Derfor vil de ikke ha barn

- Det holder med ett barn i dette forholdet, sier Petter Pilgaard.

<strong>FESTET SAMMEN:</strong>Petter kom torsdag sammen med kjæresten Mari Haugersveen til premierefesten av «Petter elsker Mari» og «Linni» på motehuset Eger i Oslo. Foto: Sølve Hindhamar/Seher.no
FESTET SAMMEN:Petter kom torsdag sammen med kjæresten Mari Haugersveen til premierefesten av «Petter elsker Mari» og «Linni» på motehuset Eger i Oslo. Foto: Sølve Hindhamar/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tidligere «Paradise hotel»-vinner Petter Pilgaard (31) og «Paradise hotel»-stylist Mari Haugersveen (28) har premiere på den andre sesongen av realityserien «Petter elsker Mari» på TV 2 bliss på søndag.

Torsdag var det premierefest for dette programmet, samt «Linni» på motehuset Eger i Oslo. Og til Seher.no innrømmer den ordrappe realitykjendisen at folket denne gangen får se en snillere Pilgaard-versjon enn i den første sesongen.

- Denne gangen beviser jeg at jeg elsker Mari, og at det ikke bare er en arbeidstittel. I år er jeg snill mot Mari, det er ikke så mye drittslenging. Det blir mer fra samboerskapet og litt mer fra det innerste kjærlighetslivet, sier han til Seher.no.

Til Dagbladet har paret tidligere uttalt at selv om forholdet mellom dem for det meste tilsynelatende ser bra ut, har de vært nære å gå fra hverandre. Nå ser det derimot lysere ut for de to.

- Det er veldig hyggelig mellom oss. Mari lager så god mat, og er veldig flink til å rydde. Jeg får masse tid til å ligge på sofaen og slappe av mens hun jobber. Veldig bra er det. Gratis er hun og. Hushjelp med fordeler, som jeg velger å kalle det, sier 31-åringen lattermildt.

Den stadig voksende kjærligheten mellom dem betyr derimot ikke at det kommer en baby med det første av den grunn.

- Nei, mener Mari, før Petter Pilgaard igjen tar ordet.

- Jeg tror jeg skal legge igjen røret på sprit på Rikshospitalet, jeg skal ikke levere noe barn i hvert fall. Sånn er det nå. Dessverre. Jeg føler det holder med ett barn i forholdet her, og det er meg.

Petter Pilgaard har aldri latt seg stoppe av noe, og i den første sesongen av «Petter elsker Mari» fikk TV-seerne blant annet at han vokset sine edlere deler på «den brasilianske måten».

- Hvor går grensa, Petter?

- Jeg har ingen grenser jeg. Den eneste grensen jeg har er å utlevere mennesker som ikke har bedt om oppmerksomheten. Ellers er den du ser, den du får. Jeg burde kanskje spart meg for mye, men så smart er jeg ikke, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Forholdet holdt på å ryke  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer