Kourtney Kardashian og Travis Barker:

Derfor tungekysser de

Kourtney Kardashian avslører trikset sitt.

TURTELDUER: Kourtney Kardashian og Travis Barker legger ikke skjul på at de er stormforelsket. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/ NTB
TURTELDUER: Kourtney Kardashian og Travis Barker legger ikke skjul på at de er stormforelsket. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/ NTB Vis mer
Publisert

De som følger med på Kardashian-familien er ikke fremmed for synet av Kourtney Kardashian (43) og ektemannen Travis Barker (47) som kliner til.

Paret gjør lite for å skjule kjærligheten for hverandre i offentligheten. Det er ofte de illustrerer stormforelskelsen i form av kyss og kos for tilskuere, også på rød løper.

Sminketriks

I forrige ukes episode av «The Kardashians» forklarer realitystjernen at hun og ektemannen går for tungekyss på rød løper av en spesiell grunn.

«Poosh»- grunnleggeren forklarer at tungekysset er en form for sminketriks.

Tungetrikset sørger for at realitystjernen ikke søler leppestiften sin på ektemannen. Samtidig sørger hun for å ikke ødelegge sin egen sminke.

PREMIERE: Den nye serien til Kardashian-familien, «The Kardashians», har premiere på Hulu 14. april. Video: Hulu Vis mer

- Vi vil heller ikke kysse, så vi kysser med tungene våre, sier den eldste Kardashian-søsteren i episoden.

Viktig å vise kjærlighet

Det er ikke første gang 43-åringen snakker ut om hennes og mannens offentlige kjærlighetserklæringer.

I første sesong av den populære oppfølgeren til «Keeping up With The Kardashians», forklarte hun at det er en sunn del av forholdet.

Realitystjernen la også til at det er viktig for barna å se det. Spesielt nå som de har forent to familier til en.

Alle gode ting er tre

Kardashian-Barker paret giftet seg i år, det var imidlertid ikke nok med ett bryllup for det superforelskede paret.

Turtelduene har nemlig giftet seg hele tre ganger. Det første bryllupet fant sted i Las Vegas, det andre i Santa Barbara og det tredje i italienske Portofino.

Den første seremonien var riktignok uten en gyldig ekteskapslisens.

Til tross for de mange giftermålene, er ekteparet fortsatt ikke samboere. Barker og Kardashian har ikke flyttet enda av hensyn til barna som alle har sine rom og har levd sine liv i hjemmene de har fra før.

MÅ OPERERE: Kris Jenner tar til tårene i «The Kardashians» etter å ha fått beskjed om at hun må opereres. Video: Disney + Vis mer

Selv om de ikke bor sammen, er de ikke mer enn et steinkast unna hverandre. Paret bor nemlig i samme nabolag.

LES OGSÅ: - Så forferdelig pinlig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer