Derfor var Cecilie Skog i smerter

- Jeg har et brist i et ribbein og har vondt når jeg trekker pusten.

BRIST I RIBBEIN: Cecilie Skog skadet seg på trening før i uka, og hadde smerter underveis i lørdagens Skal vi danse. Foto: Scanpix
BRIST I RIBBEIN: Cecilie Skog skadet seg på trening før i uka, og hadde smerter underveis i lørdagens Skal vi danse. Foto: Scanpix Vis mer
Se video nederst i saken!


SEHER.NO: Etter Cecilie Skogs dans under lørdagens «Skal vi danse», ga programleder Marthe Sveberg Bjørstad klare hentydninger til at det var noe som plaget eventyreren under dansen.

- Dette er en bragd større enn de fleste, sa Bjørstad.

Cecilie Skog var svært hemmelighetsfull på skjermen om hva som hadde skjedd, og nøyde seg med å si at «det var litt vondere i dag enn vanlig». Nå kan imidlertid Seher.no avsløre hva som har skjedd med polfaren og fjellklatreren Skog.

- Alle sliter med sitt, alle har vondt hver sin gang. Jeg har et brist i et ribbein og har vondt når jeg trekker pusten, men det går fint, sier den tøffe jenta.

Hennes dansepartner Tobias Karlsson er svært imponert over Skogs innsats til tross for skadene.

- For en helt hun er som danser med brist i et ribbein. Hun er helt rå, sier han.

Skaden skal ha skjedd på trening tidligere denne uken.


Cecilie Skog og Tobias Karlsson fikk bare 21 poeng av dommerne, og ikke minst Tor Fløysvik var svært kritisk til Skogs tango til Tanita Tikarams Twist In My Sobriety.

- Etter hvert ble det dårligere og dårligere, og til slutt tror jeg ikke du hadde ett eneste godt trinn. Men jeg liker Tango-uttrykket, sa Tor Fløysvik.

Lørdag var det Anne Marie Ottersen og Glenn Jørgen Sandaker som ble slått ut av dansekonkurransen, etter omdans mot Stine Buer og Stine Buer og Tom-Erik Nilsen.


Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: - Vi er på to forskjellige planeter 

Se video:


[obj:media:9076]