«Camp Kulinaris»:

Derfor vant hun «ingenting»

Vinneren av «Camp Kulinaris» reiste tomhendt hjem.

DETTE ER VINNEREN: Vinneren av årets «Camp Kulinaris» er nå kåret, men rett før var en av finalistene nær å trekke seg. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer
Publisert

- Jeg har aldri vunnet en dritt i mitt liv, ikke på et skrapelodd engang, og så vinner jeg fuckings «Camp Kulinaris». Det var en stor bekreftelse på at jeg faktisk er god til å lage mat, sier influenser Fetisha M'lynn Williams (27) til Se og Hør.

Etter en intens finale mot Great Garlic Girls-stjernen Terje Schrøder (57), kunne Williams onsdag kveld slippe jubelen løs, og kalle seg vinner av kokkeprogrammet.

Ingen premie

Til Se og Hør kan imidlertid influenseren røpe at hun gikk forholdsvis tomhendt hjem fra innspillingen.

Ifølge Williams vant hun nemlig ingenting - til tross for at hun havnet øverst på pallen etter å ha latt svetten sprute på kjøkkenet i seks uker.

VINNER: Etter å ha imponert på kjøkkenet i seks uker, vant Fetisha finalen mot Terje onsdag kveld. Foto: TV3
VINNER: Etter å ha imponert på kjøkkenet i seks uker, vant Fetisha finalen mot Terje onsdag kveld. Foto: TV3 Vis mer

- Altså send meg noen kniver, en meny. Kan dere sende meg et gavekort, noe kjøkkenutstyr. De er så gjerrige altså, men det var så verdt det likevel siden jeg kom så langt og det var en opplevelse, sier hun.

Williams beskriver hele innspillingen som et privat kurs med mesterkokk Kjartan Skjelde (45) i seks uker.

- Det er det ikke mange som har, påpeker hun.

BESVIMTE: Terje Schrøder følte seg dårlig og måtte dra på sykehuset i «Camp kulinaris». Video: Viaplay Vis mer

- Annen motivasjon

Se og Hør har vært i kontakt med TV3, som opplyser om at «Camp Kulinaris» handler om å lære noe nytt, bli kjent med nye mennesker, samarbeide på tvers av meninger og om å prestere i et ukjent og stressende miljø.

- Men mest av alt om å lære å lage fantastisk mat. Når vi caster opp «Camp Kulinaris» jobber vi for å få med oss folk som er opptatt av nettopp disse tingene og vi ønsker deltakere som er motivert av programmet i seg selv og ikke en pengepremie eller bil i enden, sier programredaktør i Nent, Jonas Møller.

Videre forteller han at deltakerne ikke reiser derfra helt tomhendte.

- Når det er sagt så mottar også deltakerne i «Camp Kulinaris» en premie i form av en matreise eller en liten pengepremie som takk for innsatsen og belønning for å ha imponert selveste Kjartan, sier han.

OVERRASKER: Deltakerne på «Camp Kulinaris» fikk seg et syn utenom det vanlige. Video: Rød Løper / Viaplay Vis mer

LES OGSÅ: Om singellivet: - En tragedie

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer