Khloé Kardashian:

Derfor tror fansen at Khloé har født

Har trukket seg tilbake fra sosiale medier.

BLITT MAMMA?: Etter at både Khloé Kardashian og kjæresten Tristan Thompson har trukket seg tilbake fra sosiale medier, spekulerer fansen i om de har blitt foreldre. Foto: NTB Scanpix
BLITT MAMMA?: Etter at både Khloé Kardashian og kjæresten Tristan Thompson har trukket seg tilbake fra sosiale medier, spekulerer fansen i om de har blitt foreldre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): Når som helst kan nyheten om at Khloé Kardashian (33) har født sitt første barn komme. Realitystjernen har selv avslørt at termin er like rundt hjørnet, og nå spekulerer fansen på om hennes førstefødte allerede er kommet til verden.

33-åringen deler flittig bilder av seg selv og familien i sosiale medier, men de siste dagene har det vært langt roligere fra Khloé enn vanlig.

- Gamle bilder

Flere tror derfor at «Keeping up with the Kardashians»-stjernen har blitt mamma, og ikke har tid til å ha sosiale medier i fokus.

Bakgrunnen for spekulasjonene, er at Khloé de siste dagene for det meste har delt eldre bilder og innlegg som blant andre hennes assistenter kan legge ut.

Hun er imidlertid ikke den eneste som tilsynelatende har mindre fokus på sosiale medier i disse dager. Hennes kjæreste Tristan Thompson (27) har heller ikke oppdatert sin Instagram-profil på to dager, i likhet med sin berømte og gravide kjæreste.

Hollywood gleder seg på Khloes vegne. Video: Kjersti Flaa Vis mer

I påsken delte Khloé derimot et bilde av seg selv, men enkelte fans har påpekt at det er et gammelt bilde av henne, ifølge svenske Hänt. Hun uteble også fra Kardashian-Jenner-familiens store påskefeiring, til fansens store forundring.

Den høygravide 33-åringen skal ha slått seg til ro i Cleveland, der kjæresten spiller for laget Cleveland Cavaliers - og der parets barn skal forløses.

Etter at hun bekreftet graviditeten sin like før jul, etter ivrige spekulasjoner, har Khloé både røpet at hun venter en datter - og publisert en rekke bilder av babymagen sin, blant annet i bare undertøyet.

FORELSKA: Khloé har ved flere anledninger uttrykket sin kjærlighet for Tristan. Her var de to turtelduene i 2016. Foto: NTB Scanpix
FORELSKA: Khloé har ved flere anledninger uttrykket sin kjærlighet for Tristan. Her var de to turtelduene i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nervøs for amming

Nylig delte 33-åringen et bilde av seg selv sammen med barnefaren på sosiale medier, hvor duoen viste frem den stadig voksende magen til Khloé.

Kommentarene strømmet inn på bildet som hittil har fått nesten fem millioner likerklikk. Blant dem var det spesielt én fan som fikk ekstra mye oppmerksomhet.

- Kos deg med graviditeten og puppene nå. Når du begynner å amme kommer du til å begynne å lekke - og da vil du ikke ha de store puppene lenger. Flere av oss har gått gjennom det samme. Amming er ingen spøk, men det er en fantastisk ting og en fantastisk måte å komme i kontakt med babyen din på, kommenterte en bruker under aliaset «bombshelldom».

Få sekunder etter responderte Khloé på kommentaren.

- Herregud, jeg er nervøs for ammingen. Jeg hører syke ting om amming, men jeg vil kjempe meg gjennom det og elske det.

Mommy and Daddy 📸 @sashasamsonova

Et innlegg delt av Khloé (@khloekardashian)

Kritikk

I løpet av svangerskapet har hun også fortalt at hun hadde en del plager i starten, og at hun har prøvd å unngå «mammaklær» i det lengste.

Imidlertid har Khloé også måttet tåle en del krass kritikk fra fansen mens hun har gått gravid.

Både treningsregimet hennes, at hun fløy helt til Tokyo i tredje trimester, måten hun holder på babymagen sin, og den overdådige «babyshoweren» hennes har fått enkelte til å heve øyenbrynene. TV-stjernen har derimot slått tilbake mot kritikken ved flere anledninger.

LES OGSÅ: - Er litt uvant å være gift