Beyoncé:

Derfor «uteble» hun

Det er ikke alltid tidsskjemaet går på skinner, heller ikke for en av verdens største artister.

DUKKET OPP: Popstjernen var omsider på plass på Grammy Awards. Foto: AP Photo/Chris Pizzello
DUKKET OPP: Popstjernen var omsider på plass på Grammy Awards. Foto: AP Photo/Chris Pizzello Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til mandag norsk tid var det tid for en av de gjeveste prisutdelingene i musikkindustrien, Grammy Awards. Prisutdelingen bærer preg av ekstravagante antrekk, underholdning og gjester som står høyt oppe på stjernehimmelen.

Det var særlig en minnerik kveld for popdronningen Beyoncé (41), hvis egentlige navn er Beyoncé Giselle Knowles-Carter. Totalt, i sin tid som artist, har hun vunnet hele 32 priser under utdelingen.

Det gjør henne til den mestvinnende artisten i Grammy-historien. Tidligere var det den ungarske dirigenten, avdøde Georg Solti, som hadde rekorden med 31 priser.

VEKKER OPPSIKT: Megan Fox etterlot lite til fantasien under Video Music Award-utdelingen. Video: Entertainment Tonight. Reporter: Jonas Andersen Vis mer

Var ikke til stede

Hovedpersonen selv var imidlertid ikke å se da navnet hennes ble ropt opp på scenen. Det var istedet låtskrivere på hennes prisvinnende låt, «Cuff it», Nile Rodgers og Terius Nash som hastet opp på scenen for å ta imot det gjeve trofeet på Beyoncés vegne.

Det melder en rekke medier, blant andre People.

- Seriøst, Beyoncé er på vei. Fordelen med å holde Grammys i Los Angeles er at alle kan være her, ulempen med å holde Grammys i Los Angeles er trafikken, uttalte kveldens vert Trevor Noah for å forklare den folkekjære artistens fravær.

BABYLYKKE: I en video på Tiktok har Rihanna for første gang delt video av sønnen sin. Nå raser diskusjonen i kommentarfeltet om gutten ligner mest på Rihanna eller pappa A$AP Rocky. Video: Rihanna Vis mer

Beyoncé selv satt nemlig fast i trafikken da den gjeve prisen ble ropt opp.

Heldigvis løsnet trafikken etter hvert, og den prisvinnende artisten kunne ta del i utdelingen. Da det ble kjent at hun med sin 32. pris er den mestvinnende i historien, var det en overveldet vinner som kom opp på scenen.

- Jeg prøver å ikke bli for emosjonell, men bare ta innover meg denne kvelden, sa hun.

Privatlivet er privat

Artisten, som er blant verdens største, har mer enn nok å henge fingrene i - også på privaten.

På hjemmebane er hun gift med rapperen Shawn Corey Carter, bedre kjent som Jay-Z (53), på 15. året, og sammen har ekteparet de tre barna Blue Ivy (11) og tvillingene Rumi og Sir (5).

TVUNGEN NØDT: Du skal elske din neste, men kan du stole på ham? Det gjenstår å se for komiker Marlene Stavrum. Vis mer

Tross at hun har hele verdens øyne rettet mot seg, har hun klart å holde privatlivet nettopp privat.

Eldstedatter Blue Ivy har imidlertid vært med mamma Beyoncé på rød løper og i andre offentlige settinger - og har allerede hatt moteøyeblikk fanget på kamera.

LES OGSÅ: Overrasker: Ugjenkjennelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer