Khloé Kardashian og Met-gallaen:

Derfor var hun ikke invitert

Ble støttet av storesøster Kourtney Kardashian.

IKKE TIL STEDE: Mens store deler av Kardashian-Jenner-familien var på MET-gallaen natt til tirsdag, måtte Khloé Kardashian holde seg hjemme. Foto: NTB scanpix
IKKE TIL STEDE: Mens store deler av Kardashian-Jenner-familien var på MET-gallaen natt til tirsdag, måtte Khloé Kardashian holde seg hjemme. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til tirsdag var store deler av verdens mote- og kjendiselite samlet i New York, da det var duket for den overdådige Met-gallaen. De siste dagene har samtliges antrekk skapt overskrifter i internasjonal presse, og Kardashian-Jenner-klanen var solid representert både på den røde løperen - og ikke minst på etterfestene.

To av de berømte søstrene glimret imidlertid med sitt fravær, og det er det sikkert mange som har bitt seg merke i.

For verken Khloé (34) eller Kourtney Kardashian (40) var med og kastet glans over den røde løperen i New York.

Har aldri deltatt

Selv om de to foreløpig ikke har kommentert hvorfor de ikke dukket opp, spekuleres det likevel heftig på sosiale medier om hva som kan være grunnen.

De to har aldri deltatt på gallaen, noe som får ryktemølla til å gå, spesielt siden både Kim Kardashian West (38), Kanye West (41), Kendall Jenner (23), Kylie Jenner (21), Travis Scott (28), Kris Jenner (63) og kjæresten til sistnevnte, Corey Gamble (38), var der.

GODT REPRESENTERT: Selv om ikke Khloé og Kourtney var på Met-gallaen, var Kardashian-Jenner-familien rimelig godt representert på løperen. Foto: NTB Scanpix
GODT REPRESENTERT: Selv om ikke Khloé og Kourtney var på Met-gallaen, var Kardashian-Jenner-familien rimelig godt representert på løperen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ikke kjent nok

Ifølge Daily Mail skal i hvert fall grunnen til Khloés fravær skyldes at hun ikke er berømt nok. Gallaen arrangeres av Vogue-redaktør Anna Wintour (69) og en rekke andre celebriteter, på vegne av kostymeinstituttet til Metropolitan Museum of Art.

Ifølge Radar Online, som også omtaler saken, er det selveste Wintour som skal ha droppet 34-åringen fra gjestelisten, og ansett henne som en C-kjendis.

Som kjent deltok heller ikke Kourtney på gallaen, men det skal ha vært for å støtte lillesøsteren som ikke var invitert, ifølge Daily Mail. Imidlertid er det ikke kjent om Kourtney sto på gjestelisten eller ikke.

Avisen skriver også at Khloé ikke har posert for Vogue ennå, noe både Kim, Kendall og Kylie har gjort. Det er ikke kjent hvordan moteredaktøren velger sine gjester, men det er antatt at det å ha posert for magasinet, er et stort pluss for å få en invitasjon.

MET-GALLA: I natt var det duket for den årlige MET-gallaen der det knyttes stor spenning rundt antrekkene. Og heller ikke i år skuffet kjendisene. Vis mer

Kim Kardashian var den første i familien som ble invitert til den storslåtte festen, noe hun ble allerede tilbake i 2013. Hun var også en selvskreven gjest i år, og strålte i en kjole fra Thierry Mugler, med det som kunne minne om små vanndråper sydd på.

Selv om man skulle tro at 38-åringen har flust med selvtillit på den røde løperen, har ikke dette alltid vært tilfelle. Kun timer før Kim inntok den røde løperen på Met-gallaen, bestemte hun seg for å dele ærlige øyeblikk fra de ulike årene hun har deltatt.

Det gjorde hun i en rekke innlegg publisert på Twitter, hvor hun tok for seg de ulike årene med bilder av antrekkene hun hadde brukt.

Gråt av usikkerhet

2013 var som nevnt det første året Kim deltok på Met-gallaen. På det tidspunktet gikk hun gravid med datteren North West (5), og hadde på seg en kjole av Riccardo Tisci for Givenchy for anledningen.

- Jeg var Kanyes pluss én og jeg var så nervøs, innrømmet hun i Twitter-innlegget, og la til:

DELTATT I SEKS ÅR: Realitydronningen Kim Kardashian West har vært gjest under Met-gallaen seks ganger. Foto: NTB Scanpix
DELTATT I SEKS ÅR: Realitydronningen Kim Kardashian West har vært gjest under Met-gallaen seks ganger. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg kjente ikke noen, og jeg var sikker på at ingen ville ha meg der. Jeg tok på min egen leppestift og fargen var helt ut. Jeg dro hjem og gråt av usikkerhet, men nå er dette et av mine favorittbilder.

Året etter, i 2014, hadde situasjonen forandret seg betraktelig, og Kim mottok en egen invitasjon til den storslåtte gallaen.

Dette året hadde hun på seg en kreasjon av Alber Elbaz for Lanvin.

- Vi hadde akkurat vært på coveret av Vogue, og Alber ga meg kjolen som jeg hadde på coveret, så Anna foreslo at jeg skulle ha på meg Lanvin. Jeg er ikke helt sikker på hvorfor vi valgte blå. Etterfulgt av coveret var dette en drøm, skrev realitystjernen på Twitter.

Norsk design

I 2015 var det tredje gangen Kim dukket opp på den røde løperen til Met-gallaen, og for anledningen hadde hun på seg norske Peter Dundas sin første kjole designet for Roberto Cavalli.

- Jeg var to måneder på vei med Saint, og jeg prøvde desperat å skjule det. Jeg følte meg så selvsikker det året. Jeg hadde en mening og samarbeidet så bra. Jeg følte meg så bra denne kvelden.

GLITTER OG GLAM: Kim i 2016. Foto: NTB Scanpix
GLITTER OG GLAM: Kim i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer
NØYTRALT: I 2017 gikk stjernen for et litt enklere uttrykk. Foto: NTB Scanpix
NØYTRALT: I 2017 gikk stjernen for et litt enklere uttrykk. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Året etter, i 2016, endret selvtilliten til realitystjernen seg drastisk, og hun forteller at hun gikk tilbake til å være usikker på den røde løperen. Kjolen hun hadde på seg var fra designer Olivier Rousteing for Balmain.

- Jeg var tilbake til å være usikker dette året fordi jeg hadde ikke gått ned alle kiloene etter fødselen. Stor tabbe å bleke øyebrynene, men Kanye så veldig bra ut det året med de blå øynene. Det var superkontroversielt at han hadde på seg denim.

MET-GALLA: I natt var det duket for MET-galla i New York. Den årlige innsamlingsaksjonen er mest kjent for de spektakulære kjolene kjendisene stiller opp i. Vis mer

Nervøs

I 2017 dro Kim alene på Met-gallaen for første gang, og var svært nervøs. Kjolen hun hadde på seg var fra Vivienne Westwood.

- Jeg var så nervøs for å dra alene at jeg nesten kastet opp på vei dit, og jeg måtte tisse nesten hvert sekund. Jeg Face-timet søstrene mine for å møte dem på toppen av trappen. Vivienne lagde denne vakre kjolen fra arkivet sitt.

I fjor dukket trebarnsmoren opp i en vakker kjole fra Versace, inspirert av en av designerens Donatella Versace (64) sine tidligere kjoler.

- Denne kjolen passet som hånd i hanske. Jeg visste eksakt hva jeg ville ha, og var på mitt mest selvsikre dette året. 90-tallet, ringbrynje, enkelt og sexy.

VERSACE: Kim Kardashian i fjor. Foto: NTB Scanpix
VERSACE: Kim Kardashian i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg sto på bar bakke etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer