Hertuginne Meghan:

Derfor var ikke Kate på Meghans babyshower

Ventet med å åpne gaver til hun kom hjem.

UVENNER?: Det har i lang tid gått rykter om at hertuginne Kate og hertuginne Meghan ikke har det beste forholdet, noe som ble styrket da Kate ikke dukket opp på Meghans babyshower. Foto: NTB Scanpix
UVENNER?: Det har i lang tid gått rykter om at hertuginne Kate og hertuginne Meghan ikke har det beste forholdet, noe som ble styrket da Kate ikke dukket opp på Meghans babyshower. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Gravide hertuginne Meghan (37), som har termin i april, dukket nylig opp i New York for å delta på sin egen babyshower, som hennes gode venner hadde stelt i stand.

Til tross for mye oppstyr og spenning, skal festen kun ha vært en liten sammenkomst for Meghan og 15 av hennes beste venner.

Blant gjestene på den lavmælte festen var hennes nære venn Markus Anderson (41). Ifølge The Sun skal han være mannen som bør få æren for at Meghan og Harry først møttes.

Også tennisstjernen Serena Williams (37) og tidligere «Suits»-kollega Abigail Spencer (37) deltok på festen, i tillegg til George Clooneys kone, Amal Clooney (41), og TV-profilen Gayle King (64).

Saken fortsetter nedenfor.

AMAL CLOONEY: George Clooneys kone stod på gjestelisten til den private babyshoweren. Foto: NTB Scanpix
AMAL CLOONEY: George Clooneys kone stod på gjestelisten til den private babyshoweren. Foto: NTB Scanpix Vis mer
HEMMELIG GAVE: Gayle King hadde med seg en gave, men ville ikke røpe hva hun skulle gi. Foto: NTB Scanpix
HEMMELIG GAVE: Gayle King hadde med seg en gave, men ville ikke røpe hva hun skulle gi. Foto: NTB Scanpix Vis mer

På vinterferie

Mange fans sperret derimot øyene opp da det ble tydelig at Meghans svigerinne, hertuginne Kate (37), ikke var til stede.

Ifølge E Online skal grunnen være noe mange trolig kan kjenne seg igjen i, nemlig at hertuginnens barn har skoleferie, og at hun ville nyte tiden med sine tre små og mannen, prins William (36).

Saken fortsetter nedenfor.

TREBARNSMOR: Hertuginne Kate valgte å droppe babyshoweren til fordel for vinterferie med barna. Foto: NTB Scanpix
TREBARNSMOR: Hertuginne Kate valgte å droppe babyshoweren til fordel for vinterferie med barna. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hun skal derfor ha reist på en aldri så liten vinterferie med familien, for å skape minner for livet med barna George (5), Charlotte (3) og Louis (9 md.).

Det har også kommet opplysninger om at Meghan kommer til å arrangere en babyshower nummer to i London, og det er derfor nærliggende å tro at Kate heller kommer til å delta på den.

Åpnet ingen gaver

Gayle King, også kjent som Oprah Winfreys (65) beste venninne, har nå åpnet opp om den lille feiringen, og på sitt eget show «CBS This Morning» røpet hun blant annet hvorfor hertuginnen ikke åpnet noen pakker på festen.

Ifølge The Huffington Post ville ikke Gayle røpe hva hun hadde gitt i gave til hertugparet, og grunnen kan få selv den kaldeste sjel til å smelte.

- Hvis jeg fortalte deg hva jeg kjøpte, hadde jeg vært nødt til å drepe deg. Hun åpnet ingen gaver fordi hun ville vente til hun hadde dratt hjem - når hun og Harry møttes igjen, fortalte hun.

Saken fortsetter nedenfor.

VENTER MED GAVER: Meghan skal ha ventet med å åpne gaver til hun kom hjem til Harry, slik at de kunne åpne dem sammen. Her er hun fotografert mens hun forlater hotellet i New York, der babyshoweren fant sted. Foto: NTB Scanpix
VENTER MED GAVER: Meghan skal ha ventet med å åpne gaver til hun kom hjem til Harry, slik at de kunne åpne dem sammen. Her er hun fotografert mens hun forlater hotellet i New York, der babyshoweren fant sted. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ble ikke invitert

Det har gått mange rykter om at stemningen er alt annet enn god mellom Meghan og svigerinnen Kate, i det siste. Og i januar kunne Daily Mail avsløre nok en detalj som styrket spekulasjonene om at det er dårlig stemning mellom dem.

Prins Harry (34) og hans kone skal nemlig ikke ha blitt invitert til å feire hertuginne Kates 37-årsdag, ifølge tabloidavisen.

Hertuginne Kate feiret den store dagen med en søndagslunsj på landstedet Anmer Hall i nærhæten av Sandringham i Norfolk - men altså uten at svogeren og svigerinnen var til stede.

Tidligere på dagen skal de ha vært i en gudstjeneste i Sandringham med dronning Elizabeth (92), sa en kongelig kilde til Entertainment Tonight.

Kommer ikke overens

Det har også gått rykter om dårlig stemning mellom prinsebrødrene, spesielt da nyheten kom om at prins Harry og Meghan flyttet ut fra Kensington Palace, der prins William og Kate også bor.

Saken fortsetter nedenfor.

Prins Harry og William er ute i gatene i Memphis i USA, noe som skapte kaos i gatene. Video licensed from Splash News / All Over Press Vis mer

Ifølge en kilde til The Sun var planen i utgangspunktet at Harry og Meghan skulle flytte ut av huset innenfor Kensington Palace sine gjerder, og inn i en av hovedleilighetene. Men slik ble det altså ikke.

- Det har vært litt spenning mellom brødrene, uttalte en kilde ved Kensington Palace til avisen.

Nå har det imidlertid kommet frem at den angivelige spenningen mellom brødrene skyldes at deres koner, som tidligere nevnt, ikke skal like hverandre.

- Kate og Meghan er to veldig forskjellige mennesker. De kommer ikke så bra overens, avslører en kilde til Daily Mail.

Akkurat hva Kate og Meghan angivelig skal være uenige om, er foreløpig ukjent. Ifølge Metro skal det ha noe med hvordan Meghans tidligere Hollywood-status har snudd den britiske kongefamilien på hodet.

Hertuginne Kate, som har brukt årevis på å opparbeide seg et image som «den perfekte kongelige», sitter med en følelse av at hertuginne Meghan nå stjeler all oppmerksomheten, har også en kilde hevdet til In Touch.

- De snakker så vidt med hverandre. Popularitetskonkurransen skaper en anspent stemning.

LES OGSÅ: - Derfor blir hun aldri prinsesse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer