Lavrans Solli:

Derfor utsetter de bryllupet

Lavrans Solli og Anja Johansen setter bryllupet til side for et annet ønske.

UTSETTER BRYLLUPET: Anja Johansen og Lavrans Solli utsetter bryllupsplanene. Her var paret under Elles sommerfest tidligere i sommer. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
UTSETTER BRYLLUPET: Anja Johansen og Lavrans Solli utsetter bryllupsplanene. Her var paret under Elles sommerfest tidligere i sommer. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Torsdag kveld var det duket for premiere på den nye filmen «Borg» på Gimle Kino i Oslo, hvor celebre gjester dukket opp for å feire den nye filmen.

Flere kjendiser ankom den røde løperen iført klær fra selveste Björn Borg og en av dem som hadde tatt turen var «Farmen kjendis»-deltaker Lavrans Solli (25).

Til tross for at Lavrans ofte er å se sammen med sin forlovede, blogger Anja Johansen, kom han på premieren uten henne torsdag kveld.

- Har ikke råd

Det er snart et år siden Lavrans gikk ned på kne på lille julaften, og paret avslørte den glade nyheten via sosiale medier der Anja viste frem den glitrende ringen.

Men til tross for at de to lenge skal ha hatt et ønske om bryllupsdato, avslører Lavrans overfor Seoghør.no at de har andre prioriteringer for tiden, og at de rett og slett ikke har råd til å punge ut et stort beløp til bryllup.

Saken fortsetter under bildet.

GIMLE KINO: Lavrans Solli ankom premieren torsdag kveld uten forloveden. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
GIMLE KINO: Lavrans Solli ankom premieren torsdag kveld uten forloveden. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

- Vi hadde egentlig tenkt til å gifte oss til neste år, men så har jeg fått meg jobb innen finans og skjønt at det har vi ikke råd til, forklarer svømmeren.

- Vi har egentlig håp om å kjøpe oss bolig til neste år også, så da ser vi at vi ikke har råd til begge deler. Det bedre å gifte seg og ha et sted å bo, enn å gifte seg og ikke ha et sted å bo, forklarer han.

De to turtelduene fikk i datteren Frøya sammen i 2014 og siden den gang har rollen som pappa stått høyt for Lavrans. Likevel har ikke alt gått på skinner siden den lille jenta kom til verden, men 25-åringen innrømmer at datteren er i en svært morsom alder.

- Hun sier så mye rart at det er helt utrolig, sier den stolte pappaen til Seoghør.no.

Når det kommer til flere barn er Lavrans klar over eget ønske, men innrømmer at Anja trolig er fornøyd med deres tre og et halvt år gamle datter, Frøya.

- Jeg tror Anja er fornøyd, men jeg kan godt tenke meg en til, sier han, og legger til at det til syvende og sist ikke bare er opp til ham selv.

- Når alt kommer til alt, så må man være to om det, sier han.

Saken fortsetter nedenfor.

Med tanke på Lavrans nye jobb, har Anja mye hun skulle sagt når det kommer til flere barn, ifølge «Farmen Kjendis»-profilen.

- Nå som jeg begynner i ny jobb faller det mer på Anja, og vi føler begge to at per dags dato så er det ikke plass til flere barn, men jeg har et ønske om flere senere.

I første rekke kommer boligkjøp og bryllup, og så får man skje hva som skjer forklarer «Farmen Kjendis»-profilen.

Frisk og rask

Tidligere har paret åpnet seg opp om datterens utfordringer, og tidligere i år var hun innlagt på sykehuset. Lavrans og Anja har aldri avslørt hva som feilet Frøya, men i kveld kunne 25-åringen avsløre at alt står bra til med deres lille øyensten.

Saken fortsetter nedenfor.

DELTAKERE: Både Petter Pilgaard, Vendela Kirsebom og Lavrans Solli gjorde det godt som deltakere i «Farmen kjendis» tidligere i år. Petter og Vendela har i ettertid blitt kjærester. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
DELTAKERE: Både Petter Pilgaard, Vendela Kirsebom og Lavrans Solli gjorde det godt som deltakere i «Farmen kjendis» tidligere i år. Petter og Vendela har i ettertid blitt kjærester. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

- Nå går det kjempe bra og hun er helt frisk, så det er veldig morsomt å være småbarnsfar.

- Hun var veldig syk i begynnelsen i året, og trengte veldig mye hjelp, men nå er hun oppe og går igjen, og det er veldig behagelig, forklarer Lavrans.

«Farmen Kjendis»

Det var under årets «Farmen Kjendis» at Lavrans Solli for alvor vokste frem som en favoritt hos det norske folk. Til tross for at finaleuken røyk like foran ham, gjorde han seg svært bemerket gjennom sin tid på gården.

Lavrans var nemlig den siste personen som måtte forlate Storøy gård før finaleuka.

I tillegg til å fått seg flere nye og nære venner under gårdsoppholdet, var toppsvømmeren tilfreds med at han har fått vise nye sider av seg selv da han ble slått ut av konkurransen.

LES OGSÅ: - Jeg klarer ikke å slippe han fri

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer