Jennifer Lopez:

Derfor venter de med bryllup

Trodde hun skulle gifte seg etter noen måneder.

FORLOVET - MEN BARE DET: I mars i fjor forlovet Alex Rodriguez og Jennifer Lopez seg - men de har ingen hast med å gifte seg, røper sistnevnte i et nytt intervju. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET - MEN BARE DET: I mars i fjor forlovet Alex Rodriguez og Jennifer Lopez seg - men de har ingen hast med å gifte seg, røper sistnevnte i et nytt intervju. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For snart tre år siden fikk Hollywood et nytt stjernepar, nemlig den kjente popstjerna Jennifer Lopez (50) og den tidligere baseballspilleren «Alex A-Rod» Rodriguez (44).

For snart et år siden kom den hyggelige nyheten om at paret hadde forlovet seg. Det avslørte Lopez overfor sine 115 millioner følgere på Instagram, der hun delte et bilde av hånda si med en skinnende forlovelsesring på den ene fingeren.

Også Rodriguez delte den samme nyheten på sin Instagram-profil.

FORLOVET: Paret er forlovet, men haster ikke med å gifte seg. Foto: NTB Scnapix
FORLOVET: Paret er forlovet, men haster ikke med å gifte seg. Foto: NTB Scnapix Vis mer

Nå forteller Jennifer Lopez i et nytt intervju at de ikke har noen hast med å gifte seg. Det er i en nylig samtale med Oprah Winfrey «Hustlers»-stjerna snakker ut om forholdet med Rodriguez.

- Det er ganske morsomt, fordi da vi forlovet oss, tenkte jeg: «å, vi kommer til å gifte oss i løpet av et par måneder». De gamle tankene mine kom tilbake, den håpløse romantikken som fikk meg til å bli gift tre ganger, sier 50-åringen, gjengitt av Perezhilton.

IMPONERER: I et videoklipp publisert på Jennifer Lopez' Youtube, er det tydelig at datteren Emme (11) er avkom av moren. Her imponerer hun med herlig sangprestasjon. Vis mer

- Hvorfor forhaste oss?

Lopez forteller videre at hun og forloveden snakket om giftermålet - og at de fant ut at de ikke trengte å forhaste seg.

- Jeg sa: «Hvis vi skal være sammen resten av våre liv, hvorfor forhaste oss?». Hvis det virkelig er det vi skal gjøre, hvis vi skal være partnere, hvis vi skal forsøke å bygge noe sammen som ingen av oss tidligere har hatt eller følte at vi hadde, som er en familie med en mann og kone, en mor og en far, og vi omfavner alle barna våre, sier hun videre.

I intervjuet forklarer Lopez også hvorfor hun falt akkurat for Rodriguez - og at hun vet at han kommer til å være partneren hennes livet ut.

- Det var annerledes enn alt annet jeg har opplevd, når det gjelder kontinuiteten hans [ …]. Og han vil bygge noe sammen, noe jeg aldri har hatt. Jeg har aldri hatt, du vet, noen som ønsker å se meg skinne, å vokse og å være, sier Lopez åpenhjertig.

OPPTRÅDTE SAMMEN: Shakira og Jennifer Lopez sto på scenen under pauseshowet på Super Bowl, men det var en 11-åring som fikk mest oppmerksomhet. Video: NFL via AP Vis mer

Selv om paret altså ikke planlegger noe bryllup i overskuelig framtid, er det ingen tvil om at Lopez og Rodriguez har etablert seg som et populært par i Hollywood - og de viser titt og ofte sin kjærlighet til hverandre på den røde løperen.

De deler også ofte bilder av hverandre i sosiale medier.

Forlovet på Bahamas

Etter månedsvis med spekulasjoner bekreftet Hollywood-stjernene at de hadde blitt et par i mars 2017. De har begge tidligere vært gift på hver sin kant.

Mens Lopez har tvillingene Emme og Max (12) fra ekteskapet med Marc Anthony (51), har Rodriguez døtrene Natasha (15) og Ella (11) med sin ekskone.

Tre dager etter frieriet i fjor, som ifølge People fant sted på Bahamas, delte Lopez tre bilder fra den begivenhetsrike hendelsen.

Basert på sangfuglens bilder framgikk det at Rodriguez hadde valgt en nydelig strand og gikk ned på et kne i solnedgangen foran en tydelig overrasket Lopez.

IMPONERER: Jennifer Lopez er blant stjernene som spiller i den nye stripperfilmen «Hustlers». Video: Rød Løper Vis mer

Tvillingmoren holdt hendene sine foran ansiktet mens Rodriguez ba om hennes hånd, og etter at forlovelsesringen var satt på fingeren ble bildeserien avsluttet med at paret delte et kjærlig kyss.

LES OGSÅ: Ugjenkjennelig på catwalken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer