<strong>GÅR LANGT TILBAKE:</strong> Canadas statsminister Justin Trudeau og skuespiller Matthew Perry gikk på skole sammen i barndommen. Forrige måned avslørte sistnevnte at han var litt av en bølle mot Trudeau da de var barn. Foto: NTB Scanpix
GÅR LANGT TILBAKE: Canadas statsminister Justin Trudeau og skuespiller Matthew Perry gikk på skole sammen i barndommen. Forrige måned avslørte sistnevnte at han var litt av en bølle mot Trudeau da de var barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Justin Trudeau og Matthew Perry:

Derfor vil Canadas statsminister slåss med «Friends»-stjerna

- Hvem har ikke hatt et ønske om å slå til Chandler?

Publisert

Forrige måned gjestet «Friends»-skuespiller Matthew Perry (47) talkshowet til Jimmy Kimmel (49), der han kunne avsløre at Justin Trudeau (45) ikke sto høyt i kurs hos ham som barn.

Perry og Trudeau gikk nemlig på samme skole da de var små, og under intervjuet kom det fram at 47-åringen banket opp Canadas statsminister da han var liten.

Trudeau har ikke kommentert saken - før nå.

- Omkamp?

På sin egen Twitter-profil skriver 45-åringen - på noe humoristisk vis - at han ønsker en omkamp med den verdensberømte skuespilleren.

- Jeg har tenkt litt, og vet du hva, hvem har ikke hatt et ønske om å slå til Chandler? Hva med en omkamp Matthew Perry?

Innlegget ble lagt ut lørdag kveld. Hvorvidt «tilbudet» er ment som en aprilspøk eller ei, er imidlertid ikke kjent.

Perry - som la seg flat i intervjuet med Kimmel - har heller ikke besvart henvendelsen så langt, til tross for at den har skapt en rekke overskrifter, og er blitt hyllet av Trudeaus følgere.

At de begge er kommet en lang vei siden den gang, er ikke en ukjent sak.

- Verdens kjekkeste statsleder

Trudeau har blant annet fått massiv oppmerksomhet etter at han ble valgt til Canadas 23. statsminister i november 2015. Både for den framtidsretta politikken sin, og for utseendet sitt.

Han er landets nest yngste statsminister noensinne, og nettstedet Hottest Heads of State har utpekt ham til verdens kjekkeste statsleder. Han har også fått omtale for sin bare overkropp og hvordan han tilsynelatende sjarmerte Ivanka Trump (35) i senk.

For Perrys del kom det store gjennombruddet med rollen som «Chandler Bing» i braksuksessen «Friends».

I hovedrollene fant man også Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, Courtney Cox, Lisa Kudrow og David Schwimmer. For mange av dem var rollene deres i humorserien selve startskuddet for karrieren deres.

Den enorme suksessen kom også med alkohol- og dopmisbruk for Perry, som flere ganger har snakket åpent om avhengigheten.

- Jeg hadde et stort problem og jeg klarte ikke å stoppe. Til slutt ble ting så ille at jeg ikke kunne gjemme det lenger. Alle visste det, har han tidligere sagt til People.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer