Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom:

Derfor vil han ikke ha barn: - Verden skal få slippe en blåkopi av meg

Petter Pilgaard letter på sløret om det ville livet.

VIL IKKE HA BARN: Petter Pilgaard sier han forsøker å holde seg litt i bakgrunnen når det kommer til Vendelas barn. Selv ønsker han seg ikke sine egne. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
VIL IKKE HA BARN: Petter Pilgaard sier han forsøker å holde seg litt i bakgrunnen når det kommer til Vendelas barn. Selv ønsker han seg ikke sine egne. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): 2017 har gitt oss så mangt, blant annet gavepakken «Farmen kjendis». Plutselig snakket alle om Lothepus (48), supermodell Vendela Kirsebom (50) var tilbake i rampelyset og rampegutten Petter Pilgaard (37) fikk en real image-makeover.

De to sistnevnte stjernene genererte derimot ikke bare oppmerksomhet rundt seg selv som enkeltpersoner, men også som et par. Etter flere måneder med rykter, valgte de endelig å bekrefte at de hadde funnet kjærligheten.

Sirkuset ble dokumentert i «Vendela + Petter» på TV 2, i samtlige tabloidaviser og på nettet. Få hadde nok sett for seg at mannen fra «Paradise Hotel» skulle stikke av med Sports Illustrated-prinsessen, men det heter jo at «love works in mysterious ways».

PREMIERE: «Petter + Vendela» har premiere på TV 2 Livsstil på mandag. Her er det første klippet fra episoden, hvor de to er med Lothepus på konsert. Video: TV 2 Vis mer

- Vil ikke forstyrre

I et intervju med VG Helg snakker nå Petter åpent ut om fortiden som partygutt, fiksjonen på utseendet og om kjærligheten til Vendela.

- Vi begynte komme nær hverandre, oppdaget at vi på en rar måte hadde veldig lik humor. Det var en veldig god connection, sier sjarmøren om følelsene som begynte å utvikle seg inne på gården.

IRRITER: Leif Einar «Lothepus« Lothe irriterer seg over samboeren og venninnens «jålerier». Reporter: Ruben Pedersen / Video: Ingrid Cogorno Vis mer

Det var derimot ikke før etter oppholdet, at det virkelig gikk opp for ham at han muligens hadde skutt gullfuglen. Da Vendela dukket opp i overraskelsesbursdagen hans i Göteborg, forsto han at han hadde klart å vinne over dama.

Mens de to fant ut av at de skulle bli kjærester, fulgte et spent Norge med. Flere oppslag uten konkrete bekreftelser fikk folket til å undre, og på sosiale medier som Jodel og Twitter gikk det sport i å diskutere hvor landet egentlig lå.

Nå er det et velkjent faktum at de er sammen. Paret har derimot valgt å ikke flytte sammen. Vendela bor på Frogner med sine to døtre, som hun har med eksmannen Olaf Thommessen.

- Jeg skjønner at det kan føles spesielt for dem at moren deres er sammen med han fra Paradise og radioen. Jeg vil ikke komme og forstyrre deres liv. De må styre tempoet 100 prosent selv. Det eneste jeg vil, er å være en bra kjæreste for Vendela, sier Petter åpent til avisen.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 15.02.2014 IKONISK: Vendela Kirsebom (47) gjenskaper Sports Illustrated-forsida som gjorde henne verdensberømt i 1993 på en eksklusiv fotoshoot for Magasinet. Video: AGNETE BRUN Vis mer

Noe barn blir det neppe på Petter selv. Han sier han ikke ønsker å forplante seg, mye fordi han føler at han ikke ønsker å videreføre sine egne gener.

- Verden skal få slippe en blåkopi av meg - selv om den kanskje ville blitt med litt bedre hår, da. Jeg er veldig glad i barn, hadde sikkert blitt en bra pappa, men jeg tenker også at det er et sykt stort ansvar å få barn i den verden vi lever i nå, sier han.

Skrøt av kjæresten

Da Se og Hør møtte Petter tidligere i høst, på boklanseringen til kjæresten, var han ikke i tvil om at han svar stolt av 50-åringen.

- Jeg tror nesten jeg er mer stolt enn henne. Jeg tror ikke folk skjønner hvor mye den dama der har opplevd eller hva hun har oppnådd, hvor stort det hun egentlig har gjort er, sa han og la til at det derfor var på sin plass at hun nå kom med egen bok.

- Da skjønner folk litt hva hun har vært gjennom også.

Petter sa at han er imponert over det hun deler i boken, og at han faktisk har lest hele.

I boken deler Vendela åpenhjertig med folket om det hun har opplevd i sitt 50 år lange liv. Alt fra spontanabort, utroskap og livet som supermodell.

- Jeg syns hun er tøff som er så ærlig, sa Petter.

Han forklarer at alle har hatt en fortid og at den er noe man må klare å se forbi i et forhold.

- Fortiden er med på å forme deg til den du er. Vi er veldig innstilt på at en fortid er en fortid.

LES OGSÅ: Vendela raser over å ha blitt misbrukt på nettet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer