Brad Pitt:

Derfor vekker Pitts hår oppsikt

Oscar-sveisen blir latterliggjort.

LATTERLIGGJØRES: Brad Pitt stakk av med en Oscar under årets utdeling, men det er kanskje håret hans som har vekket størst oppsikt. Foto: NTB scanpix
LATTERLIGGJØRES: Brad Pitt stakk av med en Oscar under årets utdeling, men det er kanskje håret hans som har vekket størst oppsikt. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til mandag var det duket for fest, da den prestisjetunge Oscar-utdelingen ble avholdt for 92. gang.

Prisutdelingen gikk forbi uten de største skandalene, men klarte likevel å samle et par «snakkiser», og blant dem finner vi Brad Pitt (56).

Skuespilleren kan etter prisutdelingen smykke seg med en Oscar for beste mannlige birolle for filmen «Once Upon a Time In Hollywood», men det er likevel helt andre ting som har gjort ham til en av «snakkisene».

Mens flere andre stjerner hylles for sin opptreden på den røde løperen, har oppmerksomheten gått i en litt annen retning for den kjente 56-åringen.

Slaktes

I flere tiår har Pitt blitt omtalt om en av Hollywoods, og kanskje verdens, kjekkeste og mest ettertraktede menn. Det er derfor et paradoks at han nå slaktes for utseendet sitt etter årets Oscar-utdeling.

Pitt dukket nemlig opp langhåret, med det flere mener minner om en såkalt «hockeysveis». Det er det ikke alle som satte pris på.

- Brad Pitt, har ikke noe imot deg generelt, men du har hockeysveis nå, så vær så snill og gå, skriver en på Twitter, ifølge The Sun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer