Tom Hanks:

Derfor vil han ikke reise til verdensrommet

Tom Hanks lot seg ikke friste av tilbudet om å ferde rundt i verdensrommet med Jeff Bezos.

AVVISTE: Tom Hanks mente ikke at en kort tur ut i verdensrommet var verdt pengene. Her med kona Rita. Foto: REUTERS/Ringo Chiu
AVVISTE: Tom Hanks mente ikke at en kort tur ut i verdensrommet var verdt pengene. Her med kona Rita. Foto: REUTERS/Ringo Chiu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da den prisbelønte skuespilleren Tom Hanks (65) gjestet talkshowet «Jimmy Kimmel Live» tirsdag kveld denne uka, kunne han avsløre at han nylig hadde avvist en invitasjon fra milliardæren Jeff Bezos (57).

Det melder blant andre People.

Sistnevnte har blant annet tjent seg styrtrik etter at han grunnla det verdenskjente IT-selskapet Amazon. I september i fjor ble det også kjent at Bezos opprettet det amerikanske romtransportselskapet «Blue Origin».

VERDENSROMMET: Jeff Bezos, verdens rikeste mann, fullførte tirsdag ettermiddag sin første tur til verdensrommet. Video: AP / Dagbladet TV Vis mer

Millionbeløp

I intervjuet kommer det fram at Oscar-vinneren hadde blitt tilbudt å bli med på en flyvning til verdensrommet av Bezos.

Hanks avslører også at han ville hoppet fram i køen, dersom det ble aktuelt for han å reise. Selv før den kanadiske skuespilleren William Shatner (90), som også skulle legge ut på den store ferden.

65-åringen understreker derimot at det ikke var noe han kunne få gratis. Han måtte nemlig punge ut mange millioner dollar dersom han skulle bli med.

- Du vet, det koster 28 millioner dollar (239 millioner norske kroner), eller noe sånt. Jeg har det bra, Jimmy, jeg har det bra. Men jeg betaler ikke så mye for en tur, innrømmer han.

Det var tydelig at Hanks var lettet over at han heller valgte å holde seg på jorda.

VEKTLØSE: Her er Jeff Bezos vektløs sammen med sine tre reisekamerater. VIDEO: Blue Origin REPORTER: Vegard Krüger Vis mer

Korte minutter

Reisen, som ikke varer mer enn tolv minutter, ser ikke ut til å være verdt det i Hanks øyne.

Under intervjuet spøkte han nemlig om at de enkelt og greit bare kunne etterlikne en romflukt i studioet istedenfor å svi av flere millioner.

- Ok, vi kunne jo alle bare gjort dette i setene våre akkurat her. Jeg trenger ikke flere millioner for å gjøre dette, fortalte han til publikum, mens han lot som han spratt rundt i setet sitt som i et romfartøy.

- Hvis flyreisen var gratis, ville jeg kanskje gjort det, bare for å oppleve gleden av å late som om jeg er en milliardær, fortsetter han.

Representanter for Bezos' Blue Origin svarte ikke på Peoples forespørsel om kommentar angående Hanks invitasjon.

LES OGSÅ: - Alt er falskt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer