Derfor valgte han å fri på tv

Den siste viking-Håkon fikk en åpenbaring da han delte seng med Anne etter to måneder i seng med Hilde.

SEOGHØR.NO: Onsdag kveld var det Håkon Frahm Stokka (25) som måtte forlate realityserien «Den siste viking» på TV Norge - og det med brask og bram!

FRIR PÅ TV: Både Anne og de andre deltagerne reagerer med sjokk når Håkon går ned på kne og frir til sin hemmelige kjæreste. Foto: TV Norge
FRIR PÅ TV: Både Anne og de andre deltagerne reagerer med sjokk når Håkon går ned på kne og frir til sin hemmelige kjæreste. Foto: TV Norge Vis mer

Han avslutter nemlig sitt to måneder lange opphold i vikingleiren med å fri til Anne Bjørnevoll (21). De andre deltagerne visste at de var bekjente fra før, men ingen ante at de hadde et romantisk forhold.Som en del av spillet har Håkon latet som at han og deltager Hilde Beate Berdahl har hatt et forhold. Det varte helt til Hilde ble stemt ut i mandagens episode.

Skittent spill

Før innspillingen hadde nemlig Anne og Håkon avtalt at de skulle gjøre det de kunne for å vinne konkurransen.

- Jeg var jo en drittsekk, men det var avtalen jeg hadde med Anne. Hun var helt innforstått med hvordan jeg oppførte meg og visste at jeg spilte et spill, forklarer Håkon til Se og Hør.

Han klarte å pleie kontakten med Anne, samtidig som han hadde et nært forhold til Hilde.

- Anne og jeg var ikke kjærester, men «veldig gode venner». Vi møtte hverandre i skjul og kysset under hele innspillingen. De andre var utrolig naive. Det er helt sykt at vi kom unna med det, forteller Håkon til Se og Hør.

Forlovet på tv

Da Hilde røk ut av konkurransen mandag, delte han seng med Anne for første gang etter to måneder i seng med Hilde. Det var da han skjønte at han hadde funnet kvinnen i sitt liv.

- Jeg hadde aldri hatt det så godt i hele mitt liv. Det føltes bare riktig. Jeg tenkte: «Hva er det som feiler meg? Jeg kan ikke ofre noe så bra som det jeg har med denne dama. Disse følelsene er ekte, og sånn vil jeg ha det resten av mitt liv», forteller Håkon til Seoghør.no.

Se reaksjonen på frieriet:

Han valgte å avsløre følelsene sine for Anne da han forlot vikingleiren. De andre deltagerne reagerte med sjokk og vantro da Håkon satte seg på kne og fridde til Anne.

Hun visste heller ingenting om frieriet på forhånd.

- Det var et stort sjokk! Jeg hadde ikke forventet det i det hele tatt. Det er jo litt spesielt å gå fra å være bestevenner til å være forlovet, men vi har det veldig bra sammen, sier Anne til Seoghør.no.

Familien aner ingenting

Anne og Håkon er fortsatt forlovet, men de har holdt hemmeligheten skjult for familie og venner.

- Det blir veldig spennende å se reaksjonene deres etter kveldens episode. Anne og jeg skal se episoden sammen med min familie. Jeg gleder meg veldig til å avsløre den fantastiske nyheten, forteller Håkon.

Paret har ikke satt en dato for bryllupet enda, men de gleder seg til å gifte seg.

- Vi har oppturer og nedturer som alle andre, men vi har det stort sett veldig bra sammen. Det er rart å tenke på at vi skal gifte oss, men jeg tror det blir veldig bra, smiler Anne.

LYKKELIGE: Anne og Håkon er fortsatt forlovet, men har ikke informert familie og venner om begivenheten. De ville vente til de så frieriet i episoden med egne øyne. Foto: Eilin Ulversøy
LYKKELIGE: Anne og Håkon er fortsatt forlovet, men har ikke informert familie og venner om begivenheten. De ville vente til de så frieriet i episoden med egne øyne. Foto: Eilin Ulversøy Vis mer