UENIGE: Mens Jennifer Aniston stortrives i Los Angeles, vil Justin Theroux bo i New York. Aniston klarer ikke New York og Theroux mistrives i Los Angeles. Foto: All Over Press
UENIGE: Mens Jennifer Aniston stortrives i Los Angeles, vil Justin Theroux bo i New York. Aniston klarer ikke New York og Theroux mistrives i Los Angeles. Foto: All Over PressVis mer

- Derfor utsetter de bryllupet

Grunnen har egentlig ingenting med selve forholdet å gjøre.

SEOGHØR.NO: Det begynner å nærme seg et år siden Jennifer Aniston (44) forlovet seg med Justin Theroux (41), men noen offisiell bryllupsdato er ennå ikke spikret.

Tidligere denne måneden kom nyheten om at det planlagte bryllupet er utsatt nok en gang, og nå melder nettstedet RadarOnline.com at de vet hva som ligger bak.

Selve grunnen til utsettelsen skal imidlertid ikke ha noe med selve forholdet å gjøre. Det er parets bosted som er kjernen bak konflikten.

Paret bor i Anistons elskede Los Angeles, men Theroux «hater» å bo der, og vil flytte tilbake til New York.

- Justin har virkelig prøvd å like å bo i Los Angeles, men han klarer ikke. Han elsker energien og råskapen ved New York. Han spøker ved å klage over været i LA, og synes ikke det er naturlig at det er sol året rundt, forteller en kilde til nettstedet.

Aniston på sin side har et stort problem med paparazziene på østkysten.

- Jennifer har røttene plantet i LA, og liker ikke New York. Hun føler seg jaget av paparazziene der. Hun har kjøpt flere leiligheter i New York, og håpet at det kunne bli parets hjem, men til syvende og sist var ikke hjertet hennes der.

Den tidligere «Venner for livet»-stjernen skal til og med ha satt opp et gigantisk uthus i hagen til Theroux, der han kan jobbe med musikken sin, og ha venner på besøk.

- Han setter virkelig pris på Jennifers forsøk, men det forandrer ikke det faktum at han helst vil bo i New York.

LES OGSÅ: - Utsetter bryllupet igjen