VAR ULYKKELIG: Morens død preget Bill Clinton så mye at han søkte trøst. Men ikke hos kona... Foto: All Over Press
VAR ULYKKELIG: Morens død preget Bill Clinton så mye at han søkte trøst. Men ikke hos kona... Foto: All Over PressVis mer

Derfor var Bill Clinton utro

Fersk bok kaster nytt lys over Lewinsky-skandalen.

SEHER.NO: Forfatteren Taylor Branch gir nå ut boken "The Clinton Tapes: Wrestling History with the President", en bok som er skrevet på bakgrunn av 79 intervjuer forfatteren har gjort med USAs tidligere president Bill Clinton (63).

I boken kommer det frem nye opplysninger om Clintons forhold til Monica Lewinsky (36), som presidenten hadde et forhold til mens han var gift med Hillary Clinton.

Det skal ifølge USA Today ha ligget en personlig tragedie bak skandalen. Tragedien var Clintons mors død, som fant sted i 1994, året før Clintons forhold til Lewinsky ble innledet.

Clinton skal ha blitt svært ulykkelig, og søkte trøst hos Lewinsky.

- Jeg knakk. Jeg rett og slett knakk sammen, skal Clinton ha fortalt til forfatteren.

Den tidligere presidenten skal selv ha gjemt kassettene med intervjuene i en skuff på hans soverom i Det Hvite Hus. Nå ser de dagens lys for første gang.

Branchs bok har også sine humoristiske vendinger. I ett kapittel omtales Russlands tidligere president Boris Jeltsins offentlige besøk i USA i 1995.

Under besøket skal han en natt ha vært så beruset at han løp nedover Pennsylvania Avenue i Washington i pyjamas. Til slutt ble han stoppet av sikkerhetsvaktene sine.

Grunnen? Han skulle bare kjøpe pizza...

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Vil bli rike på Clintons penis