Kylie Jenner:

Derfor tror fansen at Kylie har giftet seg

Et nytt innlegg i sosiale medier setter fart på spekulasjonene rundt Kylie Jenner og Travis Scott.

GIFT? Kylie Jenners ordbruk i sosiale medier får fansen til å tro at hun har giftet seg med Travis Scott. Foto: NTB Scanpix
GIFT? Kylie Jenners ordbruk i sosiale medier får fansen til å tro at hun har giftet seg med Travis Scott. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste måneden har det blitt spekulert heftig på om Kylie Jenner (21) og Travis Scott (26) har giftet seg i hemmelighet, og tirsdag denne uken helte realitystjernen bensin på ryktebålet.

Kylie har nemlig delt en video som viser et hav av roser og roseblader, men det er teksten under videoen som får fansen til å sperre opp øynene.

- Bare fordi blomster er det beste. Tusen takk mannen min, skriver hun.

Setter fart på ryktene

Videoen har i skrivende stund fått over 2,2 millioner likerklikk og nesten 100 000 kommentarer.

- Dere har giftet dere!, skriver en, mens en annen har kommentert:

- Når giftet dere dere?

Flere påpeker nemlig at Kylie skriver «hubby», som på norsk er slang for «ektemann» - og mener det er et tydelig tegn på at de har blitt smidd i hymens lenker.

21-åringen har brukt det aktuelle ordet om Travis flere ganger den siste tiden, og da artisten opptrådte under det populære TV-programmet «Saturday Night Live» nylig, skal Kylie ha fulgt spent og stolt med, samtidig som hun delte et klipp av kjærestens opptreden fulgt av teksten «Hubby».

Saken fortsetter under bildet.

<strong>FORVIRRER FANSEN:</strong> Kylies ordbruk forvirrer fansen. Her sammen med Travis tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
FORVIRRER FANSEN: Kylies ordbruk forvirrer fansen. Her sammen med Travis tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mange tolket dette som at duoen var blitt rette ektefolk, men foreløpig har verken Travis eller Kylie kommentert ryktene.

Tidligere denne måneden kunne paret feire at de hadde vært foreldre i åtte måneder.

- Forrige uke ble den lille prinsessen min åtte måneder. Jeg er både lykkelig og trist på samme tid, skrev 21-åringen til bildeserien hun delte av seg selv og datteren, som holdt et kort som markerte hvor stor hun har blitt.

Ønsker seg flere barn

Kylie lettet også på sløret om fremtiden i sosiale medier nylig. På spørsmål om hun kunne tenke seg flere barn, svarte hun nemlig følgende:

- Om jeg vil ha flere barn? Jeg vil ha en baby til, men når er vel spørsmålet. Jeg er definitivt ikke klar for en baby til riktig ennå, og jeg vet ikke når det eventuelt skulle skje. Men ja, når jeg vet det skal jeg selvfølgelig dele mer av det med.

Kylies babyplaner stoppet imidlertid ikke der. Videre i Snapchat-sendingen fortalte 21-åringen også at hun allerede har begynt å tenke på navn til sitt neste barn, som muligens blir født en gang i fremtiden.

Saken fortsetter nedenfor.

- Jeg har tenkt på navn til mitt neste barn, men jeg har ikke funnet noen jeg virkelig liker ennå. Jeg vil definitivt ha en jente til, og jeg vil at hun skal ha et feminint navn. Det er det eneste jeg vet, skal hun ha sagt.

Ifølge Cosmopolitan uttalte Kylie også at Stormi er en «pappajente».

- Hun ligner veldig sin far, men hun ligner på meg også. Hun er veldig besatt av faren sin, da. De har en helt sinnssyk kontakt, og hun er definitivt en pappajente. Det er veldig søtt å se. Når Travis er til stede er det akkurat som at hun ikke ser meg, uttalte hun ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: - Ekteskapet henger i en tynn tråd

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer