Brooklyn Beckham:

Derfor vil han ikke gjøre som pappa

Flytter til New York for å studere.

VOKSEN: Sønnen til David Beckham begynner å bli voksen, og nå vil han gå sin egen vei. Foto: NTB scanpix
VOKSEN: Sønnen til David Beckham begynner å bli voksen, og nå vil han gå sin egen vei. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Sønnen til den verdenskjente fotballstjernen David Beckham (42) og motedesigneren Victoria Beckham (43), Brooklyn Beckham (18), har praktisk talt vokst opp i rampelyset.

De siste årene har han selv begynt å oppsøke rampelyset, men nå avslører Brooklyn til E! Online at kjendis-tilværelsen definitivt har sine utfordringer. Han kan nemlig ikke leve et «normalt» tenåringsliv.

FLYTTER UT: Denne måneden flytter Brooklyn ut av barndomshjemmet for å studere i New York. Foto: NTB scanpix
FLYTTER UT: Denne måneden flytter Brooklyn ut av barndomshjemmet for å studere i New York. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg føler at det har sine oppturer og nedturer. Jeg føler jeg får gjøre ting som andre personer på min alder ikke nødvendigvis får muligheten til. Samtidig får ikke jeg oppleve mye av det de fleste andre 18-åringer gjør. Jeg kan ikke gå ut og feste hele tiden, fordi jeg må stå opp tidlig og jobbe, forteller han til nettstedet.

Stort press

Brooklyn innrømmer at han har følt et stort press fra omverdenen når det kommer til å gå i sin berømte fars fotspor. Likevel er han klar på at det ikke er fotball han ønsker å drive med.

Han er nemlig interessert i foto, og vil utvikle seg selv som fotograf.

- Jeg har mye press på meg. Hver gang jeg gjør en feil, ser alle på meg og bare: «Herregud, han gjorde en feil». Jeg nyter fortsatt å spille fotball, og jeg følger alltid med på pappa når han spiller, men nå vil jeg gå min egen vei.

18-åringen har jobbet i praksis for den britiske motefotografen Nick Knight. Det har gitt ham mersmak for fotografyrket. Nå vil 18-åringen ta fotointeressen et steg videre.

- Jeg skal flytte til New York i august og studere foto i fire år. Jeg er veldig spent, fordi foto er noe jeg faktisk vil drive med. Jeg elsker å ta bilder, så jeg tror det er noe for meg, forteller han.

Romanserykter

Brooklyn Beckham har tidligere datet Chloë Grace Moretz (20), men i juli ble han koblet til en ny musiker. Nærmere bestemt Youtuberen Madison Beer (18).

Magasinet US Weekly skrev at fotballstjerne-sønnen og Madison flere ganger er blitt sett sammen rundt i Los Angeles.

Saken fortsetter under bildet.

GODE VENNER: Brooklyn Beckham og Madison Beer har blitt observert mye sammen den siste tiden. Foto: Splash News / NTB Scanpix
GODE VENNER: Brooklyn Beckham og Madison Beer har blitt observert mye sammen den siste tiden. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer

Samme måned ble de også fanget på kamera like før et kyss i butikken «Barneys New York». Etter alt å dømme var de ikke redde for oppmerksomheten.

Ryktene har stormet rundt det unge paret, men i slutten av juli så det imidlertid ut til at de unge turtelduene ikke ønsket å gå for fort frem – i hvert fall om vi skal tro Madisons uttalelser.

Hun har nemlig forklart til magasinet People at hun er «veldig singel». Dette skrev Mirror.

- Jeg er veldig singel, og ikke klar for å mingle. Jeg er nemlig veldig fokusert på karrieren min, forklarte Youtuberen og la til at hun prøver å finne sin vei i livet.

Saken fortsetter under bildet.

SMASK: Brooklyn Beckham kysset Madison i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix
SMASK: Brooklyn Beckham kysset Madison i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Av og på med Chloë

Romanseryktene kom et knapt år etter at det ble slutt mellom Brooklyn og Chloë Moretz.

Paret tilbragte hele sommeren sammen i fjor og og delte en rekke kjærestebilder i sosiale medier.

Da høsten kom var det imidlertidig slutt mellom turtelduene.

- De har vært i samme by den siste tiden, men de har ikke møttes, sa en kilde til nettstedet Page Six.

Saken fortsetter under bildet.

ROMANSEN TOK SLUTT: Brooklyn Beckham og Chloë Moretz ble sammen i april i fjor, men brøt med hverandre etter en romantisk sommer sammen. Foto: Rex Features
ROMANSEN TOK SLUTT: Brooklyn Beckham og Chloë Moretz ble sammen i april i fjor, men brøt med hverandre etter en romantisk sommer sammen. Foto: Rex Features Vis mer

Det var imidlertidig ikke første gang Brooklyn og Chloë gikk hver til sitt. De hadde nemlig en kort romanse i 2014, etter de hadde møtt hverandre under Paris Fashion Week samme år.

Men senere på høsten tok forholdet brått slutt og begge slettet hverandre fra sosiale medier.

I slutten av mai i år dukket de to stjernene opp på premieren av Moretz' nye film «Neighbors 2: Sorority Rising» sammen, og så stormforelsket ut.

- Nå er det ute. Kom dere over det. Det er slik det er. Vi er kjærester og det er det, sa blondinen til E! News under premierefesten, ifølge Contactmusic.com.

Romanseryktene mellom unge Beckham og Moretz svirret lenge før de faktisk bekreftet at de var i et forhold igjen.

- Jeg tror at jo mindre jeg lager det til et mysterium, jo mer slutter folk å bry seg. Så ja, vi er i et forhold, bekreftet hun til Andy Cohen på showet «Watch What Happens Live!» i starten av mai, ifølge Contactmusic.com.

LES OGSÅ: Har barbert av seg alt håret

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer