Rita Ora:

Derfor ventet hun med å avsløre legningen sin

Følte hun var nødt til å gjøre det.

SNAKKER OM LEGNING: Sangstjernen Rita Ora avslører hvorfor hun ventet med å avsløre legningen sin til mai i år. Her med modell og skuespiller Cara Delevingne i 2013, som også har vært åpen om legningen sin. Foto: NTB Scanpix
SNAKKER OM LEGNING: Sangstjernen Rita Ora avslører hvorfor hun ventet med å avsløre legningen sin til mai i år. Her med modell og skuespiller Cara Delevingne i 2013, som også har vært åpen om legningen sin. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Artist Rita Ora (28) havnet i hardt vær og mottok krass kritikk etter at hun slapp låten «Girls» tidligere i år. Stjernen, som fyller 28 år i dag, ble ifølge The Sun den gang anklaget for å utnytte biseksualitet for å selge plater.

Etter at kritikken haglet valgte Rita å ty til Twitter for å uttrykke sin mening rundt saken.

I innlegget beklaget hun at folk var blitt såret av sangen hennes, samtidig som hun fortalte om sin egen legning.

- Hei, alle som leser dette. «Girls» ble skrevet for å representere min sannhet og den er en presis redegjørelse av veldig ekte og ærlige opplevelser i livet mitt, skrev Rita, og la til:

- Jeg har hatt romantiske forhold til både kvinner og menn i løpet av livet, og dette er min personlige reise.

- Et sjokk for andre

Sangstjernen er nå aktuell med det nye albumet «Phoenix», og i den anledning stilte hun til et intervju med Stylist Magazine. Der fortalte hun blant annet om hvorfor hun valgte å holde legningen sin skjult frem til i år.

- Det var et veldig følsomt tema for meg. Det var min historie, og jeg visste at det kom til å komme som et sjokk for andre fordi jeg aldri hadde snakket om det offentlig før, forteller 28-åringen i intervjuet, gjengitt av Attitude.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer