Kim Kardashian:

Derfor tror fansen at Kim har avslørt babynavnet

Har Kim røpet babynavnet med en emoji?

FIKK SØNN NUMMER TO: Kim Kardashian og Kanye West er nå lykkelige firebarnsforeldre. Foto: NTB Scanpix
FIKK SØNN NUMMER TO: Kim Kardashian og Kanye West er nå lykkelige firebarnsforeldre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Fredag kom den hyggelige nyheten om at Kim Kardashian West (38) og Kanye West (41) hadde blitt foreldre for fjerde gang.

Dette avslørte Kim selv på Twitter med to meldinger til sine over 60 millioner følgere.

- Han er her og han er perfekt, delte hun først med fansen.

Kort tid etterpå fulgte den nybakte mammaen opp med å sammenligne sønnen med sin yngste datter Chicago (1).

- Han er tvillingen til Chicago. Lol. Han kommer sikkert til å forandre seg mye, men akkurat nå er han helt lik henne.

Familieforøkelsen skjedde bare drøye ett år etter at paret ble trebarnsforeldre, da lille Chicago kom til verden. I tillegg har stjerneparet også datteren North (5) og sønnen Saint (3).

Fansen venter nå i spenning på når Kim og Kanye skal dele det første bildet av den lille gutten, og ikke minst avsløre navnet.

Mandag begynte mange å spekulere på om duoen faktisk allerede har røpet babynavnet.

I helgen delte nemlig Kim flere bilder på Twitter fra babyshoweren som ble holdt for henne sist måned, og her tror nå noen ivrige følgere at realitystjernen også hinter om sønnens navn.

- Vi feiret vår sønn for rundt en uke siden og nå er han her! Han er så perfekt! Her er noen bilder fra min CBD-babyshower. Jeg bekymret meg i forkant uten grunn for han er den roligste av alle barna mine så langt, og alle elsker ham så høyt, skrev Kim sammen med bildene og etterfulgt av kun en eneste emoji:

En bjørn/bamse.

Kort tid etterpå fulgte hun opp med flere bilder, og denne gangen unnlot hun å skrive noe tekst, men igjen inkluderte hun en bjørn/bamse-emoji.

Kims venninne, den tidigere realitystjernen Nicole Williams, som deltok på babyshoweren hennes, har også kommentert på Twitter-meldingen med en enslig bjørn/bamse-emoji, skriver People.

Derfor holder mange en knapp på at Kim og Kanyes sønn har fått navnet «Bear», «Teddy» eller til og med «Cub», som betyr henholdsvis bjørn, bamse og bjørnunge på norsk.

- Det blir Bear eller Teddy West, hevder brukeren Carley.

- Jeg kan vedde $100 med hvem som helst om at Kim Kardashian har babyen «Bear», skriver en annen bruker.

- De har definitivt kalt ham Bear … 1) Bjørne-emojien 2) Chicago Bears, skriver følgeren Victoria, og sikter med alternativ to til det amerikanske fotballaget The American Bears som kommer fra Chicago - byen Kanye West vokste opp i.

Den nybakte firebarnsmoren har tidligere avslørt at hun og ektemannen alltid bruker noen dager før de velger å offentliggjøre navnene på barna sine. I fjor gikk det fire dager før 38-åringen fortalte at deres tredje barn hadde fått datteren Chicago, ifølge People.

- Hun var sur

Det har tidligere blitt spekulert på andre navn til den lille gutten, og da var blant annet Rob en av favorittene.

Ifølge kilder Radar Online snakket med i helgen, så mente de at vi må vente enda en liten stund før vi får vite babynavnet. Lørdag skrev nemlig nettstedet at guttens bestemor, Kris Jenner (63), allerede tjener penger på sitt nye barnebarn, og hun derfor skal ha kommet med strenge krav.

Saken fortsetter nedenfor.

OVERRASKELSE: Kris Jenner gjestet Ellen Degeneres. Det hun ikke visste var at talkshow-dronningen hadde planlagt to store overraskelser - med hjelp fra Kris sin datter Kourtney Kardashian. Vis mer

Blant annet skal Jenner ha krevd å få være den første utenom foreldrene selv som får vite babyens navn.

- Kris har sagt til Kim at de må fortelle navnet til henne før de sier det til noen andre, slik at hun kan registrere en personlig hjemmeside for ham, hevdet kilden.

Kris fikk vite at fødselen til Kim sin surrogatmor var i gang da hun gjestet talkshowet til Ellen DeGeneres (61) sammen med Kourtney Kardashian (40) sist uke, og ifølge kilder som var til stede under innspillingen, skal hun ikke bare ha tatt nyheten med et smil.

- Kris var litt sur for at hun fikk vite om fødselen via Kourtney. Hun vil ha full kontroll over hele situasjonen, og det hadde hun ikke, sa kilden, og la til at 63-åringen blant annet skal ha blitt stresset for å få sendt et kamerateam til sykehuset slik at alt kunne bli dokumentert.

- Hun ønsket virkelig å fange Kims reaksjon når hun fikk se sin nye baby for første gang. Hun ville nok også ha forsøkt å bruke de ferske bildene som et forhandlingskort om ny kontrakt med E!, for kontrakten holder på å gå ut, delte kilden videre.

AVSLØRER: Det har vært måneder med spekulasjoner, men nå kan det se ut til at Kim Kardashian endelig har avslørt hva hennes fjerde barn skal hete. Vis mer

LES OGSÅ: Kendall Jenner ble utelatt fra morens varme hilsen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer