Emil Gukild og Linnéa Myhre:

Derfor verner han om forholdet

Linnéa Myhre og Emil Gukild har hittil vært svært hemmelighetsfulle om forholdet - nå forteller sistnevnte hvorfor.

PRIVAT: I et nytt intervju kan sportsjournalisten avsløre hvorfor han ikke snakker offentlig om kjærlighetslivet. Foto: Kristin Svorte / Dagbladet
PRIVAT: I et nytt intervju kan sportsjournalisten avsløre hvorfor han ikke snakker offentlig om kjærlighetslivet. Foto: Kristin Svorte / Dagbladet Vis mer
Publisert

I juni kunne Linnéa Myhres manager, Marte Schei, bekrefte overfor Se og Hør at den 31 år gamle influenseren hadde funnet kjærligheten med NRK-journalisten Emil Gukild (29). Det var VG som først omtalte saken.

I etterkant av kjærestenyheten har det derimot vært stille rundt paret, trolig fordi duoen ønsker å holde store deler av forholdet privat. Verken Gukild og Myhre har hittil uttalt seg om forholdet i pressen.

I et nytt intervju med Dagbladet begrunner imidlertid den 29 år gamle NRK-profilen dette valget.

- Rart å måtte forholde seg til rampelyset

I intervjuet legger ikke Gukild skjul på at han ønsker å skjerme privatlivet sitt fra offentligheten, noe som også gjelder forholdet til Myhre.

- Hvorfor jeg ikke ønsker å snakke om kjærlighetslivet mitt? Jeg har ikke noe behov for å prate om det som er privat, sier Gukild til avisen.

Gukild innrømmer overfor Dagbladet at det har vært uvant for ham å sole seg i rampelysets glans.

- Det er rart å bli en profil og måtte forholde seg til rampelyset, men det er en del av jobben. Fordelen med jobben er at den ikke handler om meg, men om idrettene. Jeg er bare bindeleddet. Men det er gøy å få gjøre det jeg har drømt om siden jeg var liten, og det jeg føler jeg behersker, sier han.

Det var i 2018 han startet som sportsjournalist i NRK og han har siden blitt et kjent fjes på TV-skjermen. Gukild har ledet en rekke programmer, deriblant «Sommerbilen» i 2020 og flere sportssendinger for NRK.

I sommer skal han være programleder for NRK-programmet «Sommerskuta». Utover det røper Gukild at han også har planer om å reise rundt i Norge og blant annet besøke familiehytta på Tynset.

Se og Hør har vært i kontakt med Emil Gukild, som opplyser om at han ikke har noe å tilføye til saken.

KOMPANI LAURITZEN: Linnéa Myhre ble kastet inn i «kosebua» og måtte puste inn CS-gass. Video/TV2. Vis mer

- Har det veldig bra

Da Gukild nylig gjestet Siri Kristiansens (43) podkast «Siri og de gode hjelperne» sammen med programleder Hasse Hope (35), ble kjærlighetslivet et av temaene i episoden.

Kristiansen innledet podkasten med å spørre om kjærlighetslivet til de to hjelperne, og Hope som hun omtalte som en «kjærlighetens mann», var først ut og svarte med at han var singel.

BEKLAGER: Linnéa Myhre har beklaget seg til flere etter å ha skrevet om dem på den tidligere bloggen sin. Video: Thea Hope / TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Jeg har vært søkende i fem år, så det begynner å røyne på. Jeg må bruke disse mulighetene som en kontaktannonse: «jeg er en jævla bra fyr», sa han spøkefullt.

Hope fortalte også at han var på utkikk etter noen av det kvinnelige kjønn, som gjerne befant seg et sted mellom 140 og 185 centimeter. Han la humoristisk til at vedkommende måtte være i stand til å «arrestere» han når han sier dumme ting.

Da det var Gukilds tur i ilden påpekte Kristiansen at de fleste trolig hadde fått med seg at han hadde blitt kjæreste med Myhre, men hun ga ham likevel muligheten til å fortelle det selv.

- Jeg har det veldig fint. Jeg slapp å dra på «Siri og de gode hjelperne» å legge ut en annonse, men jeg tror også det funker, sa Gukild og refererte til Hope.

KJÆRESTER: Maria Mena gjestet «Senkveld», og der snakket hun om kjæresten. Video: TV 2 Vis mer

I podkasten røpet Kristiansen at hun noen uker i forveien tilfeldigvis møtte på Gukild og Myhre da de spiste iskrem på Son brygge.

- Da var han (Emil, journ.anm.) meget fersk inn i et forhold, og det var før avisene hadde skrevet om det. Så da rødmet de begge to, sa hun lattermildt.

LES OGSÅ: Uenighet etter sjokkbruddet: - Jeg tar alt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer