Russell Brand:

Derfor var han gift med Katy Perry i kun 14 måneder

- Jeg tror det ligger i berømmelsens natur.

SUPERPAR: Russel Brand dumpet Katy Perry via tekstmelding i 2011. I et nytt intervju forklarer han hvorfor han gjorde det slutt. Foto: Joel Ryan / NTB Scanpix
SUPERPAR: Russel Brand dumpet Katy Perry via tekstmelding i 2011. I et nytt intervju forklarer han hvorfor han gjorde det slutt. Foto: Joel Ryan / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I 2011 ble det slutt mellom superstjerna Katy Perry (32) og komikeren Russell Brand (41) - bare 14 måneder etter at superparet giftet seg i India.

Perry har gjentatte ganger snakket åpenhjertig om bruddet, og i et intervju med Vogue i 2013, fortalte hun at komiker-eksen dumpet henne via tekstmelding.

- Han er en veldig smart mann, og jeg var forelsket i ham da vi giftet oss. La oss bare si at jeg ikke har hørt noe fra han siden tekstet meg og sa at vi skulle skille oss den 31. desember i 2011, sa hun den gang.

Brand har på sin side vært stille. Frem til nå.

Prioriterte jobb

I et intervju med den britiske komikeren John Bishop, sier han at han fremdeles «føler seg varm» når han tenker på henne, og at han tar med seg opplevelsen videre i livet.

I intervjuet kommer det frem at deres individuelle karrierer påvirkt forholdet i stor grad.

- Katy var helt klart veldig, veldig opptatt og travel. Jeg var også opptatt og travel, men ikke i like stor grad, sier han blant annet i intervjuet.

Brand fridde til Perry i India på nyttårsaften 2009, og 23. oktober 2010 giftet de seg i samme land.

I løpet av perioden fikk paret mye medieomtale. Brand mener at heller ikke dette gjorde forholdets tilstand bedre.

- Forholdet varte ikke veldig lenge, og jeg tror det ligger litt i berømmelsens natur, når man lever under slike forhold, sier han.

Saken fortsetter under bildet.

DEN GANG DA: Katy Perry og Russel Brand på den røde løperen under Grammy Awards i 2011. Foto: Danny Moloshok / NTB Scanpix
DEN GANG DA: Katy Perry og Russel Brand på den røde løperen under Grammy Awards i 2011. Foto: Danny Moloshok / NTB Scanpix Vis mer

Avviste bruddrykter

Bare én måned før bruddet med Katy Perry i 2011, avviste komikeren ryktene på talkshowet «Ellen».

- Jeg er virkelig lykkelig gift... Jeg er gift med Katy. Uopphørlig, til døden skilles oss ad. Jeg er fortsatt i live, sa han.

Kort tid etter var forholdet over og standardfrasen «uforenlige forskjeller» ble gitt som årsak til bruddet.

- Desverre har Katy og jeg valgt å avslutte vårt ekteskap. Jeg kommer alltid til å forgude henne og jeg vet at vi kommer til å fortsette å være venner, sa Brand i en pressemelding.

Lykkelig igjen

Siden 2015 har Brand vært i et forhold med Laura Callagher (27). I England er hun mest kjent som lillesøsteren til tv-profilen Kirsty Gallacher (41).

Paret er forlovet, og i november i fjor fikk de datteren Mabel.

Nyheten avslørte han på Instagram, lesende i en bok om graviditet.

Selv om Russell Brand tilsynelatende har det fint i sitt nye forhold, blomstrer derimot ikke kjærligheten hos ekskona.

Etter å ha vært kjærester i overkant av ett år, valgte skuespiller Orlando Bloom (40) og artist Katy Perry (32) valgt å ta en pause fra hverandre i mars.

Det bekreftet paret i en felles uttalelse.

- Før falske rykter og ting kommer helt ut av kontroll, kan vi bekrefte at Orlando og Katy på dette tidspunkt tar en respektfull og kjærlig pause fra hverandre, uttaler en representant for duoen til US Weekly.

LES OGSÅ: Derfor røk det ti år lange ekteskapet til Mel B

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer