Taylor Swift og Joe Alwyn:

Derfor tror fansen at stjerneparet er forlovet

Fansen er overbevist om at Taylor Swift hinter til en forlovelse med kjæresten Joe Alwyn i et Instagram-innlegg.

FORLOVELSESRYKTER: Nye bilder av Taylor Swift setter fart på forlovelsesryktene mellom henne og kjæresten Joe Alwyn. Foto: NTB Scanpix
FORLOVELSESRYKTER: Nye bilder av Taylor Swift setter fart på forlovelsesryktene mellom henne og kjæresten Joe Alwyn. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det har gått over to år siden nyheten om at Taylor Swift (29) hadde funnet kjærligheten med den britiske skuespilleren Joe Alwyn (28) nådde internasjonale medier.

Duoen, som skal ha datet en god stund før romansen ble kjent, har holdt en svært lav profil, og kun et par ganger har fotografene klart å ta bilder av dem sammen.

Nå florerer det rykter om at stjerneparet har tatt forholdet et steg videre.

Ifølge ET Online fikk forlovelsesryktene fart på seg etter at sangstjernen delte et innlegg på Instagram fra en nylig fotoshoot med Vogue.

- Hjertet mitt har blitt lånt og ditt har blitt blått, alt er bra når jeg ender opp med deg, skriver stjernen i innlegget.

I et intervju med 29-åringen, som blir å finne i septemberutgaven av Vogue, kommer det frem at setningen er fra sangen «Lovers», fra sangstjernens kommende album med samme navn. Som de fleste vet viser det kjente uttrykket «something old, something new, something borrowed and something blue», til ting mange bruder prøver å ha på seg på bryllupsdagen sin.

Fansen er overbevist

Sangteksten som refererer til ordtaket har nå fått flere av sangstjernens fans til å tro at det er et hint om at Taylor har forlovet seg med Joe.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer