Justin Bieber og Hailey Baldwin:

Derfor ventet de med sex til etter ekteskapet

- Jeg tror sex kan forårsake mye smerte.

NYGIFTE: Det kommer kanskje som en overraskelse for mange at Justin Bieber og Hailey Baldwin ikke hadde sex før de giftet seg. Foto: Instagram/Baldwin/Bieber
NYGIFTE: Det kommer kanskje som en overraskelse for mange at Justin Bieber og Hailey Baldwin ikke hadde sex før de giftet seg. Foto: Instagram/Baldwin/Bieber Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter et årelangt vennskap innledet Justin Bieber (24) og Hailey Baldwin (22) et romantisk, men kortvarig forhold i 2016.

Etter bare noen måneder ble det imidlertid slutt, og modellen uttalte kort tid etter bruddet at det var komplisert å være sammen med en verdensberømt stjerne.

I juni i fjor tok duoen derimot opp kontakten igjen, og denne gangen gikk det fort i svingene for turtelduene.

Kun en måned senere forlovet de seg, og i september giftet de seg i all hemmelighet i et rettslokale i New York.

Nå avslører Justin og Hailey, som begge er religiøse, at deler av grunnen til at de valgte å gi hverandre sine ja så raskt var fordi de hadde valgt å vente med sex til ekteskapet.

- Gud ber oss ikke la være å ha sex fordi han vil ha regler. Han gjør det for å beskytte oss mot å bli såret. Jeg tror sex kan forårsake mye smerte. Noen ganger har mennesker sex fordi de ikke føler seg bra nok. Fordi de mangler egenverd. Både kvinner og menn gjør dette, forklarer popstjernen til Vogue.

Saken fortsetter nedenfor.

- Gud velsignet meg med Hailey

Videre avslører Bieber til bladet at før han traff Hailey igjen i juni, så hadde han levd i et selvpålagt sølibat i over ett år fordi han hadde «et legitimt problem med sex». Han beskriver det som en avhengighet som hadde sluttet å gi ham glede, og ved å avstå fra sex følte han seg nærmere Gud.

- Jeg ville på den måten dedikere meg til Gud på nytt fordi jeg følte virkelig at det var bedre for min sjels tilstand. Og jeg tror at Gud velsignet meg med Hailey som et resultat av dette. Det finnes fordeler. Man blir belønnet for god oppførsel, sier han.

Etter at den raske ekteskapsinngåelsen ble kjent har det blitt spekulert i om duoen giftet seg fordi Hailey er gravid. Dette avkrefter paret i intervjuet, og 22-åringen sier at hun ønsker å vente et par år til før hun blir mor.

Saken fortsetter nedenfor.

View this post on Instagram

My wife is awesome

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Og det var ikke bare lysten på sex som gjorde at de valgte å bli mann og kone.

- Jeg hadde helt glemt hvor høyt jeg elsket henne, hvor mye jeg savnet henne og hvor positiv innvirkning hun hadde på livet mitt da jeg så henne igjen i juni. Jeg tenkte: «Shit, det er akkurat dette jeg har lett etter», skryter Justin av kona.

I september flyttet ekteparet til Toronto i Canada og Hailey innrømmer at hun følte seg svært ensom de første ukene av ekteskapet. Hun savnet foreldrene sine og synes det var vanskelig å takle all kritikken fra Bieber-fansen som åpenlyst ga uttrykk for at de ønsket at forholdet ville ta slutt.

- Vi er veldig unge, og det er den skumle delen. Vi kommer til å forandre oss mye, men vi er forpliktet til å vokse sammen og støtte hverandre gjennom disse endringene. Det er slik jeg ser på det. Og han er min beste venn. Jeg blir aldri lei av ham, deler Hailey med Vogue.

Saken fortsetter nedenfor.

Justin Bieber på Norgesbesøk. Tok over Senkveld-showet han selv var gjest i. Vis mer Vis mer

Planlegger stor bryllupsfest

Med et bryllup hører det jo også med en storslagen bryllupsseremoni og ikke minst en fest, og nettopp dette skal stjerneparet hatt problemer med å finne en passende dato til.

I midten av januar hevdet Page Six at parets bryllup stod rett rundt hjørnet, nærmere bestemt i slutten av februar.

Vis mer

Nettstedet skrev videre at duoen var i full gang med planlegging av den storslåtte feiringen. Stylingen av det hemmelige bryllupslokalet var bestemt, og danserne som skal opptre på festen var i full gang med å øve. Biebers personlige DJ, Tay James, var hyret inn til å styre musikken den magiske kvelden, stod det i saken.

Bare en uke senere meldte TMZ at ekteparet hadde sett seg nødt til å utsette bryllupet ytterligere.

Saken fortsetter nedenfor.

Grunnen til skal være at noen av de nærmeste familiemedlemmene ikke har anledning til å komme.

Stjerneparet skal opprinnelig ha ønsket å markere begivenheten i månedsskiftet februar/mars, ettersom Justin fyller 25 år fredag 1. mars.

I ettertid skal det altså ha vist seg at enkelte familiemedlemmer ikke hadde mulighet til å reise til Los Angeles den helgen. Dette skal ha ført til panikk hos stjerneparet, som nå prøver å finne en ny dato.

Ifølge TMZ har de blitt fortalt av kilder at Justin og Haileys kristne bryllup ikke vil skje med det første. De to turtelduene vil gjerne planlegge bryllupet ned til hver minste detalj, og gi gjestene beskjed ganske lang tid i forveien.

Paret skal også vurdere å flytte bryllupsseremonien til et sted i utlandet. Dette for å kunne minske gjestelisten - som angivelig er på 300 mennesker.

LES OGSÅ: - Vi skal ikke gifte oss

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer