Armie Hammer:

Derfor vekker dette oppsikt

Armie Hammers «kannibal»-historie vil ingen ende ta.

I SØPLA: Armie Hammer er for tiden på flyttefot. Det som ikke fikk være med i flyttelasset vekker nå stor oppsikt. Foto: Splash News / NTB
I SØPLA: Armie Hammer er for tiden på flyttefot. Det som ikke fikk være med i flyttelasset vekker nå stor oppsikt. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hollywood-stjernen Armie Hammer (34) har de siste månedene fått mye oppmerksomhet. Det startet allerede i sommer, da han og kona gjennom ti år, Elizabeth Chambers (38), annonserte at de skulle skilles.

I januar begynte imidlertid elleville kannibal-rykter å svirre. En rekke meldinger, som stammet fra skuespillerens verifiserte sosiale medier-kontoer, avslørte nemlig hans seksuelle fantasier.

«Jeg er 100% kannibal. Jeg vil spise deg. Faen. Det er skummelt å innrømme. Jeg har aldri innrømmet det tidligere», heter det i en av meldingene.

Kannibal-sagaen ser foreløpig ut til å fortsette i det evige, og nå har ivrige paparazzifotografer tilsynelatende oppdaget nok en oppsiktsvekkende bit av hans fantasier.

PÅ SWINGERSKLUBB: Milda Melland får seg en opplevelse utenom det vanlige når hun besøker det norske swingersmiljøet i «Insider FEM». Video: Rød Løper / Insider FEM Vis mer

Mannekeng i søpla

Som følge av den nevnte skilsmissen solgte Hammer nylig parets felles hjem i Hancock Park i Los Angeles, der han har bodd siden bruddet.

Ifølge PageSix flyttet 34-åringen ut av hjemmet midt på natten nå nylig, for å ikke tiltrekke seg oppmerksomhet. Paparazzifotografene var derimot på plass, og fikk overvære flyttingen. Der fikk de også øye på en litt uvanlig gjenstand.

Det er nemlig ikke selve flyttelasset som nå vekker oppsikt, men heller det som ikke fikk være med til neste hjem. I søppeldunken, som tilhører huset, lå det en svært synlig utstillingsdukke - med et tau bundet rundt seg.

DUKKE: I Hammers søppeldunk kunne man finne denne utstillingsdukken med tau rundt. Foto: SplashNews / NTB
DUKKE: I Hammers søppeldunk kunne man finne denne utstillingsdukken med tau rundt. Foto: SplashNews / NTB Vis mer

Skuespillerens sosiale medier-aktivitet har blitt grundig gransket av ivrige følgere den siste tiden. Ifølge flere skal han ha fulgt emneknaggen «Shibari» - som er en japansk form for «bondage».

Det ble også lagt igjen både puter og sengetøy på fortauet utenfor huset.

- Ville øve

En av 34-åringens ekskjærester, Paige Lorenze (22), har for øvrig tidligere uttalt at skuespilleren hadde mannekeng-dukker i kjelleren.

- Han fortalte meg at han hadde utstillingsdukker i kjelleren i hjemmet han og Elizabeth bodde i, for å øve på taubinding, fortalte hun til The Sun, og la til:

- Det skremte meg, for å være ærlig. Det var veldig rart. Jeg har aldri hørt om noe sånt før.

DUKKER: Hammers ekskjæreste hevder han hadde utstillingsdukkene i kjelleren for å øve på taubinding. Her er Hammer avbildet med Lorenze (t.v.) og moren hans i anledning Thanksgiving i fjor. Foto: PLJDMC / Splash News / NTB
DUKKER: Hammers ekskjæreste hevder han hadde utstillingsdukkene i kjelleren for å øve på taubinding. Her er Hammer avbildet med Lorenze (t.v.) og moren hans i anledning Thanksgiving i fjor. Foto: PLJDMC / Splash News / NTB Vis mer

Hammers hjem ble lagt ut for salg allerede i september. Den gang med en prislapp på 5,8 millioner dollar, som tilsvarer nesten 50 millioner kroner. En måned senere reduserte de imidlertid prisen til rundt 45 millioner kroner, og i desember droppet den enda mer. Nå er altså huset endelig solgt for 40 millioner kroner.

Brukte kniv på eksen

Utstillingsdukkene i kjelleren er derimot ikke det eneste ekskjæresten, som han datet i fjor, skal ha opplevd. Hun har nemlig også delt flere urovekkende anklager om den amerikanske skuespilleren.

Ifølge Lorenze skal Hammer ha brukt en kniv på henne, og risset inn forbokstaven sin, «A», nederst i mageregionen, nær underlivet hennes. Det skriver blant andre Page Six og Daily Mail.

RISSET INN: Armie Hammers ekskjæreste hevder at Hammer skal ha skjært inn forbokstaven sin, «A», nær underlivet hennes. Her er det angivelige arret. Foto: PLJDMC / Splash News/ NTB
RISSET INN: Armie Hammers ekskjæreste hevder at Hammer skal ha skjært inn forbokstaven sin, «A», nær underlivet hennes. Her er det angivelige arret. Foto: PLJDMC / Splash News/ NTB Vis mer

- Han skar opp undertøyet og brukte kniven, hevder influenseren og modellen, og fortsetter:

- Jeg lente meg på en måte tilbake og lot det skje. Jeg visste ikke hva jeg skulle si eller gjøre ... Det høres trist ut, men jeg ville at han skulle like meg og føle at jeg var med på det han ønsket, forteller 22-åringen om da hun skal ha fått det A-formede arret, ifølge Page Six.

Overfor E! News fortalte Paige også at filmstjernen sakte, men sikkert innførte BDSM i forholdet deres - blant annet i form av ulike leketøy.

- Jeg vet ikke engang hva de kalles, siden jeg ikke er veldig interessert i det. Han hadde ulike redskaper og brukte hendene og bet meg over hele kroppen, hevdet hun i intervjuet.

LES OGSÅ: Kjendissønnen suger på farens tær: - Upassende

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer