Rihanna:

Derfor vekker kjolen oppsikt

Rihannas nyeste antrekk får ekspertene til å måpe.

FESTFIN: Rihanna arrangerte torsdag sitt femte årlige Diamond Ball i New York, og dukket, som alltid, opp i en oppsiktsvekkende kreasjon på løperen. Foto: NTB scanpix
FESTFIN: Rihanna arrangerte torsdag sitt femte årlige Diamond Ball i New York, og dukket, som alltid, opp i en oppsiktsvekkende kreasjon på løperen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2012 bestemte superstjernen Rihanna (31) seg for å starte stiftelsen Clara Lionel Foundation, som har som formål å hjelpe fattige samfunn verden over med utdanning og bedre helsetilbud.

Kjendiser med slike stiftelser samler ofte inn millioner av dollar til formålene sine, som igjen hjelper utallige mennesker verden over. Pengene kommer imidlertid ikke inn av seg selv, og derfor er det nokså vanlig, spesielt i USA, å ha veldedighetsgallaer.

Og når Rihanna er arrangør, kan man vente seg det beste av det beste. Denne uken ble det femte årlige Diamond Ball arrangert i New York, på tampen av moteuken i den amerikanske metropolen. Superstjerner fra hele verden strømmet til arrangementet, som har det med å skape blest.

GØYALT: Pharrell Williams og Rihanna ristet løs på gallaen. Foto: NTB scanpix
GØYALT: Pharrell Williams og Rihanna ristet løs på gallaen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Overraskende kjole

Med opptredener av DJ Khaled og Pharrell Williams, og en blanding av kjendiser og politikere på løperen, var det ingen tvil om at årets ball var en suksess.

Likevel slår utenlandske medier fast at det var Rihanna selv som «vant» den røde løperen.

«Diamonds»-sangeren hadde på seg en Givenchy-kjole fra motehusets haute couture-linje, som motepressen i blant annet People, E! News og Hollywood Life slår fast at var kveldens beste antrekk. Den sorte fløyelskjolen var formsydd og hadde høy hals, men det er den nedre delen som skaper mest oppmerksomhet.

OVERRASKET: Rihannas kjole ble det store samtaleemnet etter gallaen. Foto: NTB scanpix
OVERRASKET: Rihannas kjole ble det store samtaleemnet etter gallaen. Foto: NTB scanpix Vis mer
KREATIVT: Bunnen av kjolen kan sammenlignes med en lampeskjerm, og overrasket nok flere av stjernens fans. Foto: NTB scanpix
KREATIVT: Bunnen av kjolen kan sammenlignes med en lampeskjerm, og overrasket nok flere av stjernens fans. Foto: NTB scanpix Vis mer

Utformet som noe som muligens kan sammenlignes med en lampeskjerm eller et fuglebur, blir den beskrevet som «dramatisk» av flere medier. På Twitter er reaksjonene imidlertid blandet rundt kjolens nedre del.

Vis mer

En bruker skriver at kjolen rett og slett er veldig «ugh», mens en bruker sammenligner den med et antrekk tv-karakteren Lizzie McGuire brukte.

Tross delte reaksjoner, så Rihanna ut til å kose seg stort på festen. Det gjorde også et knippe andre stjerner, som også dukket opp i finstasen.

Blant andre kom en av Rihannas største konkurrenter, Cardi B (26), på ballet. Hun hadde på seg en gedigen ballkjole, som hun stylet med diamanter i både ørene og på håndleddet.

BLØTKAKE: Cardi B kledde seg virkelig for ball, da hun overrasket i denne kakekjolen. Foto: NTB scanpix
BLØTKAKE: Cardi B kledde seg virkelig for ball, da hun overrasket i denne kakekjolen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Cardi er kjent for å pynte seg ekstra, og går ofte et hakk lenger enn sine konkurrenter. Rapperens kjole var signert Georges Hobeika.

Her kan du se de andre stjernene på løperen under årets Diamond Ball:

STJERNESKUDD: Tidligere 5th Harmony-medlem Normani dukket opp på løperen i denne avslørende kreasjonen. Foto: NTB scanpix
STJERNESKUDD: Tidligere 5th Harmony-medlem Normani dukket opp på løperen i denne avslørende kreasjonen. Foto: NTB scanpix Vis mer
TILBAKE: Asap Rocky ute på vift etter den tøffe tiden i Sverige. Foto: NTB scanpix
TILBAKE: Asap Rocky ute på vift etter den tøffe tiden i Sverige. Foto: NTB scanpix Vis mer
VERDENSKJENT: Fan Bingbing er en av verdens best betalte skuespillere. Her er hun på ballet i New York. Foto: NTB scanpix
VERDENSKJENT: Fan Bingbing er en av verdens best betalte skuespillere. Her er hun på ballet i New York. Foto: NTB scanpix Vis mer
NYHET: DJ Khaled avslørte at han og kona, Nicole Tuck, venter sitt andre barn sammen. Foto: NTB scanpix
NYHET: DJ Khaled avslørte at han og kona, Nicole Tuck, venter sitt andre barn sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer
WOW: Modell Karlie Kloss gikk for en gjennomsiktig variant i New York. Foto: NTB scanpix
WOW: Modell Karlie Kloss gikk for en gjennomsiktig variant i New York. Foto: NTB scanpix Vis mer
GRØNN DRØM: Den franske modellen Cindy Bruna hadde et av kveldens mest oppsiktsvekkende antrekk. Foto: NTB scanpix
GRØNN DRØM: Den franske modellen Cindy Bruna hadde et av kveldens mest oppsiktsvekkende antrekk. Foto: NTB scanpix Vis mer
RØDT: Sofia Resing valgte en rød kjole for anledningen. Foto: NTB scanpix
RØDT: Sofia Resing valgte en rød kjole for anledningen. Foto: NTB scanpix Vis mer
STJERNEPAR: Pharrell Williams og kona, modell Helen Lasichanh, matchet på den lilla løperen. Foto: NTB scanpix
STJERNEPAR: Pharrell Williams og kona, modell Helen Lasichanh, matchet på den lilla løperen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Motedronning

Rihanna har for tiden mange baller i luften. Hun ble kanskje kjent som en hitmaskin, men siden gjennombruddet har hun leflet med både skuespill, sminke og mote.

Som kvinnelig entreprenør har 31-åringen alltid vært opptatt av å inspirere kvinner verden over til å være komfortable i egen kropp, noe som skinner gjennom i alt hun produserer.

- Vi vil få folk til å se bra ut, og føle seg bra, sier Rihanna på sin egen nettside.

VENNER: Artisten hadde et helt eget show på New York Fashion Week for å vise fra sin nye undertøyskolleksjon fra Savage x Fenty. Her flankert av Vanessa Hudgens og Gigi Hadid. Foto: NTB Scanpix
VENNER: Artisten hadde et helt eget show på New York Fashion Week for å vise fra sin nye undertøyskolleksjon fra Savage x Fenty. Her flankert av Vanessa Hudgens og Gigi Hadid. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gjennom sitt eget undertøysmerke, ved navn SAVAGE x FENTY, har hun allerede i et år rukket å spre budskapet sitt til tusenvis av kvinner - og nå lanserer hun en ny kolleksjon.

Da Rihanna inviterte til en lukket visning av sin splitter nye undertøyskolleksjon i Brooklyn tirsdag, fikk fansen sitte på første rad og se artistens store prosjekt utfolde seg på catwalken.

Til tross for at første rad var holdt av til Rihannas egne følgere, betyr ikke det at motevisningen ikke var spekket av kjendiser.

Vis mer

Under showet fikk man blant annet se artister som Halsey (24), DJ Khaled (43) og Big Sean (31), samt modeller som Gigi Hadid (24) og Bella Hadid (22). Du kan se bilder av alle stjernene som deltok på arrangementet her.

LES OGSÅ: Mistet barnet i sjette måned

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer