Zac Efron:

Derfor vil han aldri se slik ut igjen

På disse bildene hadde Hollywood-stjernen kun fem prosent kroppsfett.

I HARDTRENING: Disse bildene av kjekkasen Zac Efron skapte mye oppmerksomhet, og det er kanskje ikke så vanskelig å se hvorfor. Foto: NTB Scanpix
I HARDTRENING: Disse bildene av kjekkasen Zac Efron skapte mye oppmerksomhet, og det er kanskje ikke så vanskelig å se hvorfor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

For fire år var det nok mange unge jenter som rødmet litt ekstra da bilder av en svært muskuløs og veltrent Zac Efron (32) dukket opp i media.

Årsaken til hans svulmende muskler var derimot ikke på eget initiativ, men for å komme i riktig form til filmen «Baywatch». Våren 2016 ble det nemlig kjent at den ikoniske 90-tallsserien, som herjet på tv-skjermene i over ti år, skulle bli til en helaftens spillefilm.

Pamela Anderson (52) ble i sin tid hele verdens sex-symbol gjennom sin rolle som den barmfagre badevakten C.J. Parker i tv-serien. Og til filmatiseringen ble det naturligvis også hentet inn vakre mennesker til å fylle rollebesetningen.

I hovedrollene som Mitch Buchannon og OL-helten Matt Brody, falt valget på kjekkasene Dwayne Johnson (47) og Zac Efron.

- Det var så hardt

Den tidligere «High School Musical»-stjernen tok oppgaven med å komme i riktig form til rollen på alvor, men nå avslører Efron at han aldri ønsker å se så striglet ut kroppslig igjen. Med mindre det virkelig er verdt det.

Ved å følge en streng lavkarbodiett og å trene fem eller seks dager i uken, ofte to ganger om dagen, i 12 uker - endte han til slutt opp med kun fem prosent kroppsfett.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer