Brad Pitt:

Derfor vekker Pitts hår oppsikt

Oscar-sveisen blir latterliggjort.

LATTERLIGGJØRES: Brad Pitt stakk av med en Oscar under årets utdeling, men det er kanskje håret hans som har vekket størst oppsikt. Foto: NTB scanpix
LATTERLIGGJØRES: Brad Pitt stakk av med en Oscar under årets utdeling, men det er kanskje håret hans som har vekket størst oppsikt. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til mandag var det duket for fest, da den prestisjetunge Oscar-utdelingen ble avholdt for 92. gang.

Prisutdelingen gikk forbi uten de største skandalene, men klarte likevel å samle et par «snakkiser», og blant dem finner vi Brad Pitt (56).

Skuespilleren kan etter prisutdelingen smykke seg med en Oscar for beste mannlige birolle for filmen «Once Upon a Time In Hollywood», men det er likevel helt andre ting som har gjort ham til en av «snakkisene».

Mens flere andre stjerner hylles for sin opptreden på den røde løperen, har oppmerksomheten gått i en litt annen retning for den kjente 56-åringen.

Slaktes

I flere tiår har Pitt blitt omtalt om en av Hollywoods, og kanskje verdens, kjekkeste og mest ettertraktede menn. Det er derfor et paradoks at han nå slaktes for utseendet sitt etter årets Oscar-utdeling.

Pitt dukket nemlig opp langhåret, med det flere mener minner om en såkalt «hockeysveis». Det er det ikke alle som satte pris på.

INSPIRASJON: Renee Zellweger vant den røde løperen under Oscar-utdelingen. Slik kan du stjele stilen hennes. Vis mer

- Brad Pitt, har ikke noe imot deg generelt, men du har hockeysveis nå, så vær så snill og gå, skriver en på Twitter, ifølge The Sun.

En annen mener det er på høy tid å slutte å se på ham som en av verdens kjekkeste menn.

- Brad Pitt har visst en hockeysveis nå, og jeg ville likt at alle slutter å sikle etter ham som om han er den kjekkeste mannen på denne planeten, når han egentlig ser ut som Joe Dirt med en smoking, skriver en annen.

SAMMENLIGNES: En fan sammenligner Brad Pitts sveis med filmkarakteren Joe Dirt. Foto: NTB scanpix
SAMMENLIGNES: En fan sammenligner Brad Pitts sveis med filmkarakteren Joe Dirt. Foto: NTB scanpix Vis mer

En tredje oppfordrer skuespilleren til å klippe seg.

- Brad Pitt trenger å klippe håret. Han er farlig nært hockeysveis-territorium.

Politisk stikk

Selv om sveisen har skapt reaksjoner, fikk skuespilleren også oppmerksomhet av andre grunner.

Da 56-åringen mottok pris for årets beste mannlige birolle, holdt han en takketale der han kom med et politisk stikk til Senatet i USA.

- De sa at jeg bare hadde 45 sekunder til rådighet her oppe, som er 45 sekunder mer enn Senatet ga John Bolton denne uka. Jeg tenker at Quentin kan lage en film om det, og på slutten av den gjør de voksne det rette, sa han fra scenen, til latter fra salen.

Stikket henspiller til riksrettssaken mot Donald Trump.

UREDELIG SPILL: Under sin takketale var Brad Pitt tydelig på hva han mener om den politiske situasjonen i USA. Video: AP/ABC Vis mer

Forrige uke ble presidenten frikjent i saken, og ingen vitner ble innkalt - heller ikke John Bolton, som Pitt altså nevner i sin tale. Trump ble frikjent etter at Senatet stemte mot å dømme ham i saken.

Pitt avsluttet det hele med å takke sine seks barn.

- Dette er for barna mine, som farger alt jeg gjør. Jeg elsker dere, sa han avslutningsvis.

Dukket opp med kjæresten

En annen «snakkis» som har festet seg til folks lepper, er Pitts skuespillerkollega, Leonardo DiCaprio (45). Han satt nemlig sammen med den 23 år yngre modellen og skuespilleren Camila Morrone (22) under prisutdelingen.

Det har lenge florert rykter rundt paret, som selv har holdt en relativ lav profil. Natt til mandag norsk tid overrasket derfor paret mange, da de altså satt sammen på første rad under Oscar-utdelingen.

22-åringen hadde fått plass mellom DiCaprio og ovennevnte Pitt, og Morrone og 45-åringen gjorde fint lite for å skjule sine følelser for hverandre. Paret var derimot ikke å se sammen på den røde løperen i forkant av utdelingen, der de stilte hver for seg.

SATT SAMMEN: Leonardo DiCaprio og Camila Morrone skal ha vært et par i over to år. Natt til mandag overrasket de sammen under Oscar-utdenlingen. Foto: Backgrid UK / NTB Scanpix
SATT SAMMEN: Leonardo DiCaprio og Camila Morrone skal ha vært et par i over to år. Natt til mandag overrasket de sammen under Oscar-utdenlingen. Foto: Backgrid UK / NTB Scanpix Vis mer

DiCaprio og Morrone ble først observert sammen i 2017, og har siden fått mye oppmerksomhet for aldersforskjellen. Selv mener Morrone at det ikke er et problem.

- Det er så mange forhold i Hollywood, og i verdenshistorien, hvor folk har hatt store aldersforskjeller. Jeg bare mener at alle bør få date den de ønsker å date, sa hun til Los Angeles Times i desember.

LES OGSÅ: Dette bildet setter fyr på nettet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer