«Camp Kulinaris»:

Derfor vant hun «ingenting»

Vinneren av «Camp Kulinaris» reiste tomhendt hjem.

DETTE ER VINNEREN: Vinneren av årets «Camp Kulinaris» er nå kåret, men rett før var en av finalistene nær å trekke seg. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer
Publisert

- Jeg har aldri vunnet en dritt i mitt liv, ikke på et skrapelodd engang, og så vinner jeg fuckings «Camp Kulinaris». Det var en stor bekreftelse på at jeg faktisk er god til å lage mat, sier influenser Fetisha M'lynn Williams (27) til Se og Hør.

Etter en intens finale mot Great Garlic Girls-stjernen Terje Schrøder (57), kunne Williams onsdag kveld slippe jubelen løs, og kalle seg vinner av kokkeprogrammet.

Ingen premie

Til Se og Hør kan imidlertid influenseren røpe at hun gikk forholdsvis tomhendt hjem fra innspillingen.

Ifølge Williams vant hun nemlig ingenting - til tross for at hun havnet øverst på pallen etter å ha latt svetten sprute på kjøkkenet i seks uker.

- Altså send meg noen kniver, en meny. Kan dere sende meg et gavekort, noe kjøkkenutstyr. De er så gjerrige altså, men det var så verdt det likevel siden jeg kom så langt og det var en opplevelse, sier hun.

Williams beskriver hele innspillingen som et privat kurs med mesterkokk Kjartan Skjelde (45) i seks uker.

- Det er det ikke mange som har, påpeker hun.

- Annen motivasjon

Se og Hør har vært i kontakt med TV3, som opplyser om at «Camp Kulinaris» handler om å lære noe nytt, bli kjent med nye mennesker, samarbeide på tvers av meninger og om å prestere i et ukjent og stressende miljø.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer