer hun:

- Jeg husker ikke. Jeg har ikke peiling, innrømmer hun overfor Ellen.

Dagen derpå skal Anne Hathaway ha vært på et møte med regissøren av filmen, Steven Knight.

- Jeg kom snublende inn, bare ett øye åpent. Jeg prøvde å overtale han om enkelte ting som omhandlet rollen min. På slutten av møtet måtte jeg si «Hør, jeg har en tilståelse å komme med. Jeg var bakfull hele tiden», og han svarte bare «Å, er det sant? Jeg kunne ikke se det». To dager etter dukket jeg opp på neste møte i helt fin form, og da sa han «Aah, nå ser jeg det».

Skal slutte å drikke

«The Devil Wears Prada»-stjernen sluttet å drikke i oktober, og sier nå at hun har planer om å holde seg edru de neste 18 årene.

- Jeg skal slutte å drikke mens sønnen min bor hjemme, bare fordi jeg ikke helt liker måten jeg drikker på. Han er kommet i den alderen der han trenger meg hele tiden, spesielt på morgenen, forklarer hun.

Hun utdyper og forteller om en gang hun skulle levere sønnen i barnehagen - mens hun var bakfull. Selv om hun ikke kjørte, erkjenner stjernen at hun ikke følte seg helt komfortabel med følelsen.

- Jeg var bakfull og det var nok for meg. Jeg likte ikke den der, sier hun i talkshowet, ifølge New York Daily News.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Fortsatt edru

Anne Hathaway er ikke den eneste kjendisen som holder seg unna alkohol for andres skyld. Blant andre «Harry Potter»-stjernen Daniel Radcliffe har tidligere vært åpen om sine alkoholproblemer, og at han velger å holde seg unna på grunn av kjæresten.

I 2011 avslørte den verdensberømte skuespilleren at alkoholproblemene gikk hardt utover livet hans, men de siste årene har han klart å holde seg edru.

EDRU: Den tidligere «Harry Potter»-stjernen Daniel Radcliffe holder seg edru takket være kjæresten. Foto: NTB Scanpix
EDRU: Den tidligere «Harry Potter»-stjernen Daniel Radcliffe holder seg edru takket være kjæresten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I et intervju med ukebladet Star fortalte en kilde at han kan takke kjæresten Erin Darke for at han klarer å holde seg på matta.

- Daniel blir en annen person når han er full. Han blir ekkel og ufyselig, sa kilden til bladet den gang, ifølge svenske Aftonbladet.

Paret bor sammen i New York, men Erin drikker kun alkohol når hun er sammen med vennene sine.

- Erin har aldri sett Daniel når han er som verst, og han har bestemt seg for at hun skal få slippe det. Hun drikker aldri rundt ham, og i så fall bestiller hun alkoholfrie drinker, sa kilden.

LES OGSÅ: - Jeg har vært edru i ti år

Bildet av lille Archie skaper sterke reaksjoner

Bildet av lille Archie skaper sterke reaksjoner

Har kjøpt sin første leilighet

Har kjøpt sin første leilighet

Legger seg flat etter bildebråket

Legger seg flat etter bildebråket

Her er super­stjernen i Norge

Her er super­stjernen i Norge

Venter på kreftsvar: - Var helt ødelagt

Venter på kreftsvar: - Var helt ødelagt

- Forsøker å få til en ordning

- Forsøker å få til en ordning

Får kritikk etter farsdagsbilde

Får kritikk etter farsdagsbilde

- Tenkte: Det er vel ikke vits å nekte mer nå

- Tenkte: Det er vel ikke vits å nekte mer nå

- Forhåpentligvis går alle bare videre

- Forhåpentligvis går alle bare videre

Ble forelsket i kulissene - nå er hun forlovet

Ble forelsket i kulissene - nå er hun forlovet

Bli abonnent på Se og Hør
spar 50%
Kun 249,- for 10 utgaverKJØP NÅ

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder