Armie Hammer:

Derfor vekker dette oppsikt

Armie Hammers «kannibal»-historie vil ingen ende ta.

I SØPLA: Armie Hammer er for tiden på flyttefot. Det som ikke fikk være med i flyttelasset vekker nå stor oppsikt. Foto: Splash News / NTB
I SØPLA: Armie Hammer er for tiden på flyttefot. Det som ikke fikk være med i flyttelasset vekker nå stor oppsikt. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hollywood-stjernen Armie Hammer (34) har de siste månedene fått mye oppmerksomhet. Det startet allerede i sommer, da han og kona gjennom ti år, Elizabeth Chambers (38), annonserte at de skulle skilles.

I januar begynte imidlertid elleville kannibal-rykter å svirre. En rekke meldinger, som stammet fra skuespillerens verifiserte sosiale medier-kontoer, avslørte nemlig hans seksuelle fantasier.

«Jeg er 100% kannibal. Jeg vil spise deg. Faen. Det er skummelt å innrømme. Jeg har aldri innrømmet det tidligere», heter det i en av meldingene.

Kannibal-sagaen ser foreløpig ut til å fortsette i det evige, og nå har ivrige paparazzifotografer tilsynelatende oppdaget nok en oppsiktsvekkende bit av hans fantasier.

Mannekeng i søpla

Som følge av den nevnte skilsmissen solgte Hammer nylig parets felles hjem i Hancock Park i Los Angeles, der han har bodd siden bruddet.

Ifølge PageSix flyttet 34-åringen ut av hjemmet midt på natten nå nylig, for å ikke tiltrekke seg oppmerksomhet. Paparazzifotografene var derimot på plass, og fikk overvære flyttingen. Der fikk de også øye på en litt uvanlig gjenstand.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer