Dolph Lundgren og Emma Krokdal:­

Derfor vil de flytte

Hollywood-paret selger luksusvillaen.

FLYTTER: Emma Krokdal og Dolph Lundgren ser etter et nytt sted å bo. Foto: Privat
FLYTTER: Emma Krokdal og Dolph Lundgren ser etter et nytt sted å bo. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i år ble det kjent at den svenske Hollywood-stjernen Dolph Lundgren (62) hadde funnet kjærligheten med norske Emma Krokdal (24), og i juni forlovet de to seg i Sverige.

Paret er til vanlig bosatt i California, men nå er de på flyttefot.

Det bekrefter Krokdal overfor Se og Hør, og forteller i en melding at de skal selge stjernens luksusvilla i Hollywood Hills.

- Det stemmer, vi skal selge huset og se etter et nytt sted sammen, her i det samme nabolaget i West Hollywood, forteller hun, og legger til at huset, som er lagt ut med en prisantydning på over 40 millioner norske kroner, er for stort for de to og at det tar mye tid å vedlikeholde.

Krokdal og Lundgren reiser mye, gjerne flere måneder av gangen, og vil derfor finne en bolig som er lettere å ta vare på.

- Vi tror vi vil finne en kul leilighet sammen her, som er lettere å la stå når vi er borte, forteller hun videre.

HOUSETOUR: Justin Bieber viste følgerne sine hjemmet han deler med kona, Hailey Bieber, i Beverly Hills. Huset har en verdi på 77 millioner kroner, ifølge Daily Mail. Video: Instagram.com/justinbieber Vis mer

Stjernemegler

Ifølge LA Times er det tre etasjes huset designet av Moshe Sarid, og har blant annet en takterrasse med utsikt over Los Angeles. I tillegg er det fire soverom, seks bad, et kino- og spillrom, treningsrom, basseng og en garasje med plass til fire biler.

- Det er et fantastisk hus i West Hollywood som jeg kommer til å savne. Forloveden min Emma og jeg synes det er på tide med en forandring, sier Dolph Lundgren selv til Aftonbladet om hussalget.

Til å selge boligen har duoen fått med seg den svenske stjernemegleren Fredrik Eklund (43) på laget. Han har solgt boliger til flere av verdens største stjerner, men har et helt spesielt forhold til «Rocky IV»-stjernen - og har sett opp til ham siden han var liten.

- Helt siden jeg flyttet til New York for å selge boliger på Manhattan, har jeg fulgt Dolphs fantastiske karriere. Jeg mener «Aquaman», «Expendables» og «Rocky», sier Eklund til den svenske avisen, og fortsetter:

PRESTISJEFYLT OPPDRAG: Fredrik Eklund skal selge Dolph Lundgrens luksusvilla i West Hollywood. Foto: NTB scanpix
PRESTISJEFYLT OPPDRAG: Fredrik Eklund skal selge Dolph Lundgrens luksusvilla i West Hollywood. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Det er naturligvis en utrolig følelse å få det prestisjefylte oppdraget om å selge Dolphs luksusvilla i Hollywood Hills. Det finnes bare en hake: Jeg kommer sikkert til å få en fik om jeg ikke klarer det.

Ifølge LA Times kjøpte Lundgren boligen for 3,9 millioner dollar, i overkant av 35 millioner kroner, for to år siden.

DRØMMEHJEMMET: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen kjøpte drømmeboligen på Malmøya i fjor. Nå viser de frem huset i YouTube-serien «Klarna stikker innom». Video: Klarna Vis mer

- Må ikke bevise noe

Norske Emma Krokdal fikk mye oppmerksomhet da det tidligere i år ble kjent at hun hadde funnet lykken med Hollywood-stjernen, spesielt for aldersforskjellen på 38 år mellom de to.

Den gang uttalte Krokdal til Se og Hør at tilbakemeldingene på forholdet hadde variert.

- Alt fra familie, venner og bekjente har faktisk vært utrolig fint. Jeg var litt bekymret for det i starten, så jeg ble overrasket over hvor mange fine tilbakemeldinger vi har fått. Fra fremmede har det vært litt mer negativt, men også en del støttende og positive hilsninger, noe jeg setter pris på, fortalte hun.

24-åringen la ikke skjul på at hun var forberedt på at det ville komme reaksjoner på aldersforskjellen mellom dem, og mente derfor at det ikke var sjokkerende da det faktisk kom.

- Jeg skjønner veldig godt at folk tenker det de tenker, så derfor har det ikke så mye å si for meg. Folk kommer til å ha sine meninger uansett, og jeg trenger ikke bevise noe for noen. Dolph og jeg har det utrolig bra sammen, og at noen kommenterer noe negativt vil ikke endre på det, fortsatte hun.

LES OGSÅ: Disse kjendis­parene gir blaffen i aldersforskjellen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer