Kobe Bryant:

- Derfor var ikke kona med

Mens basketstjernen, hans datter og syv andre styrtet i døden, var kona et helt annet sted.

ENKE: Søndag døde Kobe Bryant og åtte andre da et helikopter havarerte i Los Angeles. Hans kone, Vanessa Bryant, var derimot ikke passasjer da den fatale ulykken inntraff. Her er de to på Vanity Fairs Oscar-fest i 2019, da Vanessa gikk gravid med deres fjerde datter. Foto: NTB scanpix
ENKE: Søndag døde Kobe Bryant og åtte andre da et helikopter havarerte i Los Angeles. Hans kone, Vanessa Bryant, var derimot ikke passasjer da den fatale ulykken inntraff. Her er de to på Vanity Fairs Oscar-fest i 2019, da Vanessa gikk gravid med deres fjerde datter. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag kveld norsk tid kom sjokkmeldingen som snudde en samlet idrettsverden på hodet. Helikopteret til den amerikanske basketlegenden Kobe Bryant (41) hadde havarert ved forstaden Calabasas i Los Angeles.

Kort tid etter ble det kjent at alle de ni som befant seg om bord, deriblant Lakers-spilleren og hans 13 år gamle datter Gianna, hadde omkommet. Siden ulykken har det stadig dukket opp nye detaljer, men fortsatt stilles det spørsmål ved hvordan dette kunne skje.

Piloten var erfaren, og hadde flydd strekningen utallige ganger. Det pekes på at det teppetykke tåkelaget over Los Angeles kan ha vært årsaken til ulykken. Uavhengig av hvorfor; hjemme sitter det familier som aldri får se sine kjære igjen.

Kobe Bryant var en dreven helikopterbruker. Han skal ha tatt det stort sett over alt, og var i denne anledning på vei til hans Mamba Sports Academy - der 13-årige Gianna skulle spille sporten som gjorde faren hennes berømt.

Familieregel

Flere har imidlertid stilt spørsmål ved hvorfor ikke stjernens kone og hans tre andre døtre fløy med ham. De var en sammensveiset familie, og Bryant har ved flere anledninger uttrykt at han vil bruke så mye tid på familien som mulig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer