Tix i «Hver gang vi møtes»

Derfor uteblir han

Tix er ikke med i lørdagens episode av «Hver gang vi møtes».

FRAVÆR: Andreas «Tix» Haukeland er ikke med i lørdagens episode av «Hver gang vi møtes». Foto: TV 2

FRAVÆR: Andreas «Tix» Haukeland er ikke med i lørdagens episode av «Hver gang vi møtes». Foto: TV 2

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets sesong av «Hver gang vi møtes» er i full gang, og i lørdagens episode er det artisten Myra (27), som egentlig heter Regina Tucker, som hedres.

De andre artistene som er med i programmet, er Øystein Greni (47), Maj Britt Andersen (65), Anna of the North (32), Jarle Bernhoft (45), Arif (35) og Andreas «TIX» Haukeland (28).

Men i lørdagens episode får derimot ikke seerne se noe til sistnevnte, bekrefter pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl.

- I noen tilfeller har artistene som er med i «Hver gang vi møtes» avtaler om andre oppdrag som ble booket før det ble avklart at de skulle delta i programmet. Det har også skjedd i tidligere sesonger at en artist har uteblitt fra en episode på grunn av et konsertoppdrag, sier Dahl til Dagbladet.

RØRT: Da Maj Britt Andersen skulle hylles under «Hver gang vi møtes» ble hun rørt av Andreas «TIX» Haukland sin opptreden. Bilder med tillatelse fra TV 2. Vis mer

Han fortsetter:

- Vi skulle gjerne hatt Tix rundt bordet på lørdag, men vi kan likevel love en spennende, overraskende og ikke minst musikalsk flott opplevelse når Myra er hovedartist i lørdagens «Hver gang vi møtes».

Tix sier til TV 2 at han under innspillingen spilte fire konserter i Nord-Norge i løpet av et døgn, og at han derfor går glipp av Myra sin dag.

- Men jeg gleder meg veldig til å se episoden, sier han til TV 2.

NORSK TOLKNING: Slik reagerte artistene da TIX tolket «Girl in Oslo» av Bigbang. Musikk/tekst: Øystein Greni. Vis mer

Flere endringer

At Tix ikke opptrer under lørdagens program er ikke det eneste som har skjedd denne sesongen som har vært litt utenom det vanlige.

Artist Stig Brenner, bedre kjent som Unge Ferrari, skulle egentlig være med på «Hver gang vi møtes», men har ennå ikke dukket opp i en eneste episode.

STOLT: Pål «Onkl P» Tøyen ville ikke ha barn før «ting var på stell». Nå har han en datter på tre år. Video: «Hver gang vi møtes - jubileum», TV 2 Vis mer

Det skyldes at artisten har hatt flere planlagte spillejobber og innspillinger i studio som kolliderte med innspillingen.

Brenner vil først bli å se i femte episode av programmet, bekreftet programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen til kanalen tidligere denne måneden.

- Vi har i alle år vært fleksible for å få med et bredt spekter av artister, og det er heller ikke første gang at enkelte artister ikke er med under alle opptakene, sa Haldorsen til TV 2 den gang.

LES OGSÅ: Derfor var han ikke å se

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer