Beyoncé:

Derfor var ikke Beyoncé på Met-gallaen

- Ble overrasket av ektemannen.

UTEBLE: Her er Beyoncé og Jay-Z sammen på Met-gallaen for tre år siden. I år droppet de den stjernespekkede eventen. Foto: NTB Scanpix.
UTEBLE: Her er Beyoncé og Jay-Z sammen på Met-gallaen for tre år siden. I år droppet de den stjernespekkede eventen. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og hør): Natt til tirsdag denne uken ble den årlige «The Met Gala» arrangert i New York, der kjente personligheter fra blant annet tv-, mote- og musikkbransjen viste seg frem i rådyrt design på en av verdens største røde løpere.

Hvert år er det et nytt tema på årets store motebegivenhet, og i år var vårutstillingens tema «Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination».

Superstjerner som Rihanna (30), Kim Kardashian (37), Katy Perry (33) og Madonna (59) strålte alle i sine vakre og overdådige kreasjoner i blitzregnet.

Men en stor kjendis, som er kjent for sine fantastiske antrekk, glimret med sitt fravær. Beyoncé (36) dukket nemlig ikke opp denne stjernespekkede kvelden - for andre år på rad.

Dette til fansens store skuffelse:

- Reiste bort

Ifølge Entertainment Tonight hadde den talentfulle sangfuglen derimot planlagt å dra på årets Met-galla, men ektemannen Jay-Z tok henne i stedet med på en velfortjent ferie.

- Jay-Z overrasket henne med en tur fordi han følte hun trengte å slappe av før turneen starter, forteller en kilde til nettstedet og refererer til parets kommende «On the Run II tour».

Sist måned stod Beyoncé på scenen under Coachella-festivalen i California, og hjemme er hun travelt opptatt med tvillingene Rumi og Sir (11 mnd), samt datteren Ivy Blue (6). Så et lite avbrekk i den hektiske hverdagen før hun skal på turné, var sikkert en hyggelig overraskelse for trebarnsmoren.

Kanye West (37) valgte også å droppe Met-gallaen i år for å dra på fjellet, men hans kone, Kim Kardashian (40), holdt fortet sammen med flere av sine berømte søsken.

Saken fortsetter under bildet.

VENNER: Her slår Beyonce av en prat med Peter Dundas under butikkåpningen hans i Hollywood sist måned. Foto: NTB Scanpix.
VENNER: Her slår Beyonce av en prat med Peter Dundas under butikkåpningen hans i Hollywood sist måned. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Det er usikkert når Beyoncé valgte å kansellere Met-gallaen, men kilden forteller til nettstedet at «Crazy In Love»-stjernen opprinnelige hadde planlagt å stille i en spesialsydd kjole fra den norske stjernedesigneren Peter Dundas (49) på den store motebegivenheten. En kreasjon han skal ha jobbet på i ukevis, ifølge Entertainment Tonight.

Under Grammy Awards i februar i fjor var det Dundas og hans team som stod bak artistens spektakulære sceneantrekk, og på sosiale medier poengterte fans at dette antrekket hadde passet perfekt til årets Met-galla tema:

Kontroversielt tema

Met-gallen er til inntekt for museets kostymeinstitutt, og blir ansett som et av verdens mest fasjonable eventer.

Hvert år presenteres altså et nytt tema, og de siste årene har vi blant annet sett «Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology», «Punk: Chaos to Couture» og «China: Through the Looking Glass».

Årets vårutstillingstema «Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination», ble omtalt som det mest kontroversielle hittil på grunn av den religiøse tilknytningen.

Mens Rihanna troppet opp i et antrekk inspirert av paven, var popstjernen Katy Perry ikledd gigantiske englevinger.

De to artistene var imidlertid ikke alene om å legge mye planlegging bak antrekkene sine. «Gossip Girl»-stjernen Blake Lively (30) var iført en spektakulær kreasjon fra Versace, med langt slep og intrikate perlebroderier.

Saken fortsetter nedenfor.

MERKVERDIG: Temaet på årets vårutstilling på The Metropolitan Museum of Art er «Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination». Det førte til flere merkverdige antrekk. Video: CNN Vis mer

Smykker verdt 16 millioner

Ifølge Vogue måtte faktisk Blake Lively fraktes til arrangementet via en minibuss på grunn av det massive slepet på kjolen.

Hun ankom arrangementet sammen med motedesigner Christian Louboutin (55).

Lively er blant dem som tar utstillingen på alvor, og hvert år imponerer hun med sine glamorøse antrekk. I forkant av årets galla røpet hun at hun har et helt spesielt forhold til kjolen hun hadde på seg natt til tirsdag.

- Dette er favorittkjolen min gjennom tidene. De har allerede jobbet med den i 600 timer, og den er fremdeles ikke ferdig, sa hun til Vogue i mars.

Skuespilleren hadde en slags krone på hodet, en passende detalj med tanke på årets tema.

Ifølge People var den 100 karats spesiallagde kronen signert smykkedesigner Lorraine Schwartz.

I tillegg hadde hun på seg et par 30 karats kolombianske smaragd- og diamantøreringer, gullarmbånd og tre diamant- og rubinringer.

Prisen på smykkene lå på svimlende 16 millioner kroner, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: Sjokkert over sin egen rumpe

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer