DEPRIMERT: Det ble mye kontroverser rundt LeAnn Rimes da det ble kjent at hun hadde hatt en affære, og hun innrømmer nå at hun var svært deprimert. Foto: UPI
DEPRIMERT: Det ble mye kontroverser rundt LeAnn Rimes da det ble kjent at hun hadde hatt en affære, og hun innrømmer nå at hun var svært deprimert. Foto: UPI Vis mer

- Derfor var jeg utro

Countrystjernen forklarer hvorfor hun var utro mot sin ektemann gjennom åtte år...

SEHER.NO: I oktober-utgaven av treningsmagasinet Shape, forklarer sangerinnen LeAnn Rimes (28) hvorfor hun var utro mot sin ektemann gjennom seks år, Dean Shermet.

- Mitt forhold med Dean var flott, men i bunn og grunn var det ikke et riktig ekteskap for noen av oss. Vi giftet oss så unge: Jeg var bare 19 og han var 21. Så ettersom vi ble eldre vokste vi fra hverandre, sier LeAnn til Shape.

Det var i 2008 at hennes affære med skuespilleren Eddie Cibrian ble avslørt. Paret møttes under innspillingen av filmen «Northern Lights».

Rimes - som nå bor sammen med Ciprian og hans to sønner Mason (7) og Jake (3) - er ikke stolt av oppførselen sin.

- Jeg forstår hvorfor folk er skuffet over meg, spesielt siden jeg vokse opp som «Americas sweetheart», sier hun.

Det skapte mye kontroverser for LeAnn da det ble kjent at hun hadde hatt en affære, og hun innrømmer nå at hun var svært deprimert.

- Jeg ville ikke stå opp fra sengen. Jeg tror at alle forhold er vanskelig å avslutte. Men jeg gjorde det ikke på riktig måte. Jeg har virkelig lært en lekse.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ
: - Du burde skamme deg!