«Tusvik og Tønne på oppdragelsesferd»:

Derfor valgte Lisa Tønne å bli i ekteskapet

- Jeg har valgt å være med han.

PODKASTDRONNINGER: Under premieren av Lisa Tønne og Sigrid Bonde Tusvik sin premiere på showet «oppdragelsesferd» kunne Lisa Tønne avkrefte skilsmissepåstandene. Foto: NTB Scanpix
PODKASTDRONNINGER: Under premieren av Lisa Tønne og Sigrid Bonde Tusvik sin premiere på showet «oppdragelsesferd» kunne Lisa Tønne avkrefte skilsmissepåstandene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I april meldte «God Kveld, Norge» og TV 2 at komiker Lisa Tønne (39) og Kyrre Holm Johannessen (44) skulle gå hver til sitt etter nesten ti års ekteskap.

Bruddspekulasjonen kom i kjølvannet av den mye omtalte «ekstraordinære» podkastsendingen med komikerkollega Sigrid Bonde Tusvik (37), hvor Lisa delte pikante detaljer om privatlivet tidligere i år.

LES ALT: Wenche Myhre snakker om sin ukjente lidelse. Se den nye svenske sjarmørprinsen. Les om Ari Behns nye kjæreste og få hele historien om Marit Bjørnens skjønne sønn.
LES ALT: Wenche Myhre snakker om sin ukjente lidelse. Se den nye svenske sjarmørprinsen. Les om Ari Behns nye kjæreste og få hele historien om Marit Bjørnens skjønne sønn. Vis mer

Onsdag var det duket for premiere på Lisa og Sigrids (37) nye show, «Tusvik og Tønne på oppdragelsesreise» på Latter - og fra scenen avkreftet Lisa skilsmissespekulasjonene.

- Det er valg jeg har tatt. Jeg har gått gjennom det og jeg har bestemt meg: Jeg vil være her. Jeg vil stå i den dritten og blø i hjertet for å beholde den kjærligheten jeg mener er der. Hvis det er å være svak, ja vel, da er jeg stolt av å være svak, sa hun og fikk rungende applaus fra salen.

Tønne og Johannessen giftet seg i mai 2007, og har to barn sammen.

Les resten av saken og mye mer i ukens Se og Hør!

Artikkelen fortsetter under.

EKTEPAR: Lisa Tønne og Kyrre Holm Johannessen. Her er de avbildet sammen i 2011. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
EKTEPAR: Lisa Tønne og Kyrre Holm Johannessen. Her er de avbildet sammen i 2011. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

Var sykehusinnlagt

I samme «ekstraordinære» podkastsending fortalte Lisa at hun nettopp hadde opplevd å få et hjernedrypp, som førte til akutt sykehusinnleggelse.

I sendingen avslørte 39-åringen at hun hadde begynt å føle seg dårlig mens hun var på TV-innspilling på Hamar, sammen med programleder Guri Solberg.

Hun skal brått ha mistet hukommelsen, og ante ikke hvor hun var eller hvem hun var sammen med, forklarte hun.

- INGEN BEGRENSNINGER: Sigrid Bonde Tusvik forbereder seg til den store rollen som programleder for Gullruten. Her snakker hun om podkastsuksessen hun har sammen med komikermakker Lisa Tønne. Video: Ingrid Cogorno Vis mer

- Vi hadde gått opp i huset vi var i, og da stoppet jeg flere ganger underveis og spurte hvor vi var. Noen glimt hadde jeg. Også sier jeg: «Dere må ringe ambulanse, for jeg har et drypp» for det var jeg helt sikker på at jeg hadde, og jeg husker jeg gjorde det samme da ektemannen min fikk lignende illebefinnende i fjor sommer, forklarte hun.

Ble lam i halve ansiktet

Dette var imidlertid ikke første gang den brutalt ærlige komikeren har opplevd en sjokkopplevelse når det gjelder helsa. I 2012 fikk Lisa Tønne hjernesvulst.

- Det første jeg sa var: «Får jeg se barna mine vokse opp?», fortalte hun til Dagbladet Magasinet.

I januar året etter reiste hun til Tyskland, hvor hun ble lagt inn på en klinikk som var verdensledende på området.

Operasjonen tok seks timer, og på grunn av en blødning som oppsto under operasjonen, ble Tønne midlertidig lam i halve ansiktet.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 24.09.2015 HER SYNGER TONE TIL SIGRIDS UNDERLIV: Da Tone Damli var programleder for «Tusvik & Tønne talkshow» på TV 2, fikk hun en overraskende utfordring. Video: TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: Innlagt med hjernedrypp: - Husker ingenting

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer