Taylor Swift og Joe Alwyn:

Derfor tror fansen at stjerneparet er forlovet

Fansen er overbevist om at Taylor Swift hinter til en forlovelse med kjæresten Joe Alwyn i et Instagram-innlegg.

FORLOVELSESRYKTER: Nye bilder av Taylor Swift setter fart på forlovelsesryktene mellom henne og kjæresten Joe Alwyn. Foto: NTB Scanpix
FORLOVELSESRYKTER: Nye bilder av Taylor Swift setter fart på forlovelsesryktene mellom henne og kjæresten Joe Alwyn. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det har gått over to år siden nyheten om at Taylor Swift (29) hadde funnet kjærligheten med den britiske skuespilleren Joe Alwyn (28) nådde internasjonale medier.

Duoen, som skal ha datet en god stund før romansen ble kjent, har holdt en svært lav profil, og kun et par ganger har fotografene klart å ta bilder av dem sammen.

Nå florerer det rykter om at stjerneparet har tatt forholdet et steg videre.

Ifølge ET Online fikk forlovelsesryktene fart på seg etter at sangstjernen delte et innlegg på Instagram fra en nylig fotoshoot med Vogue.

- Hjertet mitt har blitt lånt og ditt har blitt blått, alt er bra når jeg ender opp med deg, skriver stjernen i innlegget.

I et intervju med 29-åringen, som blir å finne i septemberutgaven av Vogue, kommer det frem at setningen er fra sangen «Lovers», fra sangstjernens kommende album med samme navn. Som de fleste vet viser det kjente uttrykket «something old, something new, something borrowed and something blue», til ting mange bruder prøver å ha på seg på bryllupsdagen sin.

PRIKK LIKE: Det er ikke alltid bare-bare å være prikk lik en kjendis. Her er noen av de villeste dobbeltgjengerne! Video: Kine Falch / Reporter: Thea Hope Vis mer

Fansen er overbevist

Sangteksten som refererer til ordtaket har nå fått flere av sangstjernens fans til å tro at det er et hint om at Taylor har forlovet seg med Joe.

Det ble heller ikke noe mindre av spekulasjonene etter at Taylor likte et innlegg på Tumblr som refererte til ovennevnte ordtak.

På Twitter er det flere av fansen som skriver at de er overbevist om at sangstjernen har forlovet seg med sin utkårede.

- OMG, jeg innså ikke at Taylor hadde likt et innlegg på Tumblr som sier: hjertet mitt har blitt lånt, og ditt har blitt blått, noe lånt og noe blått. Denne setningen forklarer hva en brud burde ha på seg for god lykke. Tenk hvis hun er forlovet, skriver en av fansen på Twitter.

Selv om flere påpeker referansen til ordtaket, er det andre som studerer bildet av sangstjernen fra fotoshooten, og innser at det henger noe fra ringfingeren til Taylor. Dette er flere overbeviste om at kan signalisere et giftermål.

- Ok, jeg la akkurat merke til noe; 1. Sangteksten hun akkurat ga oss. 2. Ser det ikke ut som at det er noe på ringfingeren hennes? Annonserte hun akkurat at hun og Joe er forlovet? skriver en av fansen i et Twitter-innlegg.

- Noe lånt, noe blått. Prøver Taylor Swift å fortelle oss at hun og Joe Alwyn er forlovet? undrer en tredje.

- Taylor likte dette innlegget på Tumblr. Jeg kommer til å dø hvis hun er forlovet med Joe, skrev en fjerde.

I skrivende stund har ikke stjerneparet uttalt seg om forlovelsesryktene.

BACK: Taylor Swift har holdt en veldig lav profil den siste tiden. I forbindelse med sitt nye album gjestet hun «The Ellen Show». Vis mer

Ikke første gang

Dette er imidlertid ikke første gang forlovelsesrykter florerer rundt stjerneparet. I desember i fjor uttalte en kilde til US Weekly at Joe hadde store planer om å fri til Taylor i nærmeste fremtid.

- Joe har veldig lyst til å fri snart. Men han ønsker å gjøre det til en uforglemmelig og ekstremt spesiell dag, fortalte en venn nær paret til US Weekly.

Og skal vi tro kilden, så er Taylor også klar for å satse fullt og helt på Joe.

- Han er drømmemannen hennes. Taylor kommer til å bli fra seg av lykke.

Den populære Grammy-vinneren har selv aldri uttalt seg offentlig om sin kjærlighet til skuespilleren, og i september i fjor snakket Joe litt om hvorfor de er så hemmelighetsfulle.

På spørsmål om hva han synes om å date en av verdens mest populære artister, svarte han nemlig følgende:

- Jeg forstår at folk gjerne vil vite slike ting. Jeg tror vi har lyktes med å holde oss veldig private, og jeg tror også det har sunket inn for folk. Jeg foretrekker å snakke om arbeidet mitt i stedet for, sa han i et intervju med den britiske utgaven av Vogue.

LES OGSÅ: Absurd Taylor Swift-teori får vann på mølla

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer