Anne Hathaway:

Derfor vil hun droppe alkohol i 18 år

- Jeg kom snublende inn, bare ett øye åpent.

AVHOLDS?: Anne Hathaway (36) har planer om å være edru så lenge sønnen bor hjemme, for hans skyld. Her er hun derimot avbildet etter en formodentlig fuktig etterfest i London i 2010. Foto: NTB Scanpix
AVHOLDS?: Anne Hathaway (36) har planer om å være edru så lenge sønnen bor hjemme, for hans skyld. Her er hun derimot avbildet etter en formodentlig fuktig etterfest i London i 2010. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I 2016 kunne Hollywood-stjernen Anne Hathaway (36) og ektemannen Adam Shulman (37) juble over å få et nytt familiemedlem. Da kom nemlig sønnen Jonathan Rosebanks Shulman (2) til verden.

I likhet med norske «Ex on the Beach»-deltakere, har også Hathaway vært på Mauritius i løpet av det siste året.

Der har hun spilt inn film med skuespillerkollega Matthew McConaughey (49), som har fått navnet «Serenity».

I forbindelse med et intervju på «The Ellen DeGeneres Show» nylig kunne hun meddele at hun nå har tatt et litt uvanlig valg, både på sine egne - og sønnens - vegne.

GRAVID: I 2016 gikk skuespilleren gravid med sønnen sin Jonathan (2) som hun har sammen med ektemannen Adam Shulman (37). Foto: NTB Scanpix
GRAVID: I 2016 gikk skuespilleren gravid med sønnen sin Jonathan (2) som hun har sammen med ektemannen Adam Shulman (37). Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg kom snublende inn

«Les Misérables»-stjernen forteller at hun, i løpet av de fem ukene filmen ble spilt inn på Mauritius, var ute og drakk med McConaughey og hans kone Camila Alves (36).

- Matthew og Camila tok oss med på en fantastisk barrunde der vi fikk smake den beste rommen øya hadde å by på, sier skuespilleren i talkshowet.

HUSKER IKKE: Hathaway har ingen minner fra barrunden hun ble tatt med på av sin nye medspiller Matthew McConaughey. Her i en scene fra «Serenity». Foto: Aviron Pictures via AP/ NTB Scanpix
HUSKER IKKE: Hathaway har ingen minner fra barrunden hun ble tatt med på av sin nye medspiller Matthew McConaughey. Her i en scene fra «Serenity». Foto: Aviron Pictures via AP/ NTB Scanpix Vis mer

Når DeGeneres spør hvordan hun syns det var, svarer hun:

- Jeg husker ikke. Jeg har ikke peiling, innrømmer hun overfor Ellen.

Dagen derpå skal Anne Hathaway ha vært på et møte med regissøren av filmen, Steven Knight.

- Jeg kom snublende inn, bare ett øye åpent. Jeg prøvde å overtale han om enkelte ting som omhandlet rollen min. På slutten av møtet måtte jeg si «Hør, jeg har en tilståelse å komme med. Jeg var bakfull hele tiden», og han svarte bare «Å, er det sant? Jeg kunne ikke se det». To dager etter dukket jeg opp på neste møte i helt fin form, og da sa han «Aah, nå ser jeg det».

Skal slutte å drikke

«The Devil Wears Prada»-stjernen sluttet å drikke i oktober, og sier nå at hun har planer om å holde seg edru de neste 18 årene.

- Jeg skal slutte å drikke mens sønnen min bor hjemme, bare fordi jeg ikke helt liker måten jeg drikker på. Han er kommet i den alderen der han trenger meg hele tiden, spesielt på morgenen, forklarer hun.

Hun utdyper og forteller om en gang hun skulle levere sønnen i barnehagen - mens hun var bakfull. Selv om hun ikke kjørte, erkjenner stjernen at hun ikke følte seg helt komfortabel med følelsen.

- Jeg var bakfull og det var nok for meg. Jeg likte ikke den der, sier hun i talkshowet, ifølge New York Daily News.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Fortsatt edru

Anne Hathaway er ikke den eneste kjendisen som holder seg unna alkohol for andres skyld. Blant andre «Harry Potter»-stjernen Daniel Radcliffe har tidligere vært åpen om sine alkoholproblemer, og at han velger å holde seg unna på grunn av kjæresten.

I 2011 avslørte den verdensberømte skuespilleren at alkoholproblemene gikk hardt utover livet hans, men de siste årene har han klart å holde seg edru.

EDRU: Den tidligere «Harry Potter»-stjernen Daniel Radcliffe holder seg edru takket være kjæresten. Foto: NTB Scanpix
EDRU: Den tidligere «Harry Potter»-stjernen Daniel Radcliffe holder seg edru takket være kjæresten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I et intervju med ukebladet Star fortalte en kilde at han kan takke kjæresten Erin Darke for at han klarer å holde seg på matta.

- Daniel blir en annen person når han er full. Han blir ekkel og ufyselig, sa kilden til bladet den gang, ifølge svenske Aftonbladet.

Paret bor sammen i New York, men Erin drikker kun alkohol når hun er sammen med vennene sine.

- Erin har aldri sett Daniel når han er som verst, og han har bestemt seg for at hun skal få slippe det. Hun drikker aldri rundt ham, og i så fall bestiller hun alkoholfrie drinker, sa kilden.

LES OGSÅ: - Jeg har vært edru i ti år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer