Kris Jenner:

Derfor vil hun at Kendall skal ha barn

Kris Jenner ønsker seg enda flere barnebarn.

MOR OG DATTER: Kendall Jenner og moren Kris Jenner avbildet sammen på et event i Los Angeles for noen år siden. Foto: Gregory Pace/REX/NTB
MOR OG DATTER: Kendall Jenner og moren Kris Jenner avbildet sammen på et event i Los Angeles for noen år siden. Foto: Gregory Pace/REX/NTB Vis mer
Publisert

Kardashian/Jenner-klanen vokser seg stadig større og større. Familiens overhode, Kris Jenner (66), er selv mor til seks og nylig fikk hun barnebarn nummer 11 da yngstedatteren, Kylie Jenner (24), fødte en sønn tidligere denne måneden.

Den lille gutten har fått navnet Wolf og gjorde Kylies datter Stormi (4) til stolt storesøster.

Kris' eldste datter, Kourtney (42), har de tre barna Mason (12), Penelope (9) og Reign (7). Mens Kim (41) har fire; North (8), Saint (6), Chicago (4) og Psalm (2). I tillegg har Khloé (37) datteren True (3) og Rob (34) datteren Dream (5).

Kendall (26) er foreløpig den eneste i søskenflokken som er barnløs.

SETTES PÅ PLASS: Da Kim Kardashian spilte inn en reklamefilm til Instagram-story får hun passet sitt påskrevet av datteren North West. Video: Instagram - @kimkardashian/Se og Hør Vis mer

Har kjæreste

Nå avslører 66-åringen at hun håper på enda flere barnebarn i fremtiden og hun har samtidig klare tanker om hvem som bør være nestemann ut.

- Jeg synes det hadde vært fint hvis det var Kendall. Hun er den eneste som ikke har fått barn enda, forteller hun i et klipp fra «The Ellen DeGeneres Show», ifølge People.

- Jeg tror at hun hadde elsket å få et barn etter hvert, legger hun til.

Kendall er for tiden kjæreste med NBA-proffen Devin Booker (25), og til tross for morens ønske om en ytterligere familieforøkelse, så har modellen ennå ikke røpet noen babyplaner i nærmeste fremtid.

Våren 2018 fortalte 26-åringen til Ellen DeGeneres (64) at hun elsker å være tante, men at hun ikke hadde noen hast med å få egne unger.

- Jeg har øyeblikk hvor jeg tenker: "Er jeg verpesyk? Ønsker jeg meg barn nå? Men det gjør jeg ikke. Jeg har det fint og kan vente litt lenger. Men det er fantastisk å ha alle disse ungene å leke med. Spesielt når jeg kan gi dem tilbake etterpå, fleipet hun og fortsatte:

- De er skikkelig søte alle sammen. Jeg føler et visst press.

RASER: Khloé Kardashian finner ut at moren, Kris Jenner, tilsynelatende skal ha satt opp et uventet møte mellom henne og eksmannen Lamar. Det blir ikke tatt særlig godt imot. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

«Trillinger»

I fjor høst fortalte Khloé at datteren True tror at enkelte av kusinene og fetterne faktisk er søsknene hennes. Og realitystjernen har ikke hjerte til å fortelle treåringen at dette ikke stemmer.

- Det er fantastisk. Jeg ber om at det aldri tar slutt, sa 37-åringen til E! News, og la til at det spesielt gjelder «trillingene» True, Chicago og Dream, men også Kims yngste sønn Psalm.

- Merkelig nok tror de alle sammen at de er søsken. Vi kaller Psalm for «baby Psalm», så True sier alltid «broren min» om ham og jeg retter ikke på henne fordi jeg synes det er så søtt, delte hun.

LES OGSÅ: - Slik reagerte Megan Fox på eksmannens babynyhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer