Taylor Swift og Joe Alwyn:

Derfor vil de ikke snakke om forholdet

- Vi blir definert for å være «merkelig private».

HEMMELIGHETSFULLE: Kjæresteparet liker ikke dele om forholdet sitt i media. Nå forteller Joe Alwyn hvorfor. Foto: NTB Scanpix
HEMMELIGHETSFULLE: Kjæresteparet liker ikke dele om forholdet sitt i media. Nå forteller Joe Alwyn hvorfor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I mai 2017 kom nyheten om at Taylor Swift (28) hadde funnet lykken med den britiske skuespilleren Joe Alwyn (27).

Duoen hadde den gang allerede datet i skjul i flere måneder, og nå har de vært kjærester i over to år. Likevel finnes svært få bilder av dem sammen, og de har blitt kjent for å verne svært godt om privatlivet sitt.

Grammy-vinneren har selv aldri uttalt seg offentlig om sin kjærlighet til Alwyn, men i september lettet den flotte 27-åringen på sløret om hvorfor de er så hemmelighetsfulle, i et intervju med den britiske utgaven av Vogue.

På spørsmål om hva han synes om å date en av verdens mest populære artister, svarte han nemlig følgende:

- Jeg forstår at folk gjerne vil vite slike ting. Jeg tror vi har lyktes med å holde oss veldig private, og jeg tror også det har sunket inn for folk. Jeg foretrekker å snakke om arbeidet mitt i stedet for.

Saken fortsetter nedenfor.

Sammen på Golden Globe Awards

De siste månedene har derimot turtelduene blitt sett oftere ute i offentligheten sammen, skriver E! Online.

Tidligere i januar dukket de begge blant annet på Golden Globe Awards. De stilte riktignok ikke opp sammen til bilde på den røde løperen, for popstjernen regelrett snek seg inn på arrangementet og overrasket som en av prisutdelerne.

Swift skal også ha vært der for å støtte Alwyn som spiller i filmen «The Favourite» som var nominert til pris. Og det ble hevdet at hun unnlot å gå ned den røde løperen sammen med kjæresten fordi hun ikke ønsket å stjele oppmerksomheten fra ham.

Saken fortsetter under bildet.

SOLO: Joe måtte gå den røde løperen alene under Golden Globe Awards. På den måten klarte Taylor Swift å holde det hemmelig at hun skulle dele ut pris. Selv poserte hun for fotografene før hun ankom InStyles etterfest, men også dette ble gjort uten kjæresten ved hennes side. Foto: NTB Scanpix
SOLO: Joe måtte gå den røde løperen alene under Golden Globe Awards. På den måten klarte Taylor Swift å holde det hemmelig at hun skulle dele ut pris. Selv poserte hun for fotografene før hun ankom InStyles etterfest, men også dette ble gjort uten kjæresten ved hennes side. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg synes det er normalt

Etter at prisutdelingen var ferdig ble duoen derimot observert på flere av etterfestene sammen, men ikke tro at dette betyr at de kommer til å åpne seg om forholdet av den grunn.

Det gjør nemlig Alwyn helt klart i et nytt intervju med The Journal.

- Jeg tror ikke at noe du møter på gata bare ville åpnet seg fullstendig til deg, så hvorfor skal jeg gjøre det? spør han journalisten.

- Og på grunn av dette, så blir vi definert for å være «merkelig private». Greit. Men jeg synes ikke vi er det. Jeg synes det er normalt, konstanterer han.

Saken fortsetter nedenfor.

I desember hevdet en venn nær paret at Alwyn snart planlegger å ta forholdet til «Bad Blood»-stjernen et stort skritt videre.

- Joe har veldig lyst til å fri snart. Men han ønsker å gjøre det til en uforglemmelig og ekstremt spesiell dag, fortalte kilden til Us Weekly.

Swift skal også være klar for å satse for fullt på Joe.

- Han er drømmemannen hennes. Taylor kommer til å bli fra seg av lykke.

Saken fortsetter under bildet.

FØRSTE BILDET: I juni 2017 ble Taylor Swift og Joe Alwyn observert sammen for første gang. Foto: NTB Scanpix
FØRSTE BILDET: I juni 2017 ble Taylor Swift og Joe Alwyn observert sammen for første gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- En damemagnet

Swift og Alwyn skal ifølge People ha møttes for første gang under en Kings of Leon-konsert i oktober 2016. Det skal angivelig ha vært venninnene til Taylor som introduserte dem for hverandre.

Ifølge en tidligere klassekamerat av Joe, skal Grammy-vinnerens kjæreste ha vært litt av en damemagnet opp gjennom årene - spesielt da de to gikk på dramaskole sammen i London.

- Han er veldig karismatisk. Det man vil kalle drømmeprinsen. Kvinner kaster seg ned for hans føtter, men til en viss grad var han gift med skolearbeidet, har Jordan Bunton-Williams fortalt til Daily Mail.

Forholdet mellom de to ble kjent kun et drøyt halvår etter at Swift og skuespilleren Tom Hiddleston (37) gikk fra hverandre. Virvelvind-romansen mellom popstjernen og Hiddleston ble avslørt i juni i 2016, da paret ble avbildet tett omslynget på en strand på Rhode Island.

Bildene ble tatt kun to uker etter at Taylor og den berømte DJ-en Calvin Harris (35) hadde gått hver til sitt etter 15 måneder sammen.

Taylor har også vært sammen med kjendiser som Jake Gyllenhaal (38), John Mayer (41), Joe Jonas (29) og Harry Styles (24).

LES OGSÅ: - For ti år siden var jeg bitter og singel