Tix i «Hver gang vi møtes»

Derfor uteblir han

Tix er ikke med i lørdagens episode av «Hver gang vi møtes».

FRAVÆR: Andreas «Tix» Haukeland er ikke med i lørdagens episode av «Hver gang vi møtes». Foto: TV 2

FRAVÆR: Andreas «Tix» Haukeland er ikke med i lørdagens episode av «Hver gang vi møtes». Foto: TV 2

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets sesong av «Hver gang vi møtes» er i full gang, og i lørdagens episode er det artisten Myra (27), som egentlig heter Regina Tucker, som hedres.

De andre artistene som er med i programmet, er Øystein Greni (47), Maj Britt Andersen (65), Anna of the North (32), Jarle Bernhoft (45), Arif (35) og Andreas «TIX» Haukeland (28).

Men i lørdagens episode får derimot ikke seerne se noe til sistnevnte, bekrefter pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl.

- I noen tilfeller har artistene som er med i «Hver gang vi møtes» avtaler om andre oppdrag som ble booket før det ble avklart at de skulle delta i programmet. Det har også skjedd i tidligere sesonger at en artist har uteblitt fra en episode på grunn av et konsertoppdrag, sier Dahl til Dagbladet.

Han fortsetter:

- Vi skulle gjerne hatt Tix rundt bordet på lørdag, men vi kan likevel love en spennende, overraskende og ikke minst musikalsk flott opplevelse når Myra er hovedartist i lørdagens «Hver gang vi møtes».

Tix sier til TV 2 at han under innspillingen spilte fire konserter i Nord-Norge i løpet av et døgn, og at han derfor går glipp av Myra sin dag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer