Zac Efron:

Derfor vil han aldri se slik ut igjen

På disse bildene hadde Hollywood-stjernen kun fem prosent kroppsfett.

I HARDTRENING: Disse bildene av kjekkasen Zac Efron skapte mye oppmerksomhet, og det er kanskje ikke så vanskelig å se hvorfor. Foto: NTB Scanpix
I HARDTRENING: Disse bildene av kjekkasen Zac Efron skapte mye oppmerksomhet, og det er kanskje ikke så vanskelig å se hvorfor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

For fire år var det nok mange unge jenter som rødmet litt ekstra da bilder av en svært muskuløs og veltrent Zac Efron (32) dukket opp i media.

Årsaken til hans svulmende muskler var derimot ikke på eget initiativ, men for å komme i riktig form til filmen «Baywatch». Våren 2016 ble det nemlig kjent at den ikoniske 90-tallsserien, som herjet på tv-skjermene i over ti år, skulle bli til en helaftens spillefilm.

Pamela Anderson (52) ble i sin tid hele verdens sex-symbol gjennom sin rolle som den barmfagre badevakten C.J. Parker i tv-serien. Og til filmatiseringen ble det naturligvis også hentet inn vakre mennesker til å fylle rollebesetningen.

I hovedrollene som Mitch Buchannon og OL-helten Matt Brody, falt valget på kjekkasene Dwayne Johnson (47) og Zac Efron.

- Det var så hardt

Den tidligere «High School Musical»-stjernen tok oppgaven med å komme i riktig form til rollen på alvor, men nå avslører Efron at han aldri ønsker å se så striglet ut kroppslig igjen. Med mindre det virkelig er verdt det.

Ved å følge en streng lavkarbodiett og å trene fem eller seks dager i uken, ofte to ganger om dagen, i 12 uker - endte han til slutt opp med kun fem prosent kroppsfett.

- Da jeg var ferdig med å spille inn filmen innså jeg at jeg aldri noensinne ønsker å se sånn ut igjen, forteller han i YouTube-serien Hot Ones, ifølge Contact Music.

- Det var så hardt. Og du bekymrer deg over at du har litt vann under huden som gjør six-pack'en din om til en fire-pack. Slike dritt-ting, utdyper han.

Zac innrømmer videre at det var idiotisk å legge så mye press på kroppen.

- Det er bare teit. Det er ikke ekte. Jeg er glad det fungerte, og for at jeg kom meg gjennom det. Kanskje jeg gjør det igjen, hvis det er et prosjekt som er verdt det. Men det får jeg ta stilling til hvis det skjer. Det viktigste er å ta vare på hjertet og hjernen sin, da er alt bra, deler han, ifølge nettstedet.

- Det ser uekte ut

Dette er imidlertid ikke første gang Efrons overkropp har vekket reaksjoner. Da han i fjor var gjest i Ellen De Generes (62) sitt talkshow, løftet han opp genseren for å vise frem sin veltrente mage til publikum og tv-seere.

Klippet ble delt på talkshowets offisielle Instagram-profil og i kommentarfeltet tok det ikke lang tid før flere begynte å spekulere på om magemusklene til stjernen var falske.

- Er de egentlig ekte, spurte en, ifølge australske News, mens andre mente at magemusklene til 32-åringen hadde blitt forsterket med bruk av sminke og skyggelegging.

- Jeg elsker ham, men det ser ut som magemusklene er tegnet på, skrev en annen.

- Dette ser uekte ut, mente en tredje.

SETTES UT: Zac Efron blir satt ut når han besøker «Ellen DeGeneres Show». Se hvorfor! Video: TV3 Vis mer

LES OGSÅ: - Ikke pen nok til å bli skuespiller

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer