Hilary Duff:

Derfor var sønnen (9) med på fødselen

Skuespilleren forklarer hvorfor.

MOR: Da Hilary Duff ble mor for tredje gang ønsket hun at sønnen skulle få være med. Foto: Skjermdump fra Instagram
MOR: Da Hilary Duff ble mor for tredje gang ønsket hun at sønnen skulle få være med. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Tidligere i vår kunne skuespilleren Hilary Duff (33) avsløre at hun hadde født sitt tredje barn. Sammen med ektemannen Matthew Koma (33), ønsket hun velkommen til datteren Mae James Blair .

Fra før har hun og ektemannen datteren Banks Violet Blair (2). I tillegg har skuespilleren sønnen Luca Cruz Comrie (9) med eksmannen og den tidligere profesjonelle ishockeyspilleren Mike Comrie (40).

Skuespilleren er kjent for å dele erfaringer som medfølger morsrollen, og har lenge vært åpen om blant annet kroppspress og ensomhet.

Nå kan Duff imidlertid røpe en helt spesiell detalj ved den nyligeste fødselen - nemlig at eldstesønnen fikk være vitne til babyens ankomst.

DRITSKUMMELT: Cecilie Kåss Furuseth avslørte 30. desember at hun hadde blitt mor til en liten gutt. Her er hun på besøk hos «P3morgen» hvor hun snakker om fødselen. Video: NRK Vis mer

Normalisere fødsel

I podkasten «Informed pregnancy» snakker trebarnsmoren ut om hvorfor hun ønsket at sønnen skulle være med under fødselen, ifølge The Mirror.

- Det var ganske viktig for meg fordi jeg verdsetter åpenhet og ærlighet overfor han når det kommer til sterke kvinner og hva fødsel ser ut som, sier 33-åringen åpenhjertig i podkasten.

Sønnen skal også ha blitt informert om hvordan kvinnekroppen fungerer. Duff opplever nemlig at det er viktig å «normalisere denne samtalen» med sønnen sin, spesielt med tanke på alle kvinnene som kommer til å være i livet hans.

VELDIG INTENST: Cenigiz Al og kjæresten Maiken ble foreldre til en liten i oktober i år. Na harde en Youtube-video der de forteller om fødselshistorien. Vis mer

- Når han er klar for å ha et eget barn med sin partner eller ektefelle eller hva enn det blir, vil jeg at han skal respektere måten hun vil føde barnet på. Om det er hjemme, kan det være hjemme, eller om det er på sykehuset, kan det være på sykehuset. Det finnes mange forskjellige måter, fortsetter trebarnsmoren.

Sønnen skal også selv ha ønsket å være til stede under fødselen.

- Han kom akkurat idet jeg dro ut babyen, røper 33-åringen.

ENDELIG HER: Elin og CF møtte hverandre på «Paradise Hotel», og nå har de blitt foreldre for tredje gang. Video: Rød Løper Vis mer

Vannfødsel

Den to år gamle datteren, Banks var for øvrig ikke med på fødselen, men ble gjenforent med familien i etterkant.

Duff fødte både Banks og Mae i form av vannfødsel, men valgte å føde Luca på sykehuset. Ifølge Universitetssykehuset i Trondheims nettsider er vannfødsel at man ligger i et badekar eller spesialkar under fødselen.

Barnet fødes med hele kroppen sin under vann. Om du kan benytte deg av muligheten for vannfødsel avhenger av din og barnets medisinske tilstand.

På skuespillerens Instagram fikk imidlertid fansen et innblikk i hvordan en vannfødsel kan se ut. Under bildet står datterens fulle navn og fødselsdato ved siden av kjærlighetserklæringen:

«Vi elsker deg, vakre deg»

Ung mor

Trebarnsmoren har tidligere snakket ut om hvor tøft det var å bli mor for første gang i en alder av 24.

Da hun gjestet i podkasten «The Motherly podkast» kunne hun nemlig fortelle om ensomheten hun følte på i forbindelse med å bli den første moren i vennegjengen.

- Det var litt ensomt i begynnelsen ettersom jeg ikke hadde noen venner som hadde fått barn enda. Jeg hadde jobbet i lang tid, så det føltes som et naturlig steg for meg, sier hun i podkasten.

ÅPENHJERTIG: Katarina Flatland og Harald Dobloug deler klipp fra fødestuen i en episode av podkasten «Åpen journal». Video: Rød Løper Vis mer

Hun innrømmet også at finnes flere emosjonelle komplikasjoner ved det å bli mor. Hun følte nemlig at hun mistet en del av seg selv de første månedene i sønnens liv.

- Til tider ble jeg trist av å tenke på det, men jeg hadde nok å gjøre. Jeg kan ikke huske at jeg la han (sønnen Luca, journ.anm.) fra meg de første tre månedene, sa hun og la til:

-Jeg var helt besatt av å søke opp ting, og jeg tok morsrollen så alvorlig at jeg ikke skjønte hvor altoppslukende det kunne være, forteller stjernen.

LES OGSÅ: Røper intime hemmeligheter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer