Diane Kruger:

Derfor ventet Kruger til hun ble 42 år med å få barn

- Jeg var for selvopptatt.

BLE NYLIG FORELDRE: Norman Reedus og Diane Kruger har vært sammen siden 2016. Før jul fikk de en liten datter sammen. Foto: NTB Scanpix
BLE NYLIG FORELDRE: Norman Reedus og Diane Kruger har vært sammen siden 2016. Før jul fikk de en liten datter sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I november ble stjerneparet Diane Kruger (42) og Norman Reedus (50) foreldre sammen for første gang.

«The Walking Dead»-stjernen har også sønnen Mingus (19) fra sitt fem år lange forhold til supermodellen Helena Christensen (50).

Selv om de nybakte foreldrene har holdt kortene tett til brystet når det kommer til detaljene rundt familiens nyeste tilskudd, avslørte Kruger i desember at de hadde fått en datter.

- Hun er veldig liten, men jeg er sliten. Jeg føler meg som en superhelt akkurat nå, fortalte hun i et intervju med Extra TV.

Ventet på rett mann

Nå avslører den tyske skjønnheten at hun i mange år ikke hadde noen drøm om å bli mor.

- I lang tid trodde jeg ikke at jeg ønsket meg barn. Jeg var for selvopptatt. Men da jeg var rundt 35 tenkte jeg: «Jo, jeg vil nok ha et barn». Men så må man vente på at den rette personen skal dukke opp, forteller hun til Net A Porter.

Saken fortsetter under bildet.

EKS-KJÆRESTEN: Fra 2006 til 2016 var Diane Kruger sammen med skuespilleren Joshua Jackson. Her er de sammen på et event i Las Vegas ett år før det ble slutt. Foto: NTB Scanpix
EKS-KJÆRESTEN: Fra 2006 til 2016 var Diane Kruger sammen med skuespilleren Joshua Jackson. Her er de sammen på et event i Las Vegas ett år før det ble slutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Uttalelsen kommer kanskje som et stikk i siden for «Dawson's Creek»-stjernen Joshua Jackson (40) - Krugers kjæreste på dette tidspunktet. Duoen var sammen i ti år, men valgte aldri å gifte seg eller få barn.

- Jeg skal fortelle dere hvorfor vi ikke er gift! Vi er ikke religiøse. Jeg føler meg ikke noe mindre knyttet til Diane bare fordi vi ikke har stått foran en prest og hatt en gigantisk fest etterpå, uttalte Jackson til US Weekly i 2014.

To år senere, fire dager etter at Diane fylte 40 år, tok forholdet mellom henne og Joshua slutt.

Saken fortsetter nedenfor.

- Han lærer meg mye

Året etter begynte romanseryktene å svirre mellom Diane Kruger og Norman Reedus da de ble observert kyssende gatelangs i New York. Paret møttes for første gang i 2015 da de spilte de sammen i dramaet «Sky».

Under Golden Globe-utedelingen i januar i fjor dukket de for første gang sammen opp på den røde løperen, og fem måneder senere kom nyheten om at Kruger var gravid.

Til Net A Porter forteller 42-åringen at Reedus har vært en fantastisk støtte de første månedene hun har vært gjennom som nybakt mor.

- Han er så rolig, og han lærer meg mye fordi han har gjort dette før. Det hjelper definitivt å være sammen med noen som gjør dette for andre gang, skryter hun.

Saken fortsetter nedenfor.

Verner om datteren

Skuespillerparet har foreløpig holdt datteren utenfor offentlighetens lys, og de har fremdeles til gode å avsløre navnet til den lille jenta.

Da «Inglourious Basterds»-stjernen tidligere denne måneden oppdaget at bilder av datteren sirkulerte rundt på nettet, ba hun pent fansen og paparazzi-fotografer om å slutte å dele bilder.

- Selv om vi forstår at noen mennesker ønsker å se bilder av datteren vår, så er alt vi ønsker som foreldre at hun skal få vokse opp i trygghet med et privatliv, skrev Kruger blant annet da i en lengre Instagram-post.

LES OGSÅ: John Travolta åpner opp om familietragedien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer