Blac Chyna:

Derfor var hun på Oscar-gallaen

Det har ikke vært mangel på spekulasjoner etter at Blac Chyna dukket opp på filmbransjens store festkveld.

OVERRASKET: At Blac Chyna av alle mennesker brått skulle dukke opp på Oscar-utdelingen, fikk flere til å undre. Nå avslører hun hvorfor hun var der. Foto: NTB scanpix
OVERRASKET: At Blac Chyna av alle mennesker brått skulle dukke opp på Oscar-utdelingen, fikk flere til å undre. Nå avslører hun hvorfor hun var der. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Natt til mandag ble den 92. årlige Oscar-gallaen arrangert i Los Angeles, og det er ingen tvil om at det ble en minneverdig kveld for et samlet Hollywood. Brad Pitt (56) gikk ut mot Donald Trump (73), Natalie Portman (38) sto for kveldens mest omtalte antrekk og Leonardo DiCaprio (45) viste frem kjæresten.

Ovennevnte gjester har samlet vært i bransjen i over et århundre, og skaper årlig overskrifter på den store filmfesten. Enkelte ganger dukker det også opp nykommere, enten i form av nye skuespillere eller nye kjærester.

En derimot «ingen» hadde ventet å se på Oscar-gallaen natt til mandag, var realityprofil Blac Chyna (31).

Siden den gang har fansen klødd seg i hodet og lurt på hvorfor i alle dager hun var på gallaen. Nå kommer svaret.

KRUTT: Blac Chynas nye serie har premiere 14. juli, og skal vi tro traileren blir det en god dose dramatikk. Vis mer

Stjernegjest

Hun har ikke vært aktuell i verken film eller på TV i det siste, og huskes kanskje aller best som eksen til Rob Kardashian (32) og Tyga (30).

Sammen med førstnevnte har hun datteren Dream (3), som kom til verden i november 2016. Sammen med Tyga har hun sønnen King (7).

Likevel var hun altså til stede ved siden av storheter som Renée Zellweger (50), Margot Robbie (29), Gal Gadot (34) og Penélope Cruz (45), i et av kveldens desidert drøyeste antrekk. Blac Chyna gikk nemlig for både splitt og dyp «Jennifer Lopez-kløft» på løperen, noe hun stylet med en kort parykk og enkel sminke.

VISER FREM: Blac Chyna hadde en av de mer avslørende kjolene på Oscar-utdelingen natt til mandag. Foto: NTB scanpix
VISER FREM: Blac Chyna hadde en av de mer avslørende kjolene på Oscar-utdelingen natt til mandag. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det er på Instagram at 31-åringen, hvis egentlige navn er Angela Renée White, har kommet med svaret. Hun skriver at hun ikke var invitert personlig, men at hun ble med som gjesten til produsent Christopher Trujillo - hans såkalte «+1».

Produsenten kaller seg profesjonelt Big Head Tito, og har laget musikk for Ariana Grande, Big Sean, Fifth Harmony og Travis Scott, for å nevne noen. Hvordan han kjenner Blac Chyna er ikke kjent. Hun har tidligere gitt ut en låt, singelen «Deserve» med Yo Gotti og Jeremih, uten at det ble noen stor suksess.

TURBULENT: Reality-stjernen Rob Kardashian vekket oppsikt etter å ha hengt ut eks-forloveden Blac Chyna på sosiale medier. Vis mer

Det spekuleres på at det kanskje har oppstått søt musikk mellom produsenten og den tidligere realitystjernen, men det er ikke bekreftet. Alt man vet er at hun altså ble med på gallaen som hans gjest.

Hun omtaler han derimot som «hennes» i en video hun har lagt ut. I desember gikk det rykter om at hun datet rapperen Sage the Gemini, men det er ikke blitt bekreftet.

Vennskapet, samarbeidet eller forholdet med produsenten forklarer i hvert fall også hvorfor hun var til stede under Grammy-utdelingen i januar. Det kan godt hende hun dukker opp på flere slike arrangementet i fremtiden, og.

De få opptredenene hennes på rød løper er i grunn det eneste livstegnet hun gir fra seg, utenom sporadisk aktivitet og publisering av annonser i sosiale medier.

GALLA-KLAR: Blac Chyna var også til stede da Grammy-prisene ble delt ut tidligere i vinter. Foto: NTB scanpix
GALLA-KLAR: Blac Chyna var også til stede da Grammy-prisene ble delt ut tidligere i vinter. Foto: NTB scanpix Vis mer

Dramamagnet

Det kan ha noe å gjøre med all den negative oppmerksomheten den tidligere stripperen har mottatt de siste årene. Skrives hun om i pressen, er det nemlig sjelden med positivt fortegn.

Det tidligere forholdet med Rob Kardashian har hun muligens fått mest oppmerksomhet for.

Bare tre måneder etter at de ble kjærester i januar 2016, avslørte duoen at de skulle gifte seg. Måneden etter kom de med nok en sjokknyhet, nemlig at de ventet sitt første barn sammen.

Deretter gikk paret gjennom en rekke offentlige opp- og nedturer før bryllupet ble avlyst i februar 2018. Så fulgte måneder med påfølgende hemningsløse krangler, som resulterte i besøksforbud mot Rob, hevnporno-søksmål og barnevernsinnblanding.

Han delte blant annet nakenbilder av henne i sosiale medier, og rettet også grove anklager mot henne, om blant annet misbruk av rusmidler - og utroskap.

Rob gikk senere til sak mot sin tidligere forlovede, og anklaget henne for mishandling. Hun skal ha forsøkt å kvele ham med en iPhone-lader, og skal ha slått ham i ansiktet. Etter mye frem og tilbake skal de ha inngått et slags forlik om alt fra fordeling av foreldreansvaret og om voldsanklagene.

LES OGSÅ: Svarer på gravid­kritikken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer