Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom:

Derfor vil han ikke ha barn: - Verden skal få slippe en blåkopi av meg

Petter Pilgaard letter på sløret om det ville livet.

VIL IKKE HA BARN: Petter Pilgaard sier han forsøker å holde seg litt i bakgrunnen når det kommer til Vendelas barn. Selv ønsker han seg ikke sine egne. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
VIL IKKE HA BARN: Petter Pilgaard sier han forsøker å holde seg litt i bakgrunnen når det kommer til Vendelas barn. Selv ønsker han seg ikke sine egne. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): 2017 har gitt oss så mangt, blant annet gavepakken «Farmen kjendis». Plutselig snakket alle om Lothepus (48), supermodell Vendela Kirsebom (50) var tilbake i rampelyset og rampegutten Petter Pilgaard (37) fikk en real image-makeover.

De to sistnevnte stjernene genererte derimot ikke bare oppmerksomhet rundt seg selv som enkeltpersoner, men også som et par. Etter flere måneder med rykter, valgte de endelig å bekrefte at de hadde funnet kjærligheten.

Sirkuset ble dokumentert i «Vendela + Petter» på TV 2, i samtlige tabloidaviser og på nettet. Få hadde nok sett for seg at mannen fra «Paradise Hotel» skulle stikke av med Sports Illustrated-prinsessen, men det heter jo at «love works in mysterious ways».

- Vil ikke forstyrre

I et intervju med VG Helg snakker nå Petter åpent ut om fortiden som partygutt, fiksjonen på utseendet og om kjærligheten til Vendela.

- Vi begynte komme nær hverandre, oppdaget at vi på en rar måte hadde veldig lik humor. Det var en veldig god connection, sier sjarmøren om følelsene som begynte å utvikle seg inne på gården.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer