Lydia Gieselmann:

Derfor vant hun «ingenting»

Premiene i matkonkurransen har variert gjennom årene.

VANT: NRK-profilen Lydia Gieselmann vant sesong seks av «Camp Kulinaris». Foto: Viaplay
VANT: NRK-profilen Lydia Gieselmann vant sesong seks av «Camp Kulinaris». Foto: Viaplay Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag kveld kunne Lydia Gieselmann (29) heve glasstrofeet til himmels etter å ha bli utropt som vinner av «Camp Kulinaris».

Da Se og Hør tok en prat med NRK-profilen i forbindelse med seieren, kunne hun fortelle at hun reiste fra Portør med gode minner, nye vennskap og et trofé.

- Jeg hadde den i sengen natten etter finalen. Så jeg «spoonet» trofeet.

Det skiller seg imidlertid ut fra tidligere år, da vinnere av andre sesonger har reist hjem med premier verdt flere tusen.

Gjemte premien

Overfor Se og Hør kan 29-åringen fortelle at hun er stolt av seieren. Da hun så tidligere episoder av matkonkurransen, bet hun seg merke i én ting.

- Før sesongen startet så så jeg på finalen fra i fjor for å komme inn i gamet. Og så var den sånn: «Vinneren av «Camp Kulinaris» får et gavekort på 50 000 kroner på meny og kjøkkenutstyr til verdi av 100 000 kroner», forteller NRK-profilen.

Gieselmann understreker derimot at hun er fornøyd med premien hun fikk med hjem fra «Camp Kulinaris».

- Men herlighet, jeg er strålende fornøyd, det er neimen ikke alle som kan si at de er en prisvinnende kokk. Det stakkars glasstroféet mitt har støvet ned bakerst i klesskapet så det ikke skulle bli avslørt for besøk, men nå kan jeg jo endelig sette det frem i stua! Nobody puts trofé in a corner!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer