Derfor vil han ikke gifte seg

- Han elsker henne virkelig, men...

VIL IKKE GIFTE SEG: Leonardo DiCaprio ønsker å satse på karrieren fremfor å gifte seg med Bar Refaeli. Foto: All Over Press
VIL IKKE GIFTE SEG: Leonardo DiCaprio ønsker å satse på karrieren fremfor å gifte seg med Bar Refaeli. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Filmstjernen Leonardo DiCaprio (35) er redd for å gifte seg. Han tror nemlig at ekteskap vil ødelegge karrieren hans.

Kilder hevder at kjekkasen, som har vært sammen med sin israelske kjæreste Bar Refaeli (25) i lang tid, ikke ønsker å gifte seg fordi karrieren til skuespillere som Tom Cruise og Ben Affleck gikk i feil retning etter at de giftet seg.

- Leo har lovet Bar, som akkurat ble 25 år, at han ønsker å være sammen med henne for alltid, men hun kan fort være 30 år gammel før de gifter seg, sa en kilde til National Enquirer.

DiCaprio føler han er på topp skuespillermessig, og ønsker å fortsette der han er nå, etter suksessfilmer som «Shutter Island» og «Inception».

- Kreativt er han i sitt ess nå for tiden, og ønsker å spille inn et dusin nye filmer i de neste fem årene. Han elsker virkelig Bar, men vet at han må tilby henne noe bindende, ellers forlater hun ham. Hun er en uavhengig kvinne, og har forlatt ham før.

Likevel tror ikke kilden at forholdet vil ta slutt med det aller første.

- Bar er ikke klar for å bli singel akkurat nå, men Leo må prestere bedre enn bare å si at han ser for seg at de kommer til å gifte seg om fem år.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ble avslørt på toalettet