<strong>IMOT PLASTISK KIRURGI:</strong> Skuespillerstjernen Drew Barrymore åpnet nylig opp i et nytt intervju om hvorfor hun aldri vil fikse på utseendet sitt. Foto: NTB scanpix
IMOT PLASTISK KIRURGI: Skuespillerstjernen Drew Barrymore åpnet nylig opp i et nytt intervju om hvorfor hun aldri vil fikse på utseendet sitt. Foto: NTB scanpix Vis mer

Drew Barrymore:

Derfor vil Hollywood-stjernen aldri fikse på utseendet sitt

Synes aldringsprosessen er et privilegium.

Publisert
Sist oppdatert

Det er slett ikke uvanlig at flere av de største Hollywood-stjernene legger seg under kniven for å fikse på utseendet sitt.

Den amerikanske skuespilleren Drew Barrymore (43) synes derimot lite om plastiske inngrep, og har ingen planer om å forandre sitt ytre i framtida.

Skal vi tro skuespilleren hadde hun nemlig risikert å bli avhengig av skjønnhetsinngrep, dersom hun først begynte. Det forteller hun i et nylig intervju med magasinet Glamour.

Ga klar beskjed

- Jeg har en personlighet som gjør at jeg kan bli ekstremt avhengig. Derfor har jeg for eksempel aldri prøvd heroin eller plastisk kirurgi. Begge deler innebærer stor risiko, og hadde mest sannsynlig kostet meg livet, forteller hun, og utdyper:

- Jeg vil ikke tukle med ansiktet mitt eller jakte et unaturlig skjønnhetsideal. Det er ikke en standard jeg kan leve etter.

Barrymore forteller videre om et nylig møte med en hudspesialist, som anbefalte henne å gjøre noe med «mørke ringer under øynene». Da skal 43-åringen ha svart følgende:

«Nei du, jeg skal hjem og sminke over ringene, men takk for tipset». Jeg føler at aldring er et privilegium. Det handler om hvordan du gjør det på en grasiøs måte med humor, ved å elske deg selv og ha respekt for prosessen. Det har alltid vært veldig viktig for meg.

Tøff oppvekst

Skuespilleren har døtrene Olive (6) og Frankie (4) med eksmannen Will Kopelman (40). I intervjuet med Glamour gir tobarnsmora også uttrykk for bekymring over at døtrene vil vokse opp i en verden der skjønnhetspresset herjer som aldri før.

Barrymore fikk sitt gjennombrudd som barneskuespiller i 80-tallsfilmen «E.T», og har seinere vært å se i filmer som «Charlie's Angels», «50 First Dates», «He's just not that into you».

<strong>TOBARNSMOR:</strong> Skuespiller Drew Barrymore sammen med døtrene Frankie og Olive i Los Angeles. Foto: NTB scanpix
TOBARNSMOR: Skuespiller Drew Barrymore sammen med døtrene Frankie og Olive i Los Angeles. Foto: NTB scanpix Vis mer

Å bli berømt som seksåring har hatt sin pris. Barrymore har ved flere anledninger vært åpen om sitt tidligere alkohol- og rusmisbruk, som startet i svært ung alder. 43-åringen har blant annet fortalt at hun begynte å drikke alkohol allerede som niåring, røyket marijuhana som 11-åring og tok kokain som 12-åring.

Barrymore skal også ha hatt et svært anstrengt forhold til foreldrene gjennom oppveksten, og ble etter hvert plassert på en instutisjon. Det skulle vise seg å bli redningen.

Vis mer Vis mer

Knust av brudd

- I starten var det utrolig tøft, men etter å ha vært der i halvannet år forlot jeg stedet som den ydmyke personen jeg er i dag. Terapeutene reddet livet mitt, fortalte hun i et intervju i 2015.

Barrymore har vært gift tre ganger, seinest med den nevnte skuespilleren Will Kopelman. De to gikk fra hverandre i 2016, etter fire års ekteskap.

43-åringen la aldri skjul på at skilsmissen var en smertefull affære.

- Jeg brukte ordet «mislykket» i pressemeldingen fordi det er så ærlig. Når man skiller seg, så tenker man: «Jeg har mislykkes. Jeg er mislykket».

- Det er skamfullt og hardt å gå gjennom, til og med privat, forteller hun til Chelsea Handler på hennes talkshow «Chelsea» like etter bruddet, ifølge People.

Barrymore har også vært gift med bartenderen Jeremy Thomas, i knappe seks uker, i 1994. I 2001 giftet hun seg med komikeren Tom Green (47), der ekteskapet varte i fem måneder.

LES OGSÅ: Tyra Banks innrømmer plastisk kirurgi

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer